Forto Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Dzieki wszystkim za podpowiedzi i sugestie. Mam ten sam problem co Ciasteczkowy - zdjęcia są tylko z wieszaka a nie na modelu. Podobają mi się marynarki Lancerto&Mr Vintage- jednak niestety spotkało mnie to czego się obawiałem - marynarki są za krótkie. Ceny teraz są naprawdę dobre a ja jestem na bardzo wstępnym etapie "elegancji"więc dopuszczam odchylenia od wzoru - ważne dla mnie jest by marynarka mi się podobała i dobrze na mnie lezała a to już jest wyzwanie. A może znacie firmy które oferują dość dobre marynarki w cenie poniżej 1000 zł. Najlepiej Polskie - fajnie by było wesprzeć nasza firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 11 minut temu, ciasteczkowy napisał: Z czystej ciekawości - na ile można ocenić proporcje marynarki w z grubsza niewiadomym rozmiarze na podstawie zdjęć "na wieszaku"? Z grubsza można to wywnioskować z proporcji między długością marynarki a długością rękawów. Na yooxie to jedyny sposób oceny długości marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekier Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Jako, ze przerobilem ostatnio troche zakupow w sklepie Bytom to tylko dorzuce swoja opinie odnosnie jakości. Jakos jest bardzo nierowna. Nie polacam produktow z logo z takim jakby ptakiem, bardzo niska jakosc, produkcja najprawdopodobniej chinska, fasony tez do bani. Natomiast da sie znalesc wg mnie produkty co najmniej poprawne z bardzo dobrej jakosci materialow, produkowane w Polsce w dodatku w bardzo dobrej cenie. Takze warto probowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ell Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 @Forto M Ceran? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Miler, Zack Roman na wyprzedaży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 10 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2020 Dzięki Panowie Miler wygląda naprawdę super - ceny obecnie też - minus to przebrane rozmiary Ceran - jw - dzięki Zack Roman - ceny niestety wysokie a na dodatek ...3 marynarki w ofercie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xellon Napisano 10 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2020 Panowie od jakiegoś czasu szukam garnituru na swój ślub, zamówiłem ZR i niestety nie trafiłem z rozmiarówką, planuje jeszcze zamówić coś z SuSu, lecz przeglądałem ofertę Bytomia i czy któryś z tych 2 garniturów nadawał by się dla pana młodego ? 1. https://www.bytom.com.pl/p-bi0-01-01d-garnitur-florence 2.https://www.bytom.com.pl/p-bi0-02-06bbi0-03-26b-garnitur-geneva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXD Napisano 17 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2020 Panowie, czy ktoś z Was organoleptycznie badał ten płaszcz? https://www.bytom.com.pl/p-bi2-50-27b-plaszcz-bi2-50-27b na stojaku wygląda naprawdę przekonywająca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 17 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2020 Możesz go spokojnie kupić, ale dopiero jak przecinek przesunie się o jedno miejsce w lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXD Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 Wiadomo, że te ceny są z dupy i obecnie jest proma więc realnie wyjdzie 800 z hakiem. Ale że aż jedno w lewo? 😮 Aż tak słaby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 Są to modele zeszłoroczne. Cena z biegiem czasu może spaść do 400zł (mniej nie bardzo). Za cenę 400zł można się pokusić, nie leży idealnie, pacha wysoko, ale ogólnie "ładny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 No za 800 bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 [mention]XXD [/mention] mówiłem to trochę w przenośni, a miałem na myśli to , co koledzy: na pewno nie warto w pełnej cenie. Nawet nie dlatego, że to jakaś tandeta, tylko dlatego, że wiadomo, że ostateczną cenę za jaką będzie można kupić coś u nich można właśnie wyznaczyć przesuwając przecinek o jedno miejsce w lewo i mnożąc przez 1,5 no góra 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXD Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 Już łapię, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Mateusz Napisano 29 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 Czy ktoś przyglądał się garniturom Bytomia z nowej kolekcji? Ja na razie oglądałem płaszcze i jestem pozytywnie zaskoczony - wreszcie nie robią mosiężnych i ciężkich wypełnień. Jeśli taka sama zmiana jest w garniturach, to może się skuszę na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 30 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2020 Posty na temat firmy Lavard przeniosłem do nowego tematu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 Planuje zakup tych butów a że budżet mam bardzo ograniczony pytanie do panów, czy warto czy polecicie coś innego w tej cenie. Aktualna cena w promocji to za oxfordy to 449zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 Rozumiem ograniczony budżet, ale jest druga strona medalu. Lepiej dobrze wydać 800, niż wyrzucić 400. Te buty nie wyglądają dobrze, co to za marka, Bytom (Bytom oczywiście nie robi butów, czyli Gino Rossi albo cóś). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 15 minut temu, Mario_sochy napisał: Aktualna cena w promocji to za oxfordy to 449zł? To nie są oksfordy. Skóra na zdjęciu wygląda źle. Odpuść, uciułaj i za kilka m-cy kup "normalne" buty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 Chłopcy niedawno robili jakieś wspólne zamówienie z Bexleya, bo jest jakaś promocja. Zdaje się, że za niecałą stówkę więcej (w tym wysyłka) masz prawdziwe buty i nie wyrzucasz do kosza ponad czterech stów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EleganckiJan Napisano 30 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2021 Mario, odpuść sobie koledzy mają rację. Te buty nie są wartej nawet tej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 7 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2021 Dzisiaj wszedłem na stronę https://www.bytom.com.pl/ pierwszy raz od dawien dawna i zapytuję: quo vadis Bytom? Młodzieńcy mniej lub bardziej opaleni, wytatuowani bądź nie, z włosami tlenionymi, czasem z dłuższymi lub ostrzyżeni po wojskowemu, pokazują wdzianka opatrzone metkami marki Bytom. Zapytuję: gdzie jest klasyczna moda męska? Nie znając adresu strony, byłbym przekonany, że wszedłem do sklepu dla młodzieży, marki typu New Yorker...., przepraszam za aberrację ale więcej podobnych marek nie znam. Ostatnio z ubraniem rzeczonej marki w sklepie miałem styczność ponad 2 lata temu, ale grzecznie i szybko odłożyłem bawełniane spodnie w miejsce, z którego je podniosłem. Materiał wyjątkowo nieprzyjemny, chociaż cena promocyjna -oczywiście. Mam kilka marynarek i kilka par spodni sprzed 4-5 lat bytomskiej marki. Pamiętam jak zastanawiałem się, że jeśli poprawią konstrukcję marynarek, to może być lepiej. Materiały były niezłe jakościowo jak i kolorystycznie, podszewki z naturalnych materiałów. Teraz już wiem jak płonne były moje nadzieje, jest gorzej i już wiem, że nawet odbić się nie ma od czego. Jeśli się mylę to proszę o poprawienie mnie, bo może mam mylny ogląd sytuacji i jest jeszcze nadzieja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2021 A w czym problem, co Ci się nie podoba w ubraniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legresti Napisano 7 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2021 Jeśli o mnie chodzi, to spostrzeżenia co do ubrań mam zupełnie przeciwne, gdy porównam poprzednie kolekcje. Marynarki nabrały bardziej klasycznych proporcji, wkłady nie są już tak kwadratowe, pojawiły się półpodszewki, guzik znajduje się zwykle niżej niż kiedyś. Zdarzają się bardzo fajne płaszcze z przyzwoitym składem, w poprzedniej kolekcji wprowadzili mniej oczywiste tkaniny jak sztruks. Oczywiście należy brać poprawkę na to, że kupować w Bytomiu opłaca się tylko na dużych wyprzedażach, ale moim zdaniem zdecydowanie warto - na koniec sezonu zwykle robię jakieś większe zamówienie i po przymierzeniu sporo ubrań zostaje ze mną. Biorąc pod uwagę całość jestem skłonny stwierdzić, że zdecydowanie zmierzają w lepszą stronę. Z koszulami mam problem, bo zawsze muszą iść do dość dużego taliowania, ale to groszowa robota. Natomiast mam marynarkę sprzed paru lat i w życiu bym jej więcej nie założył... Kiedyś w ogóle nie było modeli, ubrania w sklepie online pokazywali na manekinach. Uważam, że prezentowanie odzieży na ludziach daje lepszy pogląd na to jak dana rzecz wygląda w rzeczywistości. Modele, którzy noszą te ubrania mają zapewne zachęcić właśnie młodzież do zakupów. W ogóle chyba cała grupa VRG postawiła na takie promocje - w Vistuli i Wólczance również bardzo podobnie wygląda prezentacja nowej kolekcji (jakiś flirt ze stylem preppy?). Czy to dobrze czy nie, to już raczej kwestia gustu, ale myślę, że nie ma co się zrażać, najlepiej by było coś zamówić w e-sklepie (prawie zawsze jest taniej niż w salonie) np. z poprzedniego sezonu, przymierzyć i najwyżej odesłać. Z kliku bądź kilkunastu zwrotów już u nich korzystałem i pieniądze przesyłali maksymalnie w tydzień po odebraniu zwrotu. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 8 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2021 W dniu 7.05.2021 o 21:53, Legresti napisał: (prawie zawsze jest taniej niż w salonie) Jak oglądałem na początku zimy płaszcz w salonie Bytomia to ekspedientka zaoferowała opuszczenie ceny do poziomu tej ze sklepu internetowego - domyślam się to jest reguła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi