bartbart Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Zdjęcia na szybko. Granatowy Sienna (spodnie za szerokie) i Havana w kratkę. Widzę oczywiście inne wady, ale zastanawia mnie teraz przede wszystkim długość. Czekam na resztę zamówienia, może inne rzeczy będą lepiej pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Moim zdaniem nie są za długie, jedynie rękawy do skrócenia. Chociaż przydałoby sie zdjęcie z tyłu. Tak czy inaczej przy rozmiarze regular, środkowy guzik będzie za wysoko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Długość marynarek jest jak najbardziej w porządku. Rękawy trzeba lekko skrócić, ale moim zdaniem wystarczy dołem - a to prosta przeróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartbart Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 @blekit @FranciszekMaurer @eduardo @adamW dziękuję za pomoc. W weekend, wrzucę kolejne zdjęcia (jeśli doślą resztę), chętnie posłucham opinii, pewnie łatwiej będzie mi wtedy podjąć decyzję co zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerzy01 Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Dzisiaj przyszła lniana marynarka z outletu. Materiał fajny i dobrze leży także zostawiam. Marynarka ma jednak jeden duży minus z którym z tego co wiem jest udziałem całej oferty Susu, mianowicie rękaw to 100% poliester. Gdyby jeszcze była to marynarka zimowa to przymknąłbym oko, ale z uwagi na to, że ma to być ubiór letni chciałbym jednak ją zmienić. Po 15 minutach spędzonych w niej w domu wydaje mi się ze czuje jednak różnice w oddychalności rękawów. Stąd moje pytanie na jaki materiał wymienić rękawówkę? Mam marynarki z podszewka z wiskozy, cupro czy jedwabiu i o ile czuć różnice w chwycie tkaniny to nie wiem która najbardziej nadaje się do typowo letniej marynarki. Zależy mi właśnie najbardziej na oddychalności materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 @Jerzy01temat był całkiem niedawno poruszany na forum. Poza tym, czy aby na pewno zwrot "rękaw to 100 % poliester" odnośnie marynarki susu dotyczył tego samego, co "marynarki z podszewką z wiskozy, cupro, czy jedwabiu" w stosunku do innych marek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yetonek Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Panowie, mieliście może taki "problem" że SuSu wysłał do was jedną rzecz a reszta jest wciąż In Progress? Bo mi przysłali 1ną koszulę, a reszta cały czas jest w trakcie realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 @upZnakomita większość tak ma.Mi doreczono 3/11 z zamówienia nr.1 oraz 4/10z drugiego.W niedziele mija dwa tygodnie, czyli czas w jakim miało być wszystko wysłane. Napisalem we wtorek maila do supportu czy dotrzymają terminu, niestety lecz do dziś nie otrzymałem odpowiedzi.Trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 14 minut temu, yetonek napisał: Panowie, mieliście może taki "problem" że SuSu wysłał do was jedną rzecz a reszta jest wciąż In Progress? Bo mi przysłali 1ną koszulę, a reszta cały czas jest w trakcie realizacji To na pewno Cię oszukali😃.A powaznie to chyba dotyczy wszystkich. Na kilkanaście przedmiotów zamówionych pierwszego dnia otrzymałem dwa😃 więc mikołajkowych prezentów nie będzie, znowu słodycze😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerzy01 Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 @Gocławianin Tak, chodziło mi o samą tkaninę podszewki wszywaną do rękawa. Większość moich marynarek ma tą samą tkaninę użytą do całej podszewki łącznie z rękawem. Chodziło mi bardziej o to czy któraś z tkanin nadaje się bardziej na lato z uwagi na przewiewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Może sprzedali więcej niż mają teraz kombinują może ktoś odda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 @Jerzy01 szczerze, to nigdy nie czułem większej różnicy pomiędzy cupro, wiskozą czy poliestrem w podszewce rękawa. Rękawy okrywają dość mały kawałek Twojego ciała w stosunku do korpusu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popescu Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Znowu dorzucili troche rzeczy, w tym najważniejsze zestawy do pokera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 Zastanawiam się nad tym garniturem, co o nim myślicie? Oczywiście do casualu i rozkompletowany. Jest szansa ubrać go w całość czy zbytnio pstrokaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 Outlet jest juz chyba zamkniety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 Outlet zamknięty zgadza się. Zastanawiam się czy zwrócić czy zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 Mam podobny garnitur w odcieniach brazu. Nie wiem czy raz zalozylem go jako garnitur ale czesto nosze spodnie lub marynarke osobno. Z taka mysla go kupowalem. Taki wzor bardzo sie wyroznia i to zalezy czy Ty lubisz sie wyrozniac. 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 2 hours ago, adamW said: Mam podobny garnitur w odcieniach brazu. Masz na myśli P5925? Właśnie się zastanawiam, czy on zagra z czymkolwiek innym niż biała koszula czy jakiś jednolity golf w którymś z kolorów marynarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 @Aras Dokładnie ta tkanina: Noszę ją głównie to błekitnego OCBD i moim zdaniem pasuje. Natomiast tak jak pisałem wyżej- jest to wzór, który mocno się wyróżnia, zarówno na spodniach jak i na marynarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 To podobna tkanina, ale jednak nie ta sama (moja to: 62217/1). Twoja mocno skęca w brązy a moja jest bardziej beżowa skręcając delikatnie w kierunku szarego-granatu (niektóre kratki). Też pasuje do niebieskiego BD:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 Wasze kolory są jednak bardziej stonowane. Ten niebieski u mnie za bardzo bije po oczach, nie jestem przekonany. Chyba pójdzie do zwrotu. Szkoda bo bardzo fajny materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 Wystaw najpierw na bazarek, może ktoś kupi. Co Ci szkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 Czekam jeszcze na resztę zamówień. Wtedy zdecyduję na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 Mówicie, że taki garnitur można rozdzielić i nosić osobno, mam pytanie- co dobrać do takich spodni, skoro nie pasującą marynarkę? Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, chętnie poznam wasze pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 7 minut temu, Manolete napisał: Mówicie, że taki garnitur można rozdzielić i nosić osobno, mam pytanie- co dobrać do takich spodni, skoro nie pasującą marynarkę? Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, chętnie poznam wasze pomysły. Ja bym dobrał jakąkolwiek marynarkę z koloru wzoru, jeszcze można by się było dodatkowo pokusić o ciemną zieleń lub jakąś ciekawą szarość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi