PGozdek Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 Idealnym dla mnie połączeniem byłaby skóra licowa drugich balmorali od prawej oraz zamsz piątych od prawej ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 Są na tym zdjęciu trzewiki na 962G? Może to te ok. godz 14 (drugie od prawej w górnym rzędzie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2016 Na fotce powyżej są 915-tki, ze dwie 970-tki (bardziej zaokrąglone) + 960G ---> Broges 664 ustawione centralnie. Kopyto 962 odnaleźć można w kadrze poniżej, po prawej stronie - modele: - Yanko 558 - Yanko 696 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2016 Czy w planach na ten sezon są może chukka na kopycie 915? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2016 Raczej nie, ale polecam zwrócić uwagę na kopyto 790 w modelu Yanko 080 - kopyto wymiarowo identyczne jak 915-tka. Wizualnie również bardzo podobne: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Napisano 14 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2016 I jeszcze jeden kadr porównawczy: 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Dobrzy ludzie, czy ma ktoś trzewiki na 962 G, lub jakimkolwiek innym kopycie niż 915F i 960G? Jeśli tak, czy mógłbym prosić o zmierzenie obwodu cholewki powyżej kostki? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2016 Nowe Yanko Boots 755Y, kopyto 915 w skórze Testa de Moro! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karlov Napisano 21 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2016 Hej wszystkim! Chcialem sie przywitac i jednoczesnie pochwalic nowym zakupem Jestem Tomek i dostalem dzis piekna paczke z butami Yanko. To jednoczesnie poczatek mojej przygody z lepszym obuwiem. Wyczytalem przez ostatnie miesiace chyba wszystkie watki z forum i, choc zdecydowany bylem juz na Loake, kupilem Janki 653Y cuero Od rana spaceruje wiec w nich po mieszkaniu i ... czekam az mnie obetra Dziwnym trafem nic takiego sie jednak nie dzieje, buty wydaja sie idealne i wygodne co jeszcze bardziej mnie cieszy. Jesli by to komus pomoglo - zamowilem 9,5 dla stopy dlugosci 28,3 i obwodzie 26. But jest dosc luzny na cienkiej skarpetce za to na grubszej przylega bardzo fajnie. Zrobilem nawet kilka zdjec telefonem. Moze jutro wyjdziemy razem na zewnatrz Gdyby ktos mial pytania odnosnie modeu to piszcie smialo. Teraz bedzie trzeba myslec o letnich 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 21 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2016 Cześć @Karlov Dobrze by było jakbyś zaczął używać polskich liter w tekście A buty fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2016 52 minuty temu, Karlov napisał: Hej wszystkim! Chcialem sie przywitac i jednoczesnie pochwalic nowym zakupem Jestem Tomek i dostalem dzis piekna paczke z butami Yanko. To jednoczesnie poczatek mojej przygody z lepszym obuwiem. Gratuluję zakupu. Uważaj, to uzależnia. Cześć, jestem Paweł i jestem butoholikiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlov Napisano 21 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2016 6 minutes ago, TomiW01 said: Cześć @Karlov Dobrze by było jakbyś zaczął używać polskich liter w tekście A buty fajne Ok, przepraszam. Pisałem z telefonu i łatwiej mi było wklepać bez polskich znaków. Poprawię się 9 minutes ago, Zajac Poziomka said: Gratuluję zakupu. Uważaj, to uzależnia. Cześć, jestem Paweł i jestem butoholikiem. Dzięki, coś w tym jest. Już szukam letnich brogsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Dość często jesteśmy pytani o prawdziwy odcień skór Testa de Moro i Yes Blue. Odpowiedź nie jest łatwa, bo: Te skóry w różnym oświetleniu potrafią zmieniać się jak kameleon Przez wzgląd na charakter skóry, każda para jest inna Tu obie skóry w bardzo jasnym oświetleniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Hmm. W ekstremalnie jasnym chyba, bo widziałem jedną i drugą skórę, ale nigdy nie były takie "wyblakłe" niezależnie od tego, jakie było światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2016 Zgadza się! Wszędzie biało + ostre światło. Dyskusja o tym, jak te skóry się prezentują trwa od zawsze, dlatego staram się pokazywać je w różnych okolicznościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Dobry wieczór Panowie, wlaśnie odebralem poniższe buty yanko 558 negro, na kopycie 962, szerokość G. Piękne. Pytanie, czy przyszwa/oblozyna się zejdzie? Założyłem, aby sprawdzić rozmiar, nie sciskalem. Rozmiar dobry, trochę ciśnie na podbiciu, ale to chyba raczej normalne na początku. Mam wysokie podbicie i nie wiem czy yanko ma inne jeszcze szersze kopyto,poradzcie proszę czy jest nadzieja czy szukać dalej. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Nie ma co liczyćna cuda. Nie wiem czy nie lepiej wziąć 0,5 rozmiaru większe w takim przypadku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 @lukee Mogę tylko potwierdzić powyższe. Mam dokładnie ten sam model w rozmiarze 42 i też mnie uciskał w podbiciu, aż w końcu musiałem oddać buty na rozbicie. U mnie pół rozmiaru większy (42,5) na kopycie 962 robi kolosalną różnicę w komforcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 24 minuty temu, lukee napisał: Dobry wieczór Panowie, wlaśnie odebralem poniższe buty yanko 558 negro, na kopycie 962, szerokość G. Piękne. Pytanie, czy przyszwa/oblozyna się zejdzie? Założyłem, aby sprawdzić rozmiar, nie sciskalem. Rozmiar dobry, trochę ciśnie na podbiciu, ale to chyba raczej normalne na początku. Mam wysokie podbicie i nie wiem czy yanko ma inne jeszcze szersze kopyto,poradzcie proszę czy jest nadzieja czy szukać dalej. Dziękuję. Z pewnością się nie zejdzie. Szukałbym dalej, bo to nie jest kopyto na Twoją stopę. Nie szukaj szerszych kopyt, tylko wyższych w podbiciu. Na twoim miejscu pomyślałbym o derby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Ucisk w podbiciu to wskazówka do zmiany/rozbicia butów. Bezwzględnie, chyba, że chcesz sobie narobić problemów zdrowotnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 15 minut temu, Jamjest napisał: Ucisk w podbiciu to wskazówka do zmiany/rozbicia butów. Bezwzględnie, chyba, że chcesz sobie narobić problemów zdrowotnych. Do jakich niby problemów może prowadzić ucisk w podbiciu? Pytam, bo ja lubię mocno wiązać buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 54 minuty temu, dublekil napisał: Do jakich niby problemów może prowadzić ucisk w podbiciu? Pytam, bo ja lubię mocno wiązać buty. Problemy z erekcją (wiążesz krew w stopach) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Wielkie dzięki Panowie za pomoc w problemie. Muszę więc zdecydować, czy brać rozmiar 0,5 wiekszy, który spowoduje ruszanie się stopy i brzydkie starzenie, czy szukać u innego dostawcy :/ Derby raczej wykluczam, gdyż planowalem buty do smokingu, tu chyba by się to gryzlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 45 minut temu, lukee napisał: czy brać rozmiar 0,5 wiekszy, który spowoduje ruszanie się stopy i brzydkie starzenie Skąd ten pomysł z brzydkim starzeniem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 1 godzinę temu, dublekil napisał: Do jakich niby problemów może prowadzić ucisk w podbiciu? Pytam, bo ja lubię mocno wiązać buty. Tu nie chodzi o mocne wiązanie butów (sam tak lubię) tylko ucisk w podbiciu wywołujący ból, utrudniający krążenie. Przyszedłem kiedyś do mojego szewca z butami które takie były i mnie solidnie opie...eee pouczył, tłumacząc coś właśnie w ten deseń, łącznie z konsekwencjami wynikającymi z ucisku ścięgien, mięśni co ma rodzić deformacje, wady stopy itp itd. Niemniej opis @Tanatos70 mnie jeszcze bardziej przekonał...jeśli nie chcesz podzielić losu kolegi (któremu serdecznie współczuję ) to nie noś butów uciskających podbicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi