mosze Napisano 22 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2020 Panowie, przestańcie proszę spamować, to jest wątek z muzyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 22 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2020 Po raz kolejny proszę o przestrzeganie regulaminu forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 22 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2020 Panowie, przestańcie proszę spamować, to jest wątek z muzyką.Skoro nie można mówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 24 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2020 Takie cusie jeszcze z Tarią. No i oczywiście Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 24 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2020 Zdublowało post wiec jeszcze dorzucę co takiego - niestety koncert na Narodowym przełożony jest o 365 dni na 17.17.2021. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2020 Jestem zdania, że to nie jest muzyka dla naszych uszu. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 1 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2020 Godzinę temu, Midlife-Crisis napisał: Jestem zdania, że to nie jest muzyka dla naszych uszu. Muzyka jak muzyka ,ale cel zbiórki jest szczytny .Tak samo jak efekt cel był 1 milion złotych, a zebrano już prawie 3,5 miliona.Dodatkowo w akcji biorą udział dzieci prominentnych polityków.Pan Gowin może być dumny z postawy syna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2020 23 minuty temu, mayor napisał: Muzyka jak muzyka... 😑 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2020 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: Jestem zdania, że to nie jest muzyka dla naszych uszu. Popieram i wycinam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 1 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2020 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: Jestem zdania, że to nie jest muzyka dla naszych uszu. Mam podobne zdanie jak Ty, tylko o Nightwishu - liczę po cichu że mode też go wytną. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2020 Wycinamy muzykę zawierającą treści łamiące regulamin lub niekulturalne teksty. Jeśli chodzi o resztę, to staramy się nie ingerować. To pisząc, mam nadzieję, że disco polo (czy Tirol-disco) nikt nie będzie wrzucał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2020 22 minuty temu, Xune napisał: Mam podobne zdanie jak Ty, tylko o Nightwishu - liczę po cichu że mode też go wytną. Masz szansę, bo ociera się o propagowanie treści religijnych: I wish I had your angel Your Virgin Mary undone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2020 20 minut temu, mosze napisał: Wycinamy muzykę zawierającą treści łamiące regulamin lub niekulturalne teksty. Jeśli chodzi o resztę, to staramy się nie ingerować. To pisząc, mam nadzieję, że disco polo (czy Tirol-disco) nikt nie będzie wrzucał. Nie przypominam sobie, o czym piosenka była, ale co do formy przekazu to jestem rygorystyczny. Powycinałbym tu połowę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2020 Zakładam, że użytkownicy będą zgłaszać (z uzasadnieniem) treści do moderacji. Moderator nie zna wszystkich zespołów, nie zna wszystkich piosenek, a może też nie rozumieć danego języka czy idiomu w jakimś kontekście. Oczywiście sprawdzanie przeze mnie poszczególnych piosenek nie wchodzi w grę, na to nie mam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 12 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2020 Ależ się wgryzło 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2020 Finezja G.F. Handela -> Iron Maiden "Subtelność" Wagnera - > Rammstein Mistycyzm Góreckiego - > Behemot, ew. dla oburzonych; Przaśność Moniuszki -> Zenek ...przypadek? Brakowało mi tylko lokalnego krzywego zwierciadła dla prymitywizmu, futuryzmu i neoklasycznego recyklingu Prokofiewa... ale już mam... Mnie ruszyło - JINJER 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2020 Prehistoria, ale to moja ulubiona wersja Voodoo Chile 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 28 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2020 Lubię takie gitary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 28 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remii Napisano 30 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 6 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 17 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2020 Wrzucam z nadzieją, że ktoś podzieli się czymś polskim w podobnym klimacie: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi