Misza Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 Kanotier ma swoją specyfikę - jak już wspomniałem wcześniej, powinno się nosić o jeden rozmiar mniejszy dla najlepszego dopasowania. W przeciwnym razie efekt może być taki: Mię się tak podoba, ale ani doświadczenia, ani obycia nie mam (bez ironii). Bardzo ładny kapelusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Mię się tak podoba, ale ani doświadczenia, ani obycia nie mam (bez ironii). Oczywiście to kwestia gustu i indywidualnych preferencji Dobrym reprezentantem klasycznej szkoły jest Nucky Thompson: Bardzo ładny kapelusz. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ernestson Napisano 24 Lipiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Noo panie, teraz cedr dzięki swoim niesamowitym właściwościom będzie zabijał zarazki w Twoich krawatach. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Widzisz Kozioł, karma wraca, nie raz byłeś złośliwy - a teraz wbili Ci szpilę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Rewelacja, też zamawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 @ xkozioł Będziesz na to siadał ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 25 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2015 @ xkozioł Będziesz na to siadał ? A może innych sadzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2015 karny jeżyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 10 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Podszewka w nowej marynarce Jeżeli moderator uzna za zbyt frywolne można ciąć. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Jeżeli moderator uzna za zbyt frywolne można ciąć. Jakie "ciąć" ?? Dawaj zbliżenia ... splotu... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Podszewka w nowej marynarce 20150910_182642.jpg Jeżeli moderator uzna za zbyt frywolne można ciąć. Dla mnie: BOMBA! To się nazywa: "mieć bogate wnętrze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Mi też się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 w klimacie lat 80' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Mów lepiej gdzie taką kupić i czy na tył kamizelki starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Kiedyś znalazłem wydrążoną książkę, a w środku była talia dokładnie takich kart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Osobliwe. W sam raz na obiad u teściowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Czy to jest jakiś Rage Age, czy Cipo&Baxx? Mnie osobiście te "funiaste" podszewki typu "Make Love Not War" zalatują odpustem. Gdybym miał 17 lat, może by mnie to podjarało. Postawiłbym je na równi z kontrastowym obszywaniem butonierki, ostentacyjnym rozpinaniem guzika w rękawie czy wyszywaniem inicjałów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Podszewka w przeciwności do tego co wymieniłeś pozostaje niewidoczna i cieszy głównie właściciela. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Rewelacja! Kiedyś było chyba dostępne u The Lining Company, ale sprawdziłem i już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Jak to zobaczyłem od razu (niby po co?) spojrzałem na swoją podszewkę. I co ? I szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Rewelacja! Kiedyś było chyba dostępne u The Lining Company, ale sprawdziłem i już nie ma. Podszewka jest z aktualnej kolekcji Huddersfield (ale w żadnym wzorniku jej nie prezentują ): https://shop.hfwltd.com/collection/12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Czy to jest jakiś Rage Age, czy Cipo&Baxx? Mnie osobiście te "funiaste" podszewki typu "Make Love Not War" zalatują odpustem. Gdybym miał 17 lat, może by mnie to podjarało. Postawiłbym je na równi z kontrastowym obszywaniem butonierki, ostentacyjnym rozpinaniem guzika w rękawie czy wyszywaniem inicjałów. Raczej obstawiał bym na Cipo&Baxx "if you know what i mean" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2015 Dobra skórzane i lniane z włoskiego rynku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Do czego jest to dobro skórzane? Ładny odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi