mosze Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2020 Panowie, przestańcie proszę spamować, to jest wątek z muzyką. Cytuj
mosze Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2020 Po raz kolejny proszę o przestrzeganie regulaminu forum. 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2020 Panowie, przestańcie proszę spamować, to jest wątek z muzyką.Skoro nie można mówić... Cytuj
kanapa Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 Takie cusie jeszcze z Tarią. No i oczywiście Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro 1 1 Cytuj
kanapa Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 Zdublowało post wiec jeszcze dorzucę co takiego - niestety koncert na Narodowym przełożony jest o 365 dni na 17.17.2021. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 Jestem zdania, że to nie jest muzyka dla naszych uszu. 3 1 Cytuj
mayor Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 Godzinę temu, Midlife-Crisis napisał: Jestem zdania, że to nie jest muzyka dla naszych uszu. Muzyka jak muzyka ,ale cel zbiórki jest szczytny .Tak samo jak efekt cel był 1 milion złotych, a zebrano już prawie 3,5 miliona.Dodatkowo w akcji biorą udział dzieci prominentnych polityków.Pan Gowin może być dumny z postawy syna. 1 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 23 minuty temu, mayor napisał: Muzyka jak muzyka... ? Cytuj
mosze Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: Jestem zdania, że to nie jest muzyka dla naszych uszu. Popieram i wycinam. Cytuj
Xune Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: Jestem zdania, że to nie jest muzyka dla naszych uszu. Mam podobne zdanie jak Ty, tylko o Nightwishu - liczę po cichu że mode też go wytną. 3 Cytuj
mosze Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 Wycinamy muzykę zawierającą treści łamiące regulamin lub niekulturalne teksty. Jeśli chodzi o resztę, to staramy się nie ingerować. To pisząc, mam nadzieję, że disco polo (czy Tirol-disco) nikt nie będzie wrzucał. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 22 minuty temu, Xune napisał: Mam podobne zdanie jak Ty, tylko o Nightwishu - liczę po cichu że mode też go wytną. Masz szansę, bo ociera się o propagowanie treści religijnych: I wish I had your angel Your Virgin Mary undone 1 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 20 minut temu, mosze napisał: Wycinamy muzykę zawierającą treści łamiące regulamin lub niekulturalne teksty. Jeśli chodzi o resztę, to staramy się nie ingerować. To pisząc, mam nadzieję, że disco polo (czy Tirol-disco) nikt nie będzie wrzucał. Nie przypominam sobie, o czym piosenka była, ale co do formy przekazu to jestem rygorystyczny. Powycinałbym tu połowę. 1 Cytuj
mosze Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zakładam, że użytkownicy będą zgłaszać (z uzasadnieniem) treści do moderacji. Moderator nie zna wszystkich zespołów, nie zna wszystkich piosenek, a może też nie rozumieć danego języka czy idiomu w jakimś kontekście. Oczywiście sprawdzanie przeze mnie poszczególnych piosenek nie wchodzi w grę, na to nie mam czasu. Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2020 Ależ się wgryzło 2 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Finezja G.F. Handela -> Iron Maiden "Subtelność" Wagnera - > Rammstein Mistycyzm Góreckiego - > Behemot, ew. dla oburzonych; Przaśność Moniuszki -> Zenek ...przypadek? Brakowało mi tylko lokalnego krzywego zwierciadła dla prymitywizmu, futuryzmu i neoklasycznego recyklingu Prokofiewa... ale już mam... Mnie ruszyło - JINJER 1 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Prehistoria, ale to moja ulubiona wersja Voodoo Chile 1 Cytuj
Dar Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2020 Wrzucam z nadzieją, że ktoś podzieli się czymś polskim w podobnym klimacie: 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi