Embassy of Elegance Napisano 14 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 Proponuję w związku z tym nową edycję paczki krawatów: 19 uczestników wpłaca po 249 zł minus rabat, bierzemy od Pawła wszystkie krawaty i wymieniamy się co tydzień Ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 Mnie najbardziej podobają się gładkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 16 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Wełny już gotowe;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Wełny już gotowe;) Imponujące tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 16 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 No coś Ty;) mamy już po 22:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Pokaż lepiej fotki krawatów, a nie biały papier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 16 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Hehe... Mam nadzieję, że Właściciel "lada dzień się pochwali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Dołączę się do chóru piewców Pawła i jego wyrobów. Najnowsze dzieła w kratkę od razu są najpiękniejsze okazy w mojej szafie. Postaram się jakieś zdjęcia umieścić na wątku w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 A kiedy te nowe wełny pojawią się na stronie sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 24 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Dzięki Nowoanglik za miłe słowa:). Póki co mamy trochę zamówień bespoke, w szczególności z nowych wełen i niestety, ale może się okazać, że część z nich nie pojawi się w sklepie, bo zostaną do tego czasu wyprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Selfie strzelone na szybko, choć ten krawat zasługuje na lepszą sesję zdjęciową: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 No to i ja swojego wełniaka wstawię: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Tyz pikny:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Ano. Pikne mocie zwisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Moja wełna dotarła wczoraj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 29 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Rzeczywiście ładne krawaty macie Panowie;) W końcu mamy trochę czasu, aby szyć na sklep:). Poniżej "pasiaki" nabierają właściwych kształtów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Stan krawatów z grenadyny będzie uzupełniony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 30 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Tak, natomiast najbardziej prawdopodobny termin to styczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 EoE - krawaty, które robią wrażenie… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Embassy of Elegance Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Whitesnake, jak zakładasz nasze krawaty to zawsze wychodzi słońce? A tym czasem kolejny "wełniak" 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Piękny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Super ! Kiedy można się go spodziewać na sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Cudo. A na zdjęciu idealny węzeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Przeleję 10 zł tytułem usługi konsultingowej na wskazany rachunek temu, kto w przekonujący sposób uzasadni mi, że nie potrzebuję pilnie tego krawata. Oferta ograniczona czasowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 @lubo69 - moim zdaniem bardziej potrzebujesz tego, który na tym zdjęciu jest na samym dole, albo tego który jest na samej górze. A najpewniej obu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi