astaroth Napisano 10 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2020 Panowie, kupiłem trzy koszule w outlecie SS i zastanawiam się, czy jeżeli zwrócę jedną to ceny jednostkowe koszul ulegną zmianie? W outlecie była dodatkowa zniżka za zakup trzech koszul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 10 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2020 A mnie anulowali dzisiaj 2 rzeczy te na których oczywiście najbardziej mi zależało, marynarkę i kurtkę puchową, postępowanie typowe po polski, brak towaru na magazynie, zwrócimy pieniądze u przepraszanie, mogli by jakiś bon dać w ramach rekompensaty to bym się zdecydował na zakup kurtki z bieżącej kolekcji 😔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 10 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2020 Panowie, kupiłem trzy koszule w outlecie SS i zastanawiam się, czy jeżeli zwrócę jedną to ceny jednostkowe koszul ulegną zmianie? W outlecie była dodatkowa zniżka za zakup trzech koszul.Cena nie ulegnie zmianie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2020 Zamówienie z 1 grudnia właśnie zostało wysłane 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yetonek Napisano 11 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2020 On 12/3/2020 at 1:42 PM, yetonek said: Panowie, mieliście może taki "problem" że SuSu wysłał do was jedną rzecz a reszta jest wciąż In Progress? Bo mi przysłali 1ną koszulę, a reszta cały czas jest w trakcie realizacji do mnie doszło już wszystko w środę 9/12. Jakościowo bez zarzutów, na szczęście nie miałem żadnych plam, brudnych ciuchów itp., dlatego też wszystko zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 11 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2020 Ja miałem tylko przy 2 krawatach zamawianych z 13 zaciągnięte nitki - z czego przy jednym w niewidocznym miejscu, więc odpuściłem sobie ogarnianie tego. Przy marynarkach/garniturach nie zaobserwowałem żadnych usterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2020 Proszę ewentualne zwroty umieszczać w wątku: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 13 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2020 Z ostatnim outletowym zamówieniem dostałem koszule (red line, jort) made in China w 2019 r. Denimowa purple line (2018) została uszyta w Polsce. Czy Wasze jorty też przybyły z Azji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 13 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2020 Odesłałem już jednego Jorta uszytego gdzieś w egzotycznym kraju... którego nazwy nie pamiętam;) Nie była to Polska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 13 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2020 Tak, nowe jorty (2019) z Chin, starsze Polska/Macedonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Panowie, zastanawiam się czy zostawiać dwa chińskie Jorty z outletu - po 270 PLN sztuka, czy szukać czegoś u rodzimych producentów/sprzedawców np. Poszetka, Zack Roman (na wyprzedaży można znależć koszule w podobnej cenie) Co myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 @astaroth a co Ci w nich nie pasuje? Metka z napisem Made in China? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Są ok, ale zastanawiałem się czy z przeniesieniem produkcji spadła jakość. Mam jednego Jorta wyprodukowanego Macedoni i mam wrażenie, że wszycie rękawów jest w nim lepsze (może sugeruję się metką , stąd pytam) Oczywiście w cenie 270 PLN, to dalej jest dobry stosunek jakość od ceny. Choć w tej cenie można znaleźć ciekawe koszule na wyprzedaży u innych producentów, dlatego się zastanawiam. Zwłaszcza, że moje zapotrzebowanie na koszule spadło drastycznie ostatnim czasem i jak zostawię Jorty, to raczej szybko nic innego nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Jeśli ci się podabją i dobrze leżą to dlaczego nie miałbyś ich zostawić?. Nie obraź się, ale sprawdzanie każdej nitki wszycia rękawa to trochę natręctwo. . Koszula to przedmiot użytkowy, który będzie się zużywał podczas normalnego użytkowania i prania. Więc ciesz sie że udało Ci się kupić bardzo dobrej jakości koszule za niewielki pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 14 minut temu, astaroth napisał: Są ok, ale zastanawiałem się czy z przeniesieniem produkcji spadła jakość. Mam jednego Jorta wyprodukowanego Macedoni i mam wrażenie, że wszycie rękawów jest w nim lepsze (może sugeruję się metką , stąd pytam) Nie znam koszul Susu, ale jeżeli sam nie jesteś w stanie stwierdzić, czy wszycie rękawa w innych koszulach od nich było lepsze, czy tylko Ci się daje, że takie było, tzn. że żadnej różnicy nie ma i na moje oko nie ma co komplikować sobie życia szukając gdzieś czegoś licząc na szczęście, że uda się to kupić taniej. Ja bym zostawił, jeżeli nie mają żadnych niedoróbek (co umówmy się, zdarza się nie tylko w przypadku produkcji w Chinach u wielu firm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 To jest pytanie z rodzaju tych na które jedynie pytający zna odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Dziękuję Panowie, koniec dyskusji, koszule zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Dziękuję Panowie, koniec dyskusji, koszule zostają Chciałbym mieć takie dylematy. Ja swoje Jorty musze odesłać, jednocześnie odnoszę wrażenie, że susu robi koszule coraz mniejsze/ ciaśniejsze względem poprzednich lat i niestety, ale ktoś z muskulaturą nie może w ofercie holenderskiej firmy znaleźć pasującej dla siebie koszuli. Na łącznie 16 koszul, 8 w rozmiarze 39 i 8 w 40 tylko 2 pasują rozmiarowo. Jedna r39 z roku 2018 i jedna 40 z 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Poza obwodem kołnierzyka, koszule w rozmiarach 39 i 40 mają identyczne wymiary... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Poza obwodem kołnierzyka, koszule w rozmiarach 39 i 40 mają identyczne wymiary...Niestety Kolego, ale nie moge zgodzić się z tym zdaniem, mam ze starszych wydań kilka koszul w 38/39 i do dzisiaj na mnie pasują. Outletowa rozmiarowka susu to nieco hazard i słuchając głosów to nie tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian1 Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Zgadzam się. Dzisiaj dotarła do mnie Havana (granat - 100% kaszmir). Noszę rozmiar 52, ale przesłana marynarka była zbyt mocno opięta na plecach i ramionach. W związku z tym wylądowała na tablicy ogłoszeń. W środę przyjdą koszule. Jestem ciekaw czy w nie wejdę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 @babicz99, źle mnie zrozumiałeś - pisałem o wymiarach w ramach jednego modelu/wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2020 Panowie... trzymajmy poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 W ramach kończenia z mojej strony tematu outletu . Dwa garnitury. Zimowa flanela. Bardzo fajny materiał, ale pionowe paski nie pomagają w ukryciu wąskości spodni... Zapas materiału tamże minimalny. Raczej nie nadaje się do rozkompletowania ale za to jest "całkiem casualowa" i powinna zagrać nawet z jakimiś golfami. Letnia Havana - mieszanka wełny, jedwabiu i lnu. Bardzo lubię serię tych tkanin - tym razem udało się kupić ciekawszy (ciemniejszy) kolor niż w poprzednim outlecie. Niestety ten egzemplarz jest ciaśniejszy niż przewiduje norma... Muszę się zastanowić, czy warto powalczyć o trochę więcej miejsca w talii i nogawkach... 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaiseFromTheButton Napisano 23 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2020 Witam wszystkich, Niedawny outlet był dla mnie pierwszą okazją do nabycia czegokolwiek z SuSu. Dlatego chciałbym się poradzić Was tutaj - czy ta marynarka jest na mnie odpowiednia ? Głównie chodzi mi o długość. Nie wiem czy to przez to, że całe życie nosiłem przykrótkie marynarki i stąd takie wrażenie, czy też ta marynarka naprawdę jest zbyt długa 😶 Wrażenie może też trochę spotęgowane tym, że zamówiłem jeszcze Washingtona w tym samym rozmiarze - 94 ( a mam 193 wzrostu więc zasugerowałem się rozmiarówką ze strony), który jest już długości damskiej sukienki 😅 Wiem, że na pewno rękawy byłyby do skrócenia. Ale nie wiem czy leży to na tyle akceptowalnie, abym się zdecydował i robił przeróbki czy też odsyłać - więc byłbym bardzo wdzięczny za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi