Pedros Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Częstość mycia włosów nie ma wpływu na ich przetłuszczanie. Duże znaczenie ma właściwy szampon i odpowiedni sposób mycia. Codzienne używanie na przykład suszarki może powodować szybsze przetłuszczanie i niszczenie włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Oczywiscie nie nalezy zapominac o normalnej, codziennej higienie, ale to chyba oczywiste. Ja swoich dzinsow nie piorę chyba od momentu zakupu X czasu temu i wcale nie posiadaja nieprzyjemnego zapachu, wpływ moze miec to, ze nie nosze ich nonstop codziennie. Gratuluję Panu bycia brudasem Nawet jak się Pan myje codziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Oczywiscie nie nalezy zapominac o normalnej, codziennej higienie, ale to chyba oczywiste. Ja swoich dzinsow nie piorę chyba od momentu zakupu X czasu temu i wcale nie posiadaja nieprzyjemnego zapachu, wpływ moze miec to, ze nie nosze ich nonstop codziennie. Gratuluję Panu bycia brudasem Nawet jak się Pan myje codziennie... Przesadzasz. Nie ma nic przyjemniejszego niż stojące przy łóżku skarpetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Częstość mycia włosów nie ma wpływu na ich przetłuszczanie. Duże znaczenie ma właściwy szampon i odpowiedni sposób mycia. Codzienne używanie na przykład suszarki może powodować szybsze przetłuszczanie i niszczenie włosów. Geny, Panowie, geny! Jednym przetłuszczają się szybciej, innym mniej. Dyskusja o częstotliwości mycia włosów w celu poszukiwania optymalnego rozwiązania oscyluje w okolicach absurdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 9 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2012 fryzjer idealny http://alexandergrant.blogspot.com/2012 ... .html#more Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgadzam się, wchodzi się z myślą o lekkiej korekcie przedziałka, wychodzi w nowym garniturze i jeszcze z paroma dodatkami. Pocztówka z przeszłości: Pracownia (a raczej to co z niej zostało, projekt Henry van der Velde, salon mistrza Haby, fryzjera Jego Cesarskiej Głowy, onegdaj w Berlinie: http://www.museen-sh.de/ml/einzBild600_Copyright.php?bild=../eingabe/bilder/data/600/1001563/Pk296.jpg&titel=FRISEURMUSEUM%20IN%20BERLIN©right=Fris%F6rmuseum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Do męskiej "fryzury" zaliczyłbym także zarost na twarzy. Mam przyjemność nosić takowy od blisko ośmiu miesięcy i czuję się znakomicie. Jedyny kłopot, przynajmniej na początku, to pielęgnacja. Nigdy wcześniej nie miałem takiego zarostu (pełna broda + wąsy) więc gdy włosy rozrosły się we wszystkich możliwych kierunkach (broda) i zaczęły zasłaniać usta (wąsy) tak, że przypominałem Rumcajsa, postanowiłem wybrać się do fryzjera męskiego (dużo za późno - mea culpa). Ciekawy jestem czego obecnie uczą w szkołach fryzjerskich?Kiedy już zjawiłem się na miejscu i poprosiłem o przystrzyżenie i wyrównanie brody oraz trymowanie wąsów spotkałem się z pytaniem: "Czyli co?" Następnym razem skorzystam z rad Forumowiczów i udam się pod adresy, które wskazali we wcześniejszych postach. Zakład fryzjerski powyżej - prima sort. Nie spodziewam się, abym tam natrafił na podobne kłopoty. Ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamro Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Witam Panowie. Zwracam się do was z problemem. Jakim preparatem utrwalającym włosy mam stylizować swoje włosy na takie podobieństwo? Chodzi mi głównie o to, żeby całość była trwała i wyglądająca naturalnie a pojedyncze pasma nie były posklejane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Tak naprawdę możesz osiągnąć pożądany efekt, nawet używając zwykłego żelu do włosów - - ważne by stosować go z umiarem; wystarczy naprawdę niewielka ilość, aby utrwalić fryzurę... Są też oczywiście produkty dedykowane mężczyznom, dające lepsze efekty niż zwykły żel. Z czystym sumieniem mogę polecić te dwa: 1. http://lokikoki.pl/product-pol-1870-FOR ... vines.html 2. http://www.wella.com/pl-PL/sp-men.aspx# ... escription Używałem/używam i jestem bardzo zadowolony - oba powyższe produkty są bardzo wydajne, jeśli stosuje się je prawidłowo (tubka Davinesa wystarcza mi średnio na 1,5 roku - właśnie zużywam trzecią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Isnieje inny sposób na zmycie brylantyny z włosów niż kilkukrotne mycie głowy szamponem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Panowie, a co polecacie na mocno oklapnięte włosy, które nawet od razu po myciu głowy wyglądają jak "ulizane"? Stosowałem różne pianki, ale żadna nie przyniosła oczekiwanego rezultatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Moja żona używa hmmm... to chyba jest coś jak lokówka z nawiewem suszarki. Sprawdza się rewelacyjnie. Kilka chwil, potem odrobina lakieru i fryzura trzyma się cały dzień IDEALNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Mi lakier cholernie niszczył włosy, a do tego dochodziło jeszcze kosmicznie szybkie ich przetłuszczanie (w połowie dnia nie dawło się już na to patrzeć ). Ostatecznie zdecydowałem się na utrzymywanie krótkiej fryzury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Panowie - co myślicie o takiej fryzurze: Podobno w latach międzywojennych była dość popularna. Waszym zdaniem - zbyt pretensjonalna czy jednak choć trochę klasyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Fajna, tylko musi być to dobrze zrobione. Pamiętam, mój dziadek taką miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Ja właśnie dąże do tego samego. Nie wydaje mi się żeby była pretensojonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Nawet nie tak dawno zbliżoną prezentował 4inHand. Kilka miesięcy temu, poruszałem też wątek odnośnie nazewnictwa, jak ją bowiem po naszemu zwać? undercut jest najpowszechniejszym angielskim odpowiednikiem, choć są też inne Może być dobra, ale najpierw trzeba mieć dobrego fryzjera, bo inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Ehh...co ja bym dał za PROSTE włosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Też ostatnio oglądam "Zakazane imperium" i też nawet zwróciłem uwagę na tą fryzurę, ja dążę do czegoś podobnego, ale z mniej wygolonymi bokami, w ten deseń: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Ehh...co ja bym dał za PROSTE włosy. co ja bym dał za włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Są na to sposoby: http://www.bogadar.pl/meskie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Dzięki, ale to był tylko żart. Nie narzekam . Zbytnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 No ja też poważnie nie mówiłem. Ma to swoje zalety, oszczędzasz na fryzjerze i rzeczach do włosów, nie musisz się czesać (zysk czasu), myć specjalnie włosów itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Ta fryzura jest bardzo fajna jednak, żeby dobrze wyglądała to właściciel nie może mieć zbytnich zakoli, inaczej będzie lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Ja zastanawiałem się nad czymś takim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi