wkw Napisano 21 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2019 @michal911 Jak z rozmiarówką? Pokrywa się z Berwickiem? Nie ma nic wspomniane o podeszwie - gumowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal911 Napisano 21 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2019 Nigdy nie miałem żadnych butów Berwick wiec nie pomogę.Cheaney polecam. Robią dobre buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkw Napisano 23 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2019 @Pawcio brogs.pl okazał się mieć sztyblety które mnie interesowały we właściwym rozmiarze i w niższej cenie (790 zł). Już je zamówiłem. Dziękuję Panowie za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 23 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2019 Brogs.pl prowadzi sprzedaż internetową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 23 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2019 @wkw cieszę się, niech się noszą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropóh Napisano 23 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2019 4 godziny temu, ciasteczkowy napisał: Brogs.pl prowadzi sprzedaż internetową? Niestety nie. Do obejrzenia, przymiarki i oczywiście do zakupu na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkw Napisano 26 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2019 On 9/23/2019 at 2:56 PM, ciasteczkowy said: Brogs.pl prowadzi sprzedaż internetową? Nie prowadzi sklepu internetowego, natomiast ceny podane na stronie są aktualne. O dostępność rozmiaru można spytać telefonicznie bądź mailowo. Ja składałem telefonicznie zamówienie i otrzymałem maila ze szczegółami płatności oraz z prośbą o podanie adresu. Buty zostały wysłane na następny dzień kurierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 26 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2019 Dzięki za informację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 28 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2019 Nigdy nie byłem przekonany do butów chukka, wprost pisząc nie podobał mi się ten rodzaj butów i byłem pewny, że nigdy nie pojawią się w mojej szafie. Przez przypadek zobaczyłem ten model Buty Carmina Rain | Sklep MILER Menswearhttps://shopmiler.com/pl/obuwie/carmina-rain Na złość w moim rozmiarze, zaczynam się łamać i co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2019 Kupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 28 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2019 @flozbi w sierpniu Miler kusił dodatkowym rabatem 15% na te buty. Sprawdź, może jest nadal aktualny. Kopyto Rain jest dosyć smukłe, nie na szeroką stopę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 Fajny but w świetnej cenie. Sprawdziłbym regulamin ewentualnych zwrotów i kupiłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 Nie kupiłem, bo zapewne but byłby za wąski, ale widzę, że buty poszły, więc może ktoś z forumowiczów zakupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mipo Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 czy ktoś z panów zna tę markę? https://choosefineshoes.com/pl/brands/spanish/michel/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yourii Napisano 8 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2019 Witam wszystkich, gdyż to mój pierwszy post na forum. W związku ze zmianą pogody szukałem ostatnio butów jesienno-zimowych i wertowałem znane strony zagraniczne z obuwiem no i oczywiście ebay. Ja już czekam na swoją paczuszkę, ale gdyby ktoś szukał coś z Loake lub Barkera, to na stronie langer-messmer jest kilka ciekawych modeli w dobrej cenie. Na przykład trzewiki Loake Bosworth Dark Brown w pełnej rozmiarówce za 249,95E + przesyłka 16,95E. Wychodzi ponad 200zł taniej niż z polskiej strony. Jest też ciekawy model chukka Loake Garvan Dark Brown na kopycie river przeceniony z 329,9E na 199,95E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 11 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2019 Na Bexley cicha wyprz, dużo modeli €79 - €99, rozmiarówka jeszcze nie całkiem przebrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HejaBanana Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2019 Hej, przebrnąłem przez ten temat i praktycznie na wszystkie moje pytania były odpowiedzi:) wiem, że taniej się nie da, najlepiej dołożyć i kupić Yanko itd.;) ale Yanko to jeszcze za wysokie progi więc mam zamiar kupić polecane Berwicki. Nie potrzebuję ich na już i tu pytanie czy warto czekać na promocje? czarny piątek? są jakieś zniżki dla członków forum itp.? czy raczej to nie ma sensu bo trzymają cenę? pod uwagę biorę tylko polskie sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2019 @HejaBanana, Bierz Yanko https://patine.pl/category/special#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2019 @HejaBananaTu masz mniej więcej jak wyglądało to rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HejaBanana Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2019 ok, czyli jeśli chodzi okazje to tak jak wszędzie, nie ma reguły:) dodam jeszcze że zaciekawiły mnie opinie dotyczące wytrzymałości butów. Mam buty kupowane za 200-300 zł i żadne nie zniszczyły mi się po kilku użyciach. Niektóre mam kilka lat i nadal wyglądają prawie jak nowe. Imo. jak dbasz tak masz Także głównie wygląd mnie przekonuje w takich butach jak Berwick i lepszych. Po prostu podobają mi się bardziej od np Akardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2019 57 minut temu, HejaBanana napisał: ..Akardo "gówno straszne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HejaBanana Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2019 Nie wiem, nie mam butów Akardo, mam inne typowo marketowe Lasocki, Wojas, Neex itp. i o nich pisałem że jeśli chodzi o trwałość to nic nie można im zarzucić odpowiednia pielęgnacja, prawidła, rotowanie i nie rozpadają się w oczach. Wizualnie faktycznie odstają od lepszych marek. Miałem zamiar kupić na próbę Akardo ale wizualnie coś mi nie pasowało, później trafiłem na promocję w Loake ale przeczytałem tutaj opinie że linia L1 też kiepska i tak doszedłem do tego że Berwick to takie rozsądne minimum. Teraz tylko myślę od czego zacząć wymianę swoich butów:) Czy brogsy, klasyczne oksfordy do garnituru, a może skoro zima idzie coś za kostkę. Budżetu brak na kilka par od razu więc rozglądam się za jakimiś okazjami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 16 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2019 Cześć, chukka do 500 PLN, coś dobrego się znajdzie? W tej cenie KH wiem, że jest. Na coś jeszcze zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 On 10/16/2019 at 2:59 PM, Andrzej_P said: Cześć, chukka do 500 PLN, coś dobrego się znajdzie? W tej cenie KH wiem, że jest. Na coś jeszcze zwrócić uwagę? Z zamszowych Clarks Desert Boots jestem bardzo zadowolony. Siódmy rok mi służą. Nawet podeszwę w nich wymieniłem. Licowe do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia z butami szwedzkiej firmy Ten Points ?. Widziałem trzewiki tej firmy w TK MAX i spodobały mi się wizualnie ale jak jest z ich jakością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi