Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, grzechu26 napisał:

Jutro na Zalando Lounge Brooks Brothers. Udanych łowów! ☺️

coś wiadomo czego mniej więcej można się spodziewać? te same rzeczy co na amerykańskiej stronie? w przypadku J.Crew z grubsza się pokrywają

Opublikowano

Gdyby ktoś był zainteresowany Aldenami 990 na podeszwie commando za ok. 530 € (dodatkowe 10% od ceny na stronie po zapisaniu się do newslwttera + k.w. 15 euro). Został już tylko rozmiar 44,5 (rozmiarówka na stronie jest europejska i odpowiada aldenowskiej/barrie - np. zamawiając 42,5 na stronie dostawało się but z oznaczeniem 8,5), tęgość C/E.

Sklep sprawdzony, chociaż na kontakt/odpowiedź trzeba poczekać ok. 2-3 dni.

https://www.michidamato.com/product-Alden-Shoe-Stringate-990-Marrone?cod=103_990_Pelle_uomo&col=38886

Opublikowano
3 godziny temu, maaati napisał:

coś wiadomo czego mniej więcej można się spodziewać? te same rzeczy co na amerykańskiej stronie? w przypadku J.Crew z grubsza się pokrywają

Pewnie niektóre będą się pokrywać częściowo a reszta to outlet. To moje przemyślenia ale szczerze to sam nie wiem czego konkretnie można się spodziewać.

Opublikowano
1 minutę temu, grzechu26 napisał:

Pewnie niektóre będą się pokrywać częściowo a reszta to outlet. To moje przemyślenia ale szczerze to sam nie wiem czego konkretnie można się spodziewać.

Zapewne można się spodziewać przebranych rozmiarów.

Opublikowano
4 minuty temu, adamW napisał:

Zapewne można się spodziewać przebranych rozmiarów.

Zgadza się, jak zawsze zresztą na Lounge. Szału pewnie nie będzie, lecz zawsze jakaś perełka może się uchować. Mnie ciekawi jakie ceny się pojawią ?

Opublikowano

Tak, mi przy zamówieniu swetra czas oczekiwania wskazali do ... 27 listopada. No nic, na grudzień będzie ;)

Bardzo dobre ceny chyba jak na tą markę? Cienki sweter za 189 PLN, polo za 150 PLN. Nie miałem z nimi nigdy styczności na żywo, nie wiem jak z rozmiarówką, zamówiłem w ciemno. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli ktoś chce kupić rzeczy z kaszmiru, albo ogólnie, wełniane ze Szkocji, to polecam ten sklep https://www.ebay.co.uk/sch/marianlyon2012/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=

Zamawiałem już chyba z pięć rzeczy, dwa swetry, kocyk, czapkę i szalik. Sprzedająca ma sporą ilość różnych końcówek linii i chyba sampli (?) topowych szkockich producentów, jak Johnston of Elgin.

• Like 6
  • Oceniam pozytywnie 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
2 godziny temu, spiryt napisał:

Zaznaczyć trzeba, że to nie są buty z ich nowej fabryki, a modele "discontinued" robione przez AS i C&J. Tak czy inaczej, ceny faktycznie dobre (np. C&J handgrade za około 400 GBP).

Opublikowano
On 10/27/2020 at 1:10 PM, Grafa said:

@Velahrn, dzięki. Zamówiłem prawie dwumetrowy kaszmirowy szal Johnston of Elgin. Po tygodniu dotarł.

IMG_0266.jpg

zamawiałeś może do PL i jak cena przesyłki ci wyszła?

bo mi pokazuje że wysyłka do PL ~20 funtów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 28.10.2020 o 22:23, yetonek napisał:

zamawiałeś może do PL i jak cena przesyłki ci wyszła?

bo mi pokazuje że wysyłka do PL ~20 funtów.

Ja płaciłem różnie. Pani Marion, która to sprzedaje, nie ogarnia zasad łączenia kosztu przesyłki na Ebayu, gdy kupujesz kilka rzeczy. Jednakże, mi oddała (dwukrotnie) nadwyżkę - po prostu napisała, że koszt przesyłki wyszedł tyle i tyle, i zwraca mi resztę.

Możesz do niej napisać, bardzo szybko odpowiada na wiadomości.