walek Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 Przepraszam za offtop, ale będzie okazja aby zainteresowani kawalerowie mogli swój strój ślubny pokazać. zainteresowanym podsyłam linka uspokajam ciekawskich (i żonę!) znalazłem na Mistrzowie.org, a nie przeglądając oferty matrymonialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 Apokryf raczej. Jeśliby panna chciała mnie na atrapę męża, na imprezę to mogę... Może być wesoło w tym Rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 moze sie skonczyc niedopasowaniem takie ogloszenie, jak np. tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 Dres wyjściowy, wszystko jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djdomin Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 Przepraszam za offtop, ale będzie okazja aby zainteresowani kawalerowie mogli swój strój ślubny pokazać.Śmieszne miało być, ale cienkie... akurat dla blondynek... bo ślub trzeba rejestrować z wyprzedzeniem. Chyba, że kogoś zadowala same wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Przepraszam za offtop, ale będzie okazja aby zainteresowani kawalerowie mogli swój strój ślubny pokazać. zainteresowanym podsyłam linka uspokajam ciekawskich (i żonę!) znalazłem na Mistrzowie.org, a nie przeglądając oferty matrymonialne Nie takie dziwne. O kilku podobnych przypadkach już słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Dres wyjściowy, wszystko jak należy. z lampasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placebo Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Trzy paski są więc wszystko gra! (opcjonalnie "kosa" byłaby odpowiednia;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 No co Ty! kosa jest nieformalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Kosa ma różne poziomy formalności np.: - te są wieczorowe formalne: http://www.laguiole.com/laguiole-knife- ... p-331.html http://www.laguiole.com/laguiole-knife- ... p-687.html - wieczorowe nieformalne http://www.laguiole.com/laguiole-knife- ... p-720.html -taka może być nieformalna klubowa http://www.laguiole.com/laguiole-knife- ... p-126.html - wiejskie: http://www.laguiole.com/laguiole-knife- ... p-130.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy102 Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Przypinka a butonierka Myślałem o gozdziku w butonierce, w marynarce mam otwór jakby na guzik ale prawie calkiem zasszyty - tylko na koncu jest okragła dziurka. Ale okazało się że w kwiaciarniach robią takie przypinki na agrafce - cos takiego jak tu http://www.rafia.com.pl/przypinka-dla-pana-mlodego-butonierka-zielona-2-5-cm-x-5-cm.htmli na tym mini bukiecik (myślę o takim naprawdę mini) Co będzie lepszym rozwiązaniem ? Dopuszczalna jest taka przypinka ? Gdzie ją przypiąć - na miejscu butonierki czy poniżej ? Plusem jest to że taka przypinka raz przyczepiona jest tam na stałe - napewno nie odpadnie i nie zmieni położenia - z kwiatkiem w butonierce to już bywa różnie. Znalazłem taki obrazek - http://www.slublog.pl/wp-content/uploads/2011/08/Prezentacja11.jpg czy to się zgadza ( w sensie wysokośc na jakiej jest przypinka) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Taka przypinka jest dopuszczalna. Zresztą nawet jak otworzysz butonierkę to zazwyczaj one są tak wąskie, że zielone ścianki kielicha przez nie nie przejdą. Goździki są szczególnie grubawe w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zohn Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Witam mam problem jaką koszulę wybrać na studniówkę. Moja partnerka ma czerwoną sukienkę. Ja mam Czarny garnitur , czerwony głatki krawat śledź i koszule : błękitna w delikatne białe paseczki , i cała biała w delikatne paseczki. Obie to koszule marki Klasyka, rodzaj: slim. Proszę o podpowiedź którą koszulę wybrać? Czy na 100 trzeba iść koniecznie w białej koszuli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Proponuje na przyszłość zadawać takie pytania w tym viewtopic.php?f=1&t=823 wątku. Może jakiś życzliwy moderator połączy ? Odpowiadając na twoje pytanie. Obie są odpowiednie, choć bardziej ta biała, jako ze studniówka to dość uroczysta okazja. Dopowiadając na niezadane pytania, czarny garnitur to zły pomysł. Oraz - prawdziwie elegancki mężczyzna nie ubiera się pod kolor ubrań partnerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zohn Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 No to jak nie czarny garnitur to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 No to jak nie czarny garnitur to co? Grafitowy lub granatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Czy miałbyś możliwość zamieścić zdjęcia garnituru, obu koszul i krawata? Generalnie do stroju wieczorowego biała koszula ale być może odcień czerwonego będzie dawał ciekawszy efekt przy błękitnej koszuli? Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zohn Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 krawat mam taki : http://allegro.pl/czerwony-krawat-gotti ... 44510.html a błękitna koszula jest taka: http://www.e-koszule.pl/product_info.ph ... ts_id=1023 garnitur jest czarny, zrobiony z bardzo dziwnego materiału (bardzo delikatne prążki z daleka niezauważalne) biała koszula to: http://www.e-koszule.pl/product_info.ph ... cts_id=921 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Zohn, pod żadnym pozorem nie przejmuj się uwagami o niestosowności czarnego garnituru. Mógłbyś, gdybyś przygotowywał się do studniówki za rok, ale to chyba jakoś na dniach, więc tylko upewnij się, czy garnitur dobrze leży. Najlepiej weź w zęby coś twardego i trudnego do przegryzienia i wrzuć tu zdjęcia, w temacie poradnia stylistyczna. Zdążysz z poprawkami w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pielegnacjaobuwia_pl Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Ubiór męski to głównie garnitur. Należy się zastanowić nad wielofunkcyjnością, ponieważ oprócz studniówki będzie służył do przyszłej matury. Najlepiej wybrać ciemne kolory tj. czerń, granat i grafit. W jasnych garniturach panowie mogą, co najwyżej karmić łabędzie w parku. Do ciemnego garnituru pasuje jasna koszula z długim rękawem. Najbardziej elegancka jest biała, ale można ją (oraz krawat) dobrać do koloru sukni partnerki. Do spodni garniturowych zawsze powinien być pasek. Buty powinny być w czarne lub brązowe, a pasek przy spodniach w kolorze identycznym jak buty. Niedopuszczalne są tzw. borsuki, czyli buty z mocno wystającą podeszwą. Męskie dodatki to spinki do koszuli, ale te do krawata niech jeszcze parę lat zostaną w domu. Jedyną dopuszczalną biżuterią męską jest zegarek. Gruby łańcuch na szyi bądź na ręce pasuję do dresów, a nie do garnituru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 0_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 biała koszula. Mógłbyś ew. pomyśleć o uzupełnieniu stroju goździkiem w butonierce i/lub białą poszetką. Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Ubiór męski to głównie garnitur. Należy się zastanowić nad wielofunkcyjnością, ponieważ oprócz studniówki będzie służył do przyszłej matury. Najlepiej wybrać ciemne kolory tj. CZERŃ, granat i grafit. W jasnych garniturach panowie mogą, co najwyżej karmić łabędzie w parku. Najbardziej elegancka jest biała, ale można ją (oraz krawat) dobrać do koloru sukni partnerki. Męskie dodatki to spinki do koszuli, ale te do krawata niech jeszcze parę lat zostaną w domu. Jedyną dopuszczalną biżuterią męską jest zegarek. say whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zohn Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Kurcze tylko obawiam się że marynarka jest odrobinę za duża ;/ co prawda pani która sprzedawała powiedziała że jest idealny ale ja sie obawiam że jest ciut za duży (przy wyprostowanych rękach rękaw sięga 0,5cm za nadgarstek ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 (...) co prawda pani która sprzedawała powiedziała że jest idealny ale ja sie obawiam że jest ciut za duży (przy wyprostowanych rękach rękaw sięga 0,5cm za nadgarstek ;/ nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę ci dam bo przepadłeś z kretesem nim zrozumiesz swój błąd (w latach 8o-tych był taki blues ) A poważnie: w ostatnim numerze Maxima jest artykuł o tytule "Jak nie dać się oszukać w sklepie" autorstwa b. prominentnego forumowicza Autor opisuje w nim na co zwrócić uwagę aby kupić dobrze dopasowany garnitur. Oczywiście może się tak okazać, że żaden gotowy garnitur nie będzie na Ciebie pasował - wtedy zostają poprawki krawieckie, o ile masz na nie jeszcze czas. Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi