eye_lip Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 Niestety nie wyglądają nieźle, kiepskie kopyta i skóry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steppenwolf Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 2 godziny temu, Christo napisał: W zeszłym tygodniu w Katowicach i Czeladzi kupiłem Italo Carli (jedyne) i Carattere Italiano (zostało kilka par). Nie wiem, czy to znane marki, ale jakościowo wyglądają nieźle (no chyba, że wyprowadzicie mnie z błędu) Więcej zdjęć tu: Te derby jeszcze jakośtam ujda, ale te niebieskie wyglądają dziwnie. Bardzo zadarty czubek, do tego jakoś dziwnie wyglądają 4 dziurki na sznurowadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christo Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 No to wtopa ... następnym razem będę uważniejszy i zapytam się zawczasu na forum. Dzięki Panowie za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ljm Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 No to wtopa ... następnym razem będę uważniejszy i zapytam się zawczasu na forum. Dzięki Panowie za opinie. 28 dni na zwrot.. chyba ze już nosiłeś Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christo Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Każde założyłem raz, co wyklucza zwrot. Podtrzymuję poprzednie zdanie - będę bardziej uważny następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 21 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2017 Byłem wczoraj w bydgoskich Zielonych Arkadach i trafiłem na sporo całkiem fajnych koszul, może coś sie jeszcze ostało ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Nie znam firmy, ale cena chyba dobra. Podpowiecie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 W Łodzi są przecenione jeszcze - na 145 albo 95 zł. Wziąłem sobie czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Na Matarni są za 145, ale "ich cena" 2380 stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Już coś było o tej marce na forum - ale nic konkretnego. W tej cenie sobie wziąłem - ale cudów się nie spodziewam. Z trudem udało mi się "rozczesać" te niby patynacje na noskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 mam za 145 i uważam, że cena śmieszna jak za takie nic nikomu nie mówiące buciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 28 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 W piątek na Marszałkowskiej widziałem trochę butów hiszpańskiej marki George's, wspominanej w wątku o Majorce - jakieś derby i loafersy, wszystko w rozmiarze 8, dość komfortowe kopyta. Jakościowo wyglądało mi to nie gorzej od Berwicka, więc za TKMaxxową cenę 170 zł bardzo dobra okazja. A w periodycznym dziale curiosa cosik grubszego kalibru, wysyp marynarek tureckiej marki Vessi, tak przerażająco brzydkich, że oczy krwawią i mózg się lasuje... Ostrzegałem! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo84 Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 W warszawskich TK widzę sporą ilość koszul PRL, w tym lniane. Wszystko po 199zł. Niestety większość to wielokolorowe kraty, ale udało mi się upolować właśnie lniana granatową, taką jak w linku https://m.zalando.pl/polo-ralph-lauren-slim-fit-koszula-holiday-navy-po222d0an-k11.html oraz również lnianą w biało-niebieski drobny gingham, co ciekawe bez widocznego znaczka. Edit: dostępne są między innymi jeszcze takie jak poniżej oraz inne gładkie popeliny i oksfordy button-down. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 @Pablo84 Ja również widuję te koszule, ale: - wzory są bardzo "każualowe", dla amerykańskiego farmera na pole; - koszule są dość obszerne; konieczność dopasowania długości rękawów i taliowania powoduje, że cena przestaje być atrakcyjna; - no i wspomniany znaczek - wolę bez. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo84 Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Warto jednak czasami rzucić okiem, bo może się coś trafić. Ja z tych co kupiłem jestem mega zadowolonych. Granatowa z linku jest w fasonie slim fit i jedyne co muszę zrobić to skrócić rękawy (muszę to i tak robić w 90% koszul, które kupuję). Natomiast ta ze zdjęcia jest ok, ewentualnie być może delikatnie ją wytaliuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2017 W Gdyni taka oto koszula za 199: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 Ale zimowa, a teraz upał, więc Łódź sprawdza i przebija! Są jeszcze dwie takie same i dwie bawełniane OCBD w spokojniejszą kratkę z ulubionymi przez wszystkich oprócz mnie długimi wyłogami, a z innej bajki duża torba weekendowa John Partridge ze świetnej licówki w kolorze tan (549 zł, 2 sztuki). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 W którym TK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 Pasaż Łódzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 TK Marszalkowska - wysyp Bass Weejuns - brąz, czerń i wiśnia, cena 269. Brak rozmiaru 41,5 - jakby ktoś dostrzegł w innym czarne lub wiśniowe to poproszę o cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Back Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2017 Dnia 7.06.2017 o 19:20, JD! napisał: TK Marszalkowska - wysyp Bass Weejuns - brąz, czerń i wiśnia, cena 269. Brak rozmiaru 41,5 - jakby ktoś dostrzegł w innym czarne lub wiśniowe to poproszę o cynk W Łodzi w Pasażu Łódzkim też są. (Przepraszam, nie spojrzałem niestety na rozmiary). Taka sama koszula Emmett jak wyżej też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2017 W Krakowie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyzwad Napisano 9 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2017 15 godzin temu, Do_Diabła napisał: W Krakowie też W Bonarce czy M1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2017 Zielone(oliwkowe) oxfordy, (idealne na bal leśnika;) znalezione w Pasażu za 169zł. Pierwszej chwili pomacałem i odłożylem bo rozmiar 39/6uk nie wróżył powodzenia mimo posiadania hobbiciej stopy, ale sprobowalem i odziwo leżą idealnie. Wygodne od pierwszego załozenia, mimo noszenia zwykle 6,5-7uk. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2017 M1 W-wa Hemley 31x31 cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi