ciasteczkowy Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 Tak, dowiedziałem się dopiero z wszywki - na stronie internetowej nie było informacji o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 Co sądzicie o takiej marynarce z nowej kolekcji Bytom: https://www.bytom.com.pl/p-b627ma0006-marynarka-b627ma0006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 Proporcje wydają się być dobre, zwłaszcza jej długość. Klapy przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 9 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2020 Bytom odpowiedział, że podszewka jest 100% wiskoza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 9 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2020 Tylko te nieszczęsne wpełnienia w ramionach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Żeby to chodziło tylko o poduszki w ramionach... Niska pacha, betonowa konstrukcja, otwarcie na dole marynarki znikome, klapy też nie są jakieś szczególne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheDarkDefender Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 Cześć forumowicze. W związku z szalejącym koronawirusem wiele sklepów robi wyprzedaże. Znalazłem garnitur ciemnoszary w kratkę, taki mnie interesuje (klasyczne czarne się przejadły) w Bytom. Co sądzicie o tej marce? Wiem, że nie jest topowa lecz chodzę w garniturze od święta, dlatego nie chcę wydawać na niego sporej sumy (czy cena za niego też jest okazyjna?) https://www.bytom.com.pl/p-bh2-01-41b-garnitur-snig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 Na forum jest temat poświęcony marce Bytom, proponuję poczytać. Czy warto za taką kwotę kupić garnitur? Tak. Czy ten w kratkę? Jako jedyny, rzadko noszony - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheDarkDefender Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 Ile ludzi tyle opini, moja siostra bardzo polecała mi Bytom. Z tego co czytam i słyszę to Bytom jest konkurencyjny cenowo, jakość oczywiście nie powala, ale czego w tej cenie możemy oczekiwać więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Maj 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 Jak wielu przed Tobą i po Tobie, wpadłeś na forum na chwilę nie tyle po opinię, ale po aprobatę własnego pomysłu. Nie polubisz tego garnituru, bo marynarka będzie się podnosić za każdym razem, gdy podniesiesz ręce. Ponieważ jednak i tak jest to lepszy pomysł niż garnitur czarny (a głównie dlatego, że bardzo chcesz ten garnitur, bo widzisz tylko cenę), można wziąć: cztery stówy to kosztują dobre spodnie. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheDarkDefender Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 lubo69 widzę i cenę i styl, który jednak do mnie przemawia. W Bytom można dopasować garnitur do sylwetki, robią poprawki na miejscu, dlatego nie jestem pewny co do podnoszenia się marynarki. Nie chcę zaczynać kolekcjonowania swojej eleganckiej półki szafy od drogich garniturów, uważam że na początek budżetowe pozycje są dobre w każdym aspekcie życiowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remii Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 Jeśli cena i styl do Ciebie przemawia to kupuj. Co do samej ceny nie sugeruj się dużą przeceną, ponieważ Bytom czy Vistula prowadzą strategie ciągłych przecen, przy mocno zawyżonych cenach wejściowych. Co do samego dopasowania nie wszystko da się poprawić na miejscu, a to że ktoś poleca te marki to nic dziwnego, ponieważ obstawiam, że dla dużej części społeczeństwa Bytom i Vistula to marki premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 Musisz przymierzyć i sprawdzić. Bytom ma bardzo mocną konstrukcję (między innymi duże wypełnienia w ramionach), co nie wygląda dobrze na wielu typach sylwetek. Nie znaczy to że i na Tobie będzie wyglądać źle. Znam kilka osób, które w garniturach Bytom wyglądają OK. Jakość wykonania jak to z sieciówki, nic specjalnego. Z drugiej strony zachwalane przez wielu na forum Suit Supply oferuje podobną jakość wykonania ale mało kto na to narzeka bo mają ładne wykroje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.Pawel Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 W Bytomiu zdarzają się garnitury poprawne. Ten akurat na taki nie wygląda. Co do poprawek to nie licz na więcej niż skrócenie nogawek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 @mosze lub @Velahrn czy można to wszystko przekleić do odpowiedniego wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 Jezeli ktos prowadzi permanentna promocje na poziomie 30-70% to nalezy sobie zadac pytanie czy zakup w promocji to okazja czy po prostu zaplacenie tyle ile ten towar jest warty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheDarkDefender Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 xkoziol nie ma, ale jej narzeczony miał i nie narzekał, obydwoje byli zadowoleni bo jak wiemy kobiety zwracają uwagę jak ich mężczyźni są ubrani Remii właśnie dla mnie nie premium, ale średnia półka - mogę się mylić ponieważ znawcą nie jestem p_b tak, dlatego nie wierzę jak widzę w sklepach promocje -70%, chociaż zdażają się wyprzedaże sezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 2 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: @mosze lub @Velahrn czy można to wszystko przekleić do odpowiedniego wątku? Zrobione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkol Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 Jak już wywiązała się taka dyskusja nt Bytomia to skorzystam i zapytam. Co sądzicie o tym garniturze https://www.bytom.com.pl/p-bh1-01-79a-garnitur-royal ? Materiał VBC 110' , szersze klapy, niższy guzik, taliowanie, zdaje się, że długość też odpowiednia. Mankamentem są za szerokie spodnie. 530zl po zniżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 Przymierz. W przypadku Bytomia nawet lekkie wypełnienie daje efekt podobny do połknięcia sporego prostokąta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 8 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2020 Prośba o ocenę tej marynarki. Co o niej sądzicie? https://www.bytom.com.pl/p-bg1-02-41a-marynarka-mornel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 8 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2020 Coś nowego - brak wkładów barkowych w Bytomiu. Jest to argument za tym, żeby się przejść do Bytomia i to sprawdzić. I tylko sprawdzić - jedno rozcięcie z tyłu oraz jej krótkość (lub długość rękawa - obydwa czynniki problematyczne) dyskwalifikuje ją całkowicie dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2020 Forumowa społeczność miała zwyczaj odradzania przykrótkich marynarek z bardzo wąskimi klapami i guzikiem na wysokości mostka. Teraz w czasach promocji spodni na sznurek relatywizuje się wszystko. Cena jest tak niska, że warto kupić. Ja bym nie kupił, bo wiem, że potem musiałbym ją nosić przez następne lata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2020 Brak wkładów nie zapewnia z definicji, że będzie dobrze. Oczywiście można to sprawdzić. W każdym razie mierzyłem kiedyś bardzo ładną marynarkę Lantier/Vistula bez wkładów i konstrukcji i niestety ciągle źle leżała w ramionach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Z czystej ciekawości - na ile można ocenić proporcje marynarki w z grubsza niewiadomym rozmiarze na podstawie zdjęć "na wieszaku"? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi