lubo69 Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 Masz fajną kolekcję butów i szukasz koszmarków?Misja edukacyjna forum nie powiodła się...Wentylację w podeszwie mają geoxy, ale czy to ma sens... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 Powiodła się spokojnie, po prostu buty które zamierzam kupić, będą prawie non-stop pod stołem, będą ocierać się o różne rzeczy, jakkolwiek to brzmi, po prostu mi szkoda lepszych, ale chyba zainwestuje w coś najtańszego z klasyki i eksperymentalnie pokaże jak wyglądają po roku użytkowania Dzięki za te geoxy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 Zdradzisz, co zamierzasz w tych butach robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkol Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 @Jarek skoro ma być tanio to może takie oxfordy GYW? Chyba nigdy butów GYW taniej nie widziałem, aczkolwiek jestem tutaj nowicjuszem. https://www.mangooutlet.com/pl/mezczyzna/buty-buty-wizytowe/buty-oxford-skorzane_44031198.html?c=32&n=1&s=accesorios_he.accesorio;140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 A to GYW to niby mówi coś o jakości obuwia? (edit) - skąd w ogóle pomysł że to gyw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 Wytłoczyli na podeszwie hasełko o szyciu GYW ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 No popatrz, genuińska dobryrok weltecka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 Z linka wynika, że but ma ładne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkol Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 @eye_lip Tak jak pisałem dopiero zainteresowałem się tematem i nie chciałbym wchodzić w dyskusje na tematy o których nie mam pojęcia, niemniej z kilku wpisów na blogu Jana Adamskiego wynika, że - tak, GYW mówi coś o jakości obuwia (oczywiście nie jest ani jedynym czynnikiem, ani tym decydującym- ale tak zrozumiałem z tego co pisze Jan). @eye_lip @De Lasalle Wydawało mi się, że skoro tak napisano na podeszwie to tak jest. Nie spodziewałem się, że marka globalna (choć sieciówkowa) pozwala sobie na oszustwo. Oczywiście podchodzę z dużą dozą ostrożności do tych cen wyjściowych (szczególnie w sieciówkach) ale zasugerowałem się również wysoką kwotą, którą ponoć ten but pierwotnie kosztował (699zł). Oczywiście nie stawiam tych butów w jednym szeregu z wymienioną wyżej marką Nord, ale skoro kolega Jarek pytał o coś taniego do "zajechania"... Podsumowując, dziękuję za wpisy- na pewno muszę znacznie więcej poczytać czym jest GYW (np. niedawno w TK widziałem wiele par tanich Prime Shoes, które również miały ten napis na wkładce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 12 godzin temu, Servetch napisał: Zdradzisz, co zamierzasz w tych butach robić? Jestem krupierem, lubię się butem oprzeć, zaprzeć o coś, poszurać, stąd są narażone na nieciekawe rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkol Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 Godzinę temu, Jarek napisał: Jestem krupierem, lubię się butem oprzeć, zaprzeć o coś, poszurać, stąd są narażone na nieciekawe rzeczy. Mam kolegę w pracy, który podczas spotkań, wypowiadając się w stresujących momentach, od pasa w górę jest siłą spokoju, a pod stołem nogami tańczy oberka : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol L Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 W dniu 25.11.2019 o 13:23, Karol L napisał: Witam Które z poniższych butów brogue byście wybrali i dlaczego: Grenson - Dylan Cordwainder - Tirin Panowie buty dotarły- obie pary piękne I teraz mam ogromny dylemat - które zostawić A które oddać? Obie pary pasują i obie są piękne - pytanie do ekspertów które są lepsze jakościowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 @Karol L, kiedyś bez wahania powiedziałbym - Grenson. Teraz to chyba niewielka różnica (choć ja z sentymentu wybrałbym właśnie te pierwsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol L Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 @Koval Według mnie Cordwainder bardziej dopracowane i smuklejsze Grenson mają ciewaky charakter poprzez ręczne malowanie pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 Ja bym zostawił obydwie pary, zwłaszcza, że to kompletnie różne buty, pasujące do różnych zestawów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol L Napisano 29 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2019 Jeżeli moglibyście porównać marki Grenson oraz Cordwainer pod wzgledem materiałów, wykonania oraz prestiżu marki to która lepiej wypada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 29 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2019 Jakość materiałów wyjdzie po kilku miesiącach lub latach użytkowania. Wykonanie jesteś sam w stanie najlepiej ocenić, bo masz obie pary w rękach. Prestiż marki nie ma znaczenia. Zostaw te, które Ci się bardziej podobają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruut Napisano 29 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2019 Podczas poszukiwań butów na jesień/zimę zupełnie niechcący okazyjnie nabyłem takie Prime Shoes, świeżo po nałożeniu kremu Saphir. Jednak na tym Zalando można coś czasem tanio utrafić. Kosztowały niecałe 40% ceny wyjściowej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol L Napisano 29 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2019 Zgadzam się że na Zalando można coś upolować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruut Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2019 Co myślicie o takich trzewikach? Mało klasyczne, ale do jeansów na zimę wydają się jak znalazł. Tańsze niż tani krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2019 chyba bym zakładał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruut Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2019 6 minut temu, KIERMAN.pl napisał: chyba bym zakładał. Założone jeszcze raz. Zdjęcie pod innym kątem. Firma esprit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2019 Na woły robocze jak znalazł,niech się dobrze noszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruut Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2019 19 minut temu, bulyt50 napisał: Na woły robocze jak znalazł,niech się dobrze noszą. Do pracy chodzę piechotą około 1,5km. Myślę, że będą jak znalazł kiedy już zaczną spać solą. Zapłaciłem 85zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonstantynBieły Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 Teraz na Herring Shoes jest wielka akcja. Zamówiłem sobie takie trzewiki ze zniżką 30%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi