Skocz do zawartości

Buty, trochę taniej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby jest chargeback przy karcie, ale nadal...
Jeśli wierzyć jakimś stronom sprawdzającym "bezpieczeństwo" i jednemu obrazkowi z Pinterestu obecna wersja strony jest bardzo młoda, a na Pintereście jest zdjęcie dzierganego (chyba) kwiatka z adresem powyższym. Innymi słowy: wietrzę scam, nawet już nie patrząc na ceny.

No chyba że któryś z kolegów potwierdzi że robił zakupy i jest legitnie :D

Opublikowano

Panowie, nie ma co gdybać - przekręt i tyle. Ostatnie (pojedyńcze) sztuki można czasami na wyprzedażach trafić za ~200 funtów, seconds kosztują podobnie. Jak ktoś ma dostępne 400 par za połowę ceny seconds, to nie ma co się nawet zastanawiać nad realnością takiej oferty.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Nie wiem czy podobne pytanie padło, ale tych podstron jest całkiem sporo, zatem z góry przepraszam jeśli się powielam. Panowie poszukuje eleganckich butów do granatowego garnituru. Na forum widziałem wiele waszych propozycji, ale rzadko jest wypisany sklep. Dodatkowo cena nie może być zbyt wygórowana - do 400 zł. Da rade coś znaleźć? 

Opublikowano

Przejrzałem popularne na forum marki/sklepy:

patine.pl (Yanko)

Meermin

Herring Shoes

sklep.klasycznebuty.pl

Shoepassion

Nie znalazłem nic w tym budżecie. Może ktoś inny jeszcze coś podpowie, ale według mnie albo trzeba zdecydować się na oksfordy z nakładanym noskiem (większy wybór), albo zwiększyć budżet :).

Tutaj są Berwick, ale koniakowe:

http://shopmiler.com/pl/obuwie/lotniki/buty-berwick-2585-tan

Opublikowano

Opcji szukaj używałem i z całym szacunkiem, ale dowiedzieć się można z niej tylko tyle, że jesteś największym przeciwnikiem tej marki na forum :)

W innych tematach, o linii Imperial przeważają pozytywne (poza Twoimi) wypowiedzi, natomiast temat dedykowany raczej umarł, stąd moje pytanie.

Opublikowano

W TK możesz przymierzyć - jeśli Ci się podobają i pasują, za 400 zł można zaryzykować. Z drugiej strony monki to nie są buty must have; jeśli nie masz innych porządnych butów, odłóż te cztery stówy i poczekaj aż się rozdwoją.

• Oceniam pozytywnie 1