grzechu26 Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 Jutro na Zalando Lounge Brooks Brothers. Udanych łowów! ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maaati Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 3 minuty temu, grzechu26 napisał: Jutro na Zalando Lounge Brooks Brothers. Udanych łowów! ☺️ coś wiadomo czego mniej więcej można się spodziewać? te same rzeczy co na amerykańskiej stronie? w przypadku J.Crew z grubsza się pokrywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 Gdyby ktoś był zainteresowany Aldenami 990 na podeszwie commando za ok. 530 € (dodatkowe 10% od ceny na stronie po zapisaniu się do newslwttera + k.w. 15 euro). Został już tylko rozmiar 44,5 (rozmiarówka na stronie jest europejska i odpowiada aldenowskiej/barrie - np. zamawiając 42,5 na stronie dostawało się but z oznaczeniem 8,5), tęgość C/E. Sklep sprawdzony, chociaż na kontakt/odpowiedź trzeba poczekać ok. 2-3 dni. https://www.michidamato.com/product-Alden-Shoe-Stringate-990-Marrone?cod=103_990_Pelle_uomo&col=38886 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 3 godziny temu, maaati napisał: coś wiadomo czego mniej więcej można się spodziewać? te same rzeczy co na amerykańskiej stronie? w przypadku J.Crew z grubsza się pokrywają Pewnie niektóre będą się pokrywać częściowo a reszta to outlet. To moje przemyślenia ale szczerze to sam nie wiem czego konkretnie można się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 1 minutę temu, grzechu26 napisał: Pewnie niektóre będą się pokrywać częściowo a reszta to outlet. To moje przemyślenia ale szczerze to sam nie wiem czego konkretnie można się spodziewać. Zapewne można się spodziewać przebranych rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 4 minuty temu, adamW napisał: Zapewne można się spodziewać przebranych rozmiarów. Zgadza się, jak zawsze zresztą na Lounge. Szału pewnie nie będzie, lecz zawsze jakaś perełka może się uchować. Mnie ciekawi jakie ceny się pojawią 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 Szału pewnie nie będzie, lecz zawsze jakaś perełka może się uchować. Taki na przykład krawat w dziale „walizki, plecaki” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2020 Nie znam rozmiarówki BB, jak ją czytać w stosunku np. do SS? Który tutaj będzie odpowiednikiem dla 40 (M) SS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2020 szału nie ma, jednak coś tam wybrałem, szkoda tylko że taki długi czas oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2020 Tak, mi przy zamówieniu swetra czas oczekiwania wskazali do ... 27 listopada. No nic, na grudzień będzie ;) Bardzo dobre ceny chyba jak na tą markę? Cienki sweter za 189 PLN, polo za 150 PLN. Nie miałem z nimi nigdy styczności na żywo, nie wiem jak z rozmiarówką, zamówiłem w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2020 Według mnie to to jest dobra cena jak na markę która padła Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2020 O kurka wodna! W tikeju takie okazje? BTW - jak się ma cena produktu z kategorii odzieży do tego, czy marka padła czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2020 Według mnie, jeśli marka pada, to wyprzedaje się towar jak najszybciej, aby upłynnić towar i uwolnić gotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2020 Gdańsk to chyba ubogi rejon, bo w TK nigdy BB nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2020 A to ciekawe, bo fotka akurat z Matarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2020 No to trzeba się chyba kiedyś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 Jeśli ktoś chce kupić rzeczy z kaszmiru, albo ogólnie, wełniane ze Szkocji, to polecam ten sklep https://www.ebay.co.uk/sch/marianlyon2012/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from= Zamawiałem już chyba z pięć rzeczy, dwa swetry, kocyk, czapkę i szalik. Sprzedająca ma sporą ilość różnych końcówek linii i chyba sampli (?) topowych szkockich producentów, jak Johnston of Elgin. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 27 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 @Velahrn, dzięki. Zamówiłem prawie dwumetrowy kaszmirowy szal Johnston of Elgin. Po tygodniu dotarł. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 27 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 Promocje u Foster and son na 40% http://wsfostersonlimited.cmail20.com/t/ViewEmail/d/F53C69531D0664852540EF23F30FEDED/85569EC1CE2161252540EF23F30FEDED 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 2 godziny temu, spiryt napisał: Promocje u Foster and son na 40% http://wsfostersonlimited.cmail20.com/t/ViewEmail/d/F53C69531D0664852540EF23F30FEDED/85569EC1CE2161252540EF23F30FEDED Zaznaczyć trzeba, że to nie są buty z ich nowej fabryki, a modele "discontinued" robione przez AS i C&J. Tak czy inaczej, ceny faktycznie dobre (np. C&J handgrade za około 400 GBP). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yetonek Napisano 28 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 On 10/27/2020 at 1:10 PM, Grafa said: @Velahrn, dzięki. Zamówiłem prawie dwumetrowy kaszmirowy szal Johnston of Elgin. Po tygodniu dotarł. zamawiałeś może do PL i jak cena przesyłki ci wyszła? bo mi pokazuje że wysyłka do PL ~20 funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 29 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 @yetonek, przesyłka kosztowała 10,15 £. Widziałem, że koszty przesyłek u tego sprzedawcy są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 6 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2020 Jeśli ktoś chce kupić rzeczy z kaszmiru, albo ogólnie, wełniane ze Szkocji, to polecam ten sklep https://www.ebay.co.uk/sch/marianlyon2012/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=Podziękował - zamówione. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 6 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2020 W dniu 28.10.2020 o 22:23, yetonek napisał: zamawiałeś może do PL i jak cena przesyłki ci wyszła? bo mi pokazuje że wysyłka do PL ~20 funtów. Ja płaciłem różnie. Pani Marion, która to sprzedaje, nie ogarnia zasad łączenia kosztu przesyłki na Ebayu, gdy kupujesz kilka rzeczy. Jednakże, mi oddała (dwukrotnie) nadwyżkę - po prostu napisała, że koszt przesyłki wyszedł tyle i tyle, i zwraca mi resztę. Możesz do niej napisać, bardzo szybko odpowiada na wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 Wyprzedaż u derejka, ale strona mocna przeciążona https://therake.com/?om_campaign=omme_3b74c153-c41_4623_55079&om_profile=2b88-7502d0-016e76b8&om_send=8d054362b22a48a1acc1c66f1c45845d&utm_campaign=omme_3b74c153-c41_13th_nov_sale&utm_content=variation_a&utm_medium=newsletter&utm_source=ometria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi