Hargin Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 W outlet Lavard kupiłem na przełomie roku szare flanelowe spodnie z tkaniny VBC za 170 zł (przecena z 260zł), stąd producent materiału niespecjalnie usprawiedliwia katalogową cenę produktu (399zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Outlety rządzą się swoimi prawami, zresztą sama tkanina to tylko jedna ze składowych. Zegna sprzedaje spodnie z VBC za 400 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 No tak, cena Bytomia zawiera jeszcze rezerwę na przecenę -70%. Koszty szycia i staranność wykonania obie firmy mają raczej na podobnym poziomie (celowo napisałem o cenie regularnej - te same spodnie były dostępne w CH Arkadia w salonie flagowym Lavarda bez obniżki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 A skąd pewność, że to ten sam materiał? W Bytomiu jest to Vitale Barberis Canonico, a w Benevento nie podają takich szczegółów. Eee? To raczej na 100% nie jest ten sam materiał i przecież dokładnie to napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Przepraszam, za szybko przeczytałem zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMZet1979 Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Dzięki wielkie za uwagi. Poszukuję wełnianych spodni, ciemnoszarych, do granatowej marynarki (zestaw klubowy). Wszystko co do tej pory widziałem to albo garniturowce z wełny czesankowej, albo jakieś poliestrowe draństwo. Dlatego zwróciłem uwagę na te spodnie w Bytomiu, ale w sumie za 400 zł to żadna okazja... Można pewnie dołożyć 200 zł i uszyć coś z własnego materiału. Niemniej te spodnie Benevento wyglądają ciekawie. Przyznam, że nie znałem tej firmy. Ja tez szukam tego typu spodni - bezskutecznie... Szare garniturowe znalazlem ostatnio w Prochniku. Vistula & Bytom nie maja tego typu spodni w ofercie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMZet1979 Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Udało mi się kupić z rabatem -25% jedną z wcześniej pokazywanych marynarek: VBC.jpg Marynarkę kupiłem przez „telefon"i dopiero dziś odebrałem od znajomego, który był wczoraj w Wawie. Marynarka jest super i leży jeszcze lepiej niż w sylwetce Standardowej A. Dziwi mnie, że producent pisze tylko, że jest to wełna 120'S. Uważam, że warto dodać, że producentem tkaniny jest VBC. Obecnie na stronie Bytomia jest promocja - 20%. Nad ta sie jeszcze zastanawiam... Mam juz 3 marynarki z Bytomia, w tym 2 pokazowe, uszyte po 1 szt., ktore kupilem okazyjnie. Wg mnie leza swietnie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Nad ta sie jeszcze zastanawiam... Mam juz 3 marynarki z Bytomia, w tym 2 pokazowe, uszyte po 1 szt., ktore kupilem okazyjnie. Wg mnie leza swietnie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Z marynarki jestem bardzo jestem zadowolony. Testowałem ja w zeszłym tyg i właśnie zdecydowałem się na zakupu kolejnej, tym razem w granatową kratę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMZet1979 Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Z marynarki jestem bardzo jestem zadowolony. Testowałem ja w zeszłym tyg i właśnie zdecydowałem się na zakupu kolejnej, tym razem w granatową kratę: Bytom.jpg Ta wlasnie mam - jest swietna i podoba mi sie bardziej niz jej "odpowiednik" z Vistuli (prezentowany na blogu przez Mr Vintage). Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Dla stałych klientów Bytom rozsyła ofertę zniżek na garnitury z wiosennej kolekcji (np 45 %) Nawet zacząłem rozważać czy czegoś nie nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Podobno dostaje się taki rabat, ile masz lat, więc jak ktoś ma kartę na dziadka/ojca w wieku 60-70 lat, to można złapać niezłą okazję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Podobno dostaje się taki rabat, ile masz lat, więc jak ktoś ma kartę na dziadka/ojca w wieku 60-70 lat, to można złapać niezłą okazję. A co jak dziadek ma 102 lata? To musi być dopiero okazja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 No właśnie dlatego napisałem "np" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelbb Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Podobno dostaje się taki rabat, ile masz lat, więc jak ktoś ma kartę na dziadka/ojca w wieku 60-70 lat, to można złapać niezłą okazję. Nie "podobno". Dostałem od nich SMSa, który informuje o takiej właśnie promocji. Niestety dotyczy ona, zdaje się wyłącznie, garniturów. Piszą, że dowolny garnitur z kolekcji WL15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Zgadza się, potwierdzone info. Dzisiaj znajoma załoga z Kielc mnie poinformowała, że sprzedali jeden garnitur z rabatem 71%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Zgadza się, potwierdzone info. Dzisiaj znajoma załoga z Kielc mnie poinformowała, że sprzedali jeden garnitur z rabatem 71%.A czy można dziadka zarejestrować jutro w klubie i odebrać 85 % (joke ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelbb Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Na pewno trzeba się zabezpieczyć na przyszłe tego typu zniżki i zapisać dziadka do klubu ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMZet1979 Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Udało mi się kupić z rabatem -25% jedną z wcześniej pokazywanych marynarek: VBC.jpg Marynarkę kupiłem przez „telefon"i dopiero dziś odebrałem od znajomego, który był wczoraj w Wawie. Marynarka jest super i leży jeszcze lepiej niż w sylwetce Standardowej A. Dziwi mnie, że producent pisze tylko, że jest to wełna 120'S. Uważam, że warto dodać, że producentem tkaniny jest VBC. Obecnie na stronie Bytomia jest promocja - 20%. Ta marynarke tez juz kupilem - jak dla mnie swietna. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMZet1979 Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Dla stałych klientów Bytom rozsyła ofertę zniżek na garnitury z wiosennej kolekcji (np 45 %) Nawet zacząłem rozważać czy czegoś nie nabyć. Niestety zawiodlem sie na garniturach z Bytomia. Dla mnie garnitury to woly robocze i mam ich kilka. Dla odmiany od Vistuli kupilem w ubieglym roku Bytom i bardzo szybko sie zuzyl. Marynarki casual sa bardziej trwale. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Myślicie, że jak zaskarżę do Strassburga dyskryminację pozbawionych dziadków, to mam szanse wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 23 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2015 Myślicie, że jak zaskarżę do Strassburga dyskryminację pozbawionych dziadków, to mam szanse wygrać. Oczywiście. Przyznają Ci dziadka zastępczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 23 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2015 Oczywiście. Przyznają Ci dziadka zastępczego Wolontariusza... świeżo po studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Ponownie pojawiła się wyprzedaż na stronie Bytomia, z której bardzo chetnie skorzystałem: Model 16A - tkanina Tollegno 1900 - cena 399 PLN Model 46A - tkanina Zegna - cena 449 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Całkiem ładne. Szkoda, że Bytom olewa kurdupli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Ano też żałuję. Najmniejsze ich rozmiary są na mnie zbyt szerokie w ramionach, a parę marynarek mi się podobało/podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi