Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś tam myślimy, ale jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie ... no, ale jak tak bardzo chcecie to śmiało dzielcie się swoimi wizjami :)

1. Które konkretnie modele widzicie w kombinacjach?
  2. Jakie kombinacje Wam się śnią?

Akurat mam nowe suede-próbniki pod ręką (foto z telefonu) :)

suede_patineshoes_01.jpg

suede_patineshoes_02.JPG

Opublikowano

Ja bym chętnie zobaczył w ofercie:

- brązy w mniejszym kontraście kolorystycznym -  np. softy sigaro / niger ze skórą niger

- zieleń (softy kaky) ze skórą ciemnobrązową (marron)

- modele do łączenia wg. mnie: 664 lub 743

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
11 minut temu, Hargin napisał:

- zieleń (softy kaky) ze skórą ciemnobrązową (marron)

modele do łączenia wg. mnie: 664 

Popieram  i dołożyłbym monki np 663. Do tego softy blue + czarna skóra .

Opublikowano
1 minutę temu, Jamjest napisał:

A york nie wystarcza? Serio pytam - nie mam butów z taką podeszwą i mocno mnie intryguje jak się toto zachowuje 

Też miałem wątpliwości, ale się na Yorka zdecydowałem. Póki co w tego typu warunkach w ogóle nie narzekam.

Opublikowano

Jak dobrze przyjrzycie się spodowi typu YORK z odpowiedniej perspektywy, to przekonacie się, że to jest właściwie gumowa podeszwa na całej długości z niewielkim skórzanym elementem ozdobnym na śródstopiu :)

big_yanko-14755-cambridge-niger-chesnut-

99% trzewików od zawsze sprzedajemy na YORKU i z tego, co mam w pamięci problemów nie ma :) Był może jeden przypadek, w którym skórzany element zaczął lekko odstawać, ale podejrzewam, że to była usterka produkcyjna.  

@Jamjest,
na razie do stałej oferty nie wchodzą. Tylko MTO. 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
3 godziny temu, Jamjest napisał:

A york nie wystarcza? Serio pytam - nie mam butów z taką podeszwą i mocno mnie intryguje jak się toto zachowuje 

Na to białe g***, które zasypało śląskie, cały ten syf z częściowo rozmrożonego błota i lód nie wystarcza. Ja przynajmniej zrobiłem kilka piruetów w drodze na autobus i dziękuję, ale poszukam czegoś na commando.

Para Clarks'ów, którą katuję już 3 lub 4 rok na takiej właśnie podeszwie jest w taką pogodę nie do przebicia.

Opublikowano

York jest raczej twardy zimą czy to bardziej miękka guma?

19 minut temu, metius napisał:

Na to białe g***, które zasypało śląskie, cały ten syf z częściowo rozmrożonego błota i lód nie wystarcza. Ja przynajmniej zrobiłem kilka piruetów w drodze na autobus i dziękuję, ale poszukam czegoś na commando.

Para Clarks'ów, którą katuję już 3 lub 4 rok na takiej właśnie podeszwie jest w taką pogodę nie do przebicia.

Opublikowano
4 minuty temu, saphir.pl napisał:

No dobra! Nie odbieraliśmy dotychczas podobnych sygnałów, ale skoro się pojawiają, to ja już zaczynam kombinować :)
Chcemy? 

atlanta_sole_01.jpg

CHCE-MY!!! (a jeszcze lepiej na pełnej gumie :P )

Opublikowano

Oczywiście, że chcemy :). Gdybym w chwili zamawiania cordovanu MTO miał opcję commando, w ogóle bym się nie wahał. Przekonałem się do Yorka (który na pewno też ma swoje plusy), ale jeśli "ja i moje cordovanowe Yanko" to będzie historia z happy endem i nadejdzie pora na wymianę podeszwy, zastanowię się ponownie nad commando.