Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To guseł czas dalszy, czyli dodawanie linków do youtube powinno już działać (stare posty trzeba ponownie zapisać)  

Wklejamy ctrl + shift + v (omijanie formatowania) - tak jakby w jakieś przeglądarce wklejało się jako link bez robienia osadzenia w kontencie 

• Oceniam pozytywnie 8
Opublikowano

Czy jest szansa na dodanie w wyszukiwarce opcji "pokaż wszystkie posty z X lub więcej punktów reputacji"? Ewentualnie na dodanie kilku więcej podstron do "zawartość z najwyższą reputacją"? Czasem człowiek chce sobie pooglądać ładne zdjęcia, a np. mi nie bardzo chce się przebijać przez 600 stron CMDNS, gdzie połowa postów to komentarze lub pytania o marki ubrań ze zdjęć, a z pozostałej połowy tylko część to naprawdę inspirujące zestawy.

Caporegime dzięki! Skoro tak dobrze Ci idzie, to może jeszcze dodaj filtrowanie po punktach reputacji w wyszukiwarce? :) 

Opublikowano

Ja bym wręcz powiedział, że chyba w końcu działa na Safari i to nienajgorzej. Wcześniej były problemy.

Ps. Zdaje się, że za szybko się ucieszyłem - do niektórych tematów nadal nie da się wejść na Safari, wyświetla komunikat "strona nie istnieje". Mam tak przykładowo z wątkiem "Audio".

Opublikowano

Ja w Tapatalku po napisaniu posta za każdym razem otrzymuję jakiś straszny komunikat, że post się nie dodał, thread error, system exception, zostałem zbanowany i odbiorą mi wszystkie buty Yanko; na szczęście post się dodaje i po Yanko nikt nie przychodzi. Może to problem Tapatalka.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Maszyna niczego Ci nie dyktuje, działa według algorytmu :).

Podejrzewam, że jest tak:

1. Użytkownik otwiera stronę z postem i chce go ocenić, nie robi tego, idzie sobie zrobić herbatę. Post ma ocenę 2.

2. W tym czasie inny użytkownik daje plusa. Post ma ocenę 3.

3. Pierwszy użytkownik wraca z herbatą i daje plusa.

4. System próbuje zapisać nową ocenę, jednak wykrywa, że zapisana wartość (3) jest równa nowej wartości. Zwracany jest komunikat o błędzie. Ewentualnie kontrola zgodności danych prowadzona jest za pomocą liczby kontrolnej, albo daty, ale zasada jest taka sama.

@xkoziol

Musisz się z tym pogodzić, taki urok systemów ze współbieżnym dostępem do danych.

Opublikowano

Na płasko, ale niektórzy nie lubią "wywijanych" mankietów.

Nie ma się co śmiać :) Miałem kiedyś pracownika, który będąc słusznego wzrostu, postanowił zaszaleć i kupić koszulę z francuskim mankietem. Chłop chyba niespecjalnie ogarniał temat, bo wybrał taką z rękawami zbyt krótkimi o min.10cm. Chcąc zamarkować różnicę odwinął je i spiął spinkami :) Padłem pod wrażeniem tej "elegancji" ... 

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Pytanie doprecyzowujące: na początku wspomnianego wesela kiedy jeszcze butelki są ledwo napoczęte czy pod koniec ;)
Jeśli pod koniec to może w trakcie zabawy jegomość pobrudził mankiety a to był jedyny patent aby to ukryć :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie znalazłem wątku, który by brzmiał mniej więcej tak: "coś co mnie denerwuje u sprzedawców" (i tak spokojnie napisane). Przeglądając poszetki na Allegro znalazłem to: http://allegro.pl/poszetki-wzory-poszetka-duzy-wybor-hisoutfit-i5859354847.html Chodzi o opis przedmiotu, w dodatku napisany pogrubioną czcionką, cytuję: " Nasze produkty są ręcznie wykonywane w pracowni krawieckiej z dbałością o każdy detal. "

Zgłosiłem sprawę w Allegro ale wątpię żeby zmienili opis...