Kuba Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Widocznie ja mam szczęście, bo mam 2 pary z czego każda wytrzymała 3 lub więcej lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-30490-Polbuty-Wizytowe-GEOX-U-Loris-A-U03Z3A00043C6000.html troche dziwne kopyto, ale przynajmniej nosek nie idzie w gore. myslicie, ze to wybor chociaz "znosny"? Widzę pewne podobieństwa Paraboot Camus Większość moich butów ma skórzaną podeszwę, a nie zauważyłem żadnych problemów w deszczowe dni. Ba, ja dzisiaj na skórzanych podeszwach taplałem się z przyszywanym chrześniakiem w kałuży i właziłem na drzewo w parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 Ba, ja dzisiaj na skórzanych podeszwach taplałem się z przyszywanym chrześniakiem w kałuży i właziłem na drzewo w parku oftopik, ale jak można mieć przyszywanego chrześniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 Tzw. bespoke chrześniak Dlatego w drodze do mnie są te Geoksy: http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... tedFitid=0 (Ale nie z Herringa.) Wg mojego doświadczenia buty tej marki są niezniszczalne.A skąd wobec tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 Warto rozważyć, moim zdaniem naprawdę dobre buty za taką cenę, a zdaje się że na naszym forum wiedenki są jakoś szczególnie hołubionym typem buta: http://www.shiptonandheneage.co.uk/mens ... rogue.html http://www.shiptonandheneage.co.uk/mens ... xford.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 A skąd wobec tego?Z salonu Geoksa w Łodzi. Muszą sprowadzić mój rozmiar. Wychodzi trochę taniej niż na Herringu, przy obecnym kursie funta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 4 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2011 viewtopic.php?f=1&t=180&p=44803#p44803 W szczególności warto zwrócić uwagę na sekcję butów i przede wszystkim dwa działy: Klasyczne - GYW, fitting G http://www.josephturner.co.uk/JosephTur ... y/classic/ Chukka i jeden model trzewików http://www.josephturner.co.uk/JosephTur ... ory/boots/ Uprzedzając pytania o jakość, porównałbym te buty do NC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 4 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2011 Hmmm... Jeśli jakościowo te buty są porównywalne z NC (oksfordy za 35,83 GBP/szt. przy zakupie od 3 sztuk) to powinny być raczej umieszczone w wątku "Buty, trochę drożej" Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 4 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2011 Hmmm... Jeśli jakościowo te buty są porównywalne z NC (oksfordy za 35,83 GBP/szt. przy zakupie od 3 sztuk) to powinny być raczej umieszczone w wątku "Buty, trochę drożej" Pozdr, wojvv Kup proszę teraz coś w NC. Każdy widzi jak przy takich cenach działa ta firma. Mogę w ogóle przestać wrzucać tutaj jakiekolwiek oferty. Fragment wypowiedzi "przy zakupie od 3 sztuk" jest, co by nie powiedzieć, trochę bezzasadny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Widziane dziś u kumpla. Bata. Kupione w warszawskiej Arkadii - 339zł. Na żywo kopyto całkiem w porządku, na zdjęciu trochę zniekształcone. Skóra wyglądała przyzwoicie jak na tę półkę. Na gumie. Najważniejsze, że ładne, aż byłem zdziwiony, że można takie trzewiki dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Spodnie chyba za długie, no chyba, że nogawkę pies wygryzł Buty ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Czy te buty mają wewn. jakieś ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 Kupiłem dość tanio na ebayu nieużywane brogue od Loake pochodzące jakoby z lat 80 ubiegłego wieku. Na zdjęciach wyglądają pięknie. http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI. ... 500wt_1287 Jakiej jakości można się po nich w praktyce spodziewać? Wiem, że obecnie Loake (poza serią 1880) jakością nie grzeszą - a jak to wyglądało te 20-30 lat temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 Są bardzo ładne, mają prawie 30lat historii i do tego w świetnej cenie. Noś je i dbaj o nie, a nie zastanawiaj się jakiej jakości się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbert Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 TKMaxx Wrocław - chukka loake kempton po 149zł. Wielkie było moje zdziwienie gdyż w przyszłym tygodniu miałem zamiar zamówić takie za 6 razy większą kwotę. Były jeszcze 2-3 pary ale w rozmiarze 45-46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabja Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Panowie, chcę zaryzykować zamówienie przez internet butów Gordon & Bros, wspomnianych gdzieś przez kolegę +Immune+. Czy któryś z Was ma doświadczenie odnośnie rozmiarówki u tego producenta. Zastanawiam się, czy celując w angielskie 9,5 powininiem wybierać 44 czy 43. Pzdr hrabja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walek Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 chcę zaryzykować zamówienie przez internet butów Gordon & Bros, wspomnianych gdzieś przez kolegę +Immune+. Czy któryś z Was ma doświadczenie odnośnie rozmiarówki u tego producenta. Zastanawiam się, czy celując w angielskie 9,5 powininiem wybierać 44 czy 43. Miałem podobne dylematy, jeśli 9,5 jest dość mocno dopasowany to 43 może być ciasny, jeśli nie wziąłbym 43, mam stopę taką 43,3 i G&B 43 jest w sam raz (mogłyby być nawet troszeczkę ciaśniejsze). Dla jasności mowa o tych butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 G&B ma rozmiarówkę zbliżoną do spotykanej w polskich sklepach najczęściej. Jedynie na co należy zwrócić uwagę, to na fakt, że buty są dość wąskie w najszerszym miejscu buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabja Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Panowie, bardzo dziękuje za informacje wskazówki. Walek - kupowałeś może buty przez ebay.de? Nie robili prblemów z wysyłką? Pzdr hrabja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Ja dostałem od nich odpowiedz, że nie wysyłają do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Jeszcze niedawno chcieli 16,70 euro za wysyłkę do polski, paczka szła 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyakko Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Ja niedawno zamawialem przez ebay Gordony bezproblemowa wysylka bezproblemowy kontakt zaplacilem karta przez paypal dopisujac koszty przesylki 16.7 wlasnie. Zamawialem rozmiar 40 - niestety okazal sie za maly - prawdopodobie przez szerokosc wlasnie ( ale mam szerokie stopy wiec lepiej sie tym nie sugerowac) wiec buty odeslalem ( lezaly sobie ok 2 tygodni) nastepnego dnia otrzymalem zwrot kasy i tu najwieksza niespodzianka - otrzymalem zwrot razem z cena za przesylke nie wiem czy to standard czy tez ktos sie pomylil ale stracilem na calej operacji dokladnie jakies 0,3 Euro - przesylke zwrotna mialem po znajomosci za darmo Tak wiec pomimo tego ze butow ostatecznie nie kupilem jestem zachwycowny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Ja mam od nich dwie pary (nota bene póki co moje dwie ulubione pary) i mi się bardzo podoba wykonanie, bardzo solidne, na grubej podeszwie buty, a nie jakieś tam posklejane kapcioszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 woyakko, czy zamawiałeś przez ebay.de u sprzedawcy gordon-bros ? Ja przed licytacją zapytałem się odnośnie wysyłki i otrzymałem infromację, że nie wysyłają do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walek Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Panowie, bardzo dziękuje za informacje wskazówki. Walek - kupowałeś może buty przez ebay.de? Nie robili prblemów z wysyłką? hrabja Swoje buty G&B nabyłem jakiś czas temu z pomocą nieocenionego +Kolegi+ z forum Nie załatwiałem tego osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi