bartazz Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 ...bardzo fajny portfel, skóra miękka w dotyku, w mojej ocenie w super jakości, najprawdopodobniej kozia. bilonówka prawie w całości wykończona skórą. O ile dobrze pamiętam, jagnięca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 O ile dobrze pamiętam, jagnięca. producent podaje lambskin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Knit, 100% len. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomeranus Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 TKMaxx? Ja nabyłem krawat tej marki ale wykonany z wełny. Trzeba przyznać, iż prezentuje się całkiem porządnie choć marka wygląda na typowo outletową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Właśnie przyszła hybryda z Pruszkowa Jeszcze raz ogromne dzięki dla Makera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Wspaniały jest. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Fajnie, że się podoba. Przypatynowałem go trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Tez chciałem ale.. za dużo mam drobnych rzeczy w portfelu aby się z tym schować do takiego ccacka. Mimo wszystko - duży szacunek, wyszło naprawdę pięknie i elegancko. Patynowales Ktoraym numerem farbek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Dziękuję. Patynowałem nie farbami, ale impregnatami na bazie naturalnych olejów - skóra której użyłem jest troszkę w stylu crust (dobrze chłonie wszelkiego rodzaju specyfiki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Spinki z krzemienia pasiastego autorstwa Mai Woźniak , czyli handmade bespoke in Poland. Przy okazji, jeśli ktoś szuka pięknej i oryginalnej biżuterii damskiej, to jest to świetny adres. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Strategiczna rezerwa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Spinki z krzemienia pasiastego autorstwa Mai Woźniak , czyli handmade bespoke in Poland. Przy okazji, jeśli ktoś szuka pięknej i oryginalnej biżuterii damskiej, to jest to świetny adres. Dla zainteresowanych polecam zapoznanie się z wyrobami Pana Cezarego Łutowicza z Sandomierza. Świetny człowiek i prawdziwy artysta - jego rzemiosło robi wrażenie. Zajmuje się właśnie krzemieniem pasiastym: http://www.krzemien-sandomierz.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=2 Edit: bardzo ładne spinki kamil Dodam również ciekawe wideo - co nieco o Panu Cezarym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Damiance - zamierzacie rozdawać nowym członkom? Swoją drogą jakby była druga "akcja na bucik" to pisałbym się dla odmiany na złotą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Pers Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 Dzieło kolegi eye_lip, zarówno zdjęcia jak i główny bohater 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 O kurde! Ciekawym ile taka przyjemność kosztuje. Chcę kupić żonie portfel, ale tym razem jakiś, który się nie rozpadnie po roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 Damiance - zamierzacie rozdawać nowym członkom? Swoją drogą jakby była druga "akcja na bucik" to pisałbym się dla odmiany na złotą wersję. nowym, starym oraz honorowym, partnerom i gościom specjalnym naszych imprez. natomiast ograniczona ilość - dokładnie 10 sztuk - będzie dostępna w sprzedaży u jednego z naszych partnerów. Znaczek tej edycji wyszedł znakomicie, odwzorowanie szczegółów tip-top. Zmieniliśmy zapięcie na tak pewne, że nie da się znaczka zgubić Znaczek wykonany jest z mosiądzu, oksydowany i lakierowany. Złota lub platynowa wersja jest realna, wszystko kwestia budżetu ... osobiście jestem za "rose gold" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 Cóż srebro już mam O platynie nawet nie myślałem, ale w sumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasito Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Super to wygląda! Jak będzie możliwy zakup to na pewno się piszę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Zmiana warty, czyli wrzucam produkcyjniaki na testy: Pacjenci już czekają: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 @Eye_lip Powiało nudą Nie ma jak ciekawy custom-made... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 E tak custom, customów mam na co dzień powyżej uszu Trzeba dać zarobić innym, fimy produkujące paski też muszą jakoś prząść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 E tak custom, customów mam na co dzień powyżej uszu .To rozdaj trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 To nawet mi się zdarza, ten ostatni wiśniowy na facebooku, poszedł spontanicznie rozdany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Potwierdzam, Filip nie jest chytrusem - sam jestem partycypantem . Problem jest tego typu, że jego rzeczy można 'łykać' non stop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 Stary nabytek, przez dłuższy czas nie nosiłem, dziś przypadkiem trafilem w szufladzie i założyłem, jesli dobrze pamiętam to drewno hebanowe. Co sądzicie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi