Kyle Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 W Wola Parku kompletnie nic ciekawego jeżeli chodzi o buty, ale na Woli wiadomo, bidota mieszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalina Panfil Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Jest wielu takich co po prostu kupuje i nawet nie wie o istnieniu tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Czeladź, o której wspominał juz kolega @adrrianno. niestety znów nie te rozmiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Czeladź, o której wspominał juz kolega @adrrianno. niestety znów nie te rozmiary... Czeladź rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 No bez jaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Wykup na handel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Wykup na handel jedną parę oddałem po cenie zakupu i to wszystko w tym temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 A co to za modele i jakie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrzescijan Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Wiadomo jakie rozmiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Mow cos wiecej. To niemożliwe zeby tu takie buty były. Byłem kilka razy i wszystko wyglądało jak ze starego targu... Zaraz sie wszyscy rzuca i wykupią :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Edwardy Greeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabboni Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 http://allegro.pl/polbuty-monki-crockett-jones-r-41-5-7-5-hit-i6041796259.html chyba pojawiły się już pierwsze okazje na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Spekulant... Obstawiam, że z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Wiadomo jakie rozmiary? JL oxfordy rozmiar 9 i 9,5 (normalnie nosze 8,5/9 i nawet nie próbowałem się wcisnąć w 9 z JL, ktoś kto ma 8 może próbować). Edward Green model windosur (?) rozmiary 9,5 i chyba 10, Edward Green model z niższej półki 7,5 (41,5). ceny: JL - 1500, EG 949 i 749 (albo 799) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrrianoo Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 A co to za modele i jakie ceny? Mow cos wiecej. To niemożliwe zeby tu takie buty były. Byłem kilka razy i wszystko wyglądało jak ze starego targu... Zaraz sie wszyscy rzuca i wykupią :/ Czarne oksfordy to John Lobb (1500 zł), brązowe derby to Edward Green (799 albo 999 zł) i jak się nie mylę te brązowo beżowe to też JL (999 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 To ja poproszę Lobby 9.5, kto mi kupi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 jadę na zakupy, na szczęście czeladź to 20 min ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Krzysiek to odezwij się na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 W Wola Parku kompletnie nic ciekawego jeżeli chodzi o buty, ale na Woli wiadomo, bidota mieszka . No właśnie. Czy trafiały Wam się jakieś ciekawe zakupy w Wola Parku? Butów opisywanych w tym wątku nie widziałem, garnitur znalazłem tylko jeden na kilkanaście odwiedzin (i to poliester), nie znalazłem marynarek tu chwalonych (włoskich), ani ciekawszych butów (ale przgladałem tylko moją rozmiarówkę). Ba, nawet skarpet Happy Socks nie udało mi się kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 To ja poproszę Lobby 9.5, kto mi kupi ? nie było lobów 9,5 niestety, tylko czarne 9 i 10,5 - 9 mam odłożone do wieczora, a 10,5 stoją nadal na półce (ale 9 już zarezerwowane przez PM), ew. 10,5 też mogę odłożyć - mam to załatwione. edit: fotki Loba edit: fotki EG 44,5 (odłożone na moje nazwisko, więc jak co to korumpować można ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Jeśli to nie byłby problem - mógłbyś przy okazji zmierzyć podeszwę tych 9-tek? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 nie było lobów 9,5 niestety, tylko czarne 9 i 10,5 - 9 mam odłożone do wieczora, a 10,5 stoją nadal na półce (ale 9 już zarezerwowane przez PM), ew. 10,5 też mogę odłożyć - mam to załatwione. edit: fotki Loba DSC_0273.JPG DSC_0274.JPG DSC_0275.JPG edit: fotki EG 44,5 (odłożone na moje nazwisko, więc jak co to korumpować można ) Przechwytywanie.JPG uściślając, w tkmaxx czeladź na moje nazwisko są odłożone JL 9, oraz na telefon 10,5, a także EG 44,5 jasnobrązowe - wszystkie w ramach udostępnienia dla Was. Zatem jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o PM. Ponieważ jednak kupiłem kilka par dla siebie, a wypłata dopiero jutro, potrzebny będzie przelew sorbnetem - inaczej nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Krzysiek, w jaki sposób odłożyli Tobie towar 'na potem' w tkmaxie? Z tego co wiem, nie praktykują takich rozwiązań. Masz wtyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Masz wtyki? od dzisiaj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 @KIERMAN, wiesz, jak się bierze kilka par, za kilka tysi, to od razu się złotą ti-kej-kartę dostaje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi