achimpe Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 1 minutę temu, Arturlep napisał: Tak szybko otrzymałeś przesyłkę ??? moja jeszcze nie wystartowała Ja również otrzymałem swoją, zakupu dokanłem zaraz po rozpoczęciu wyprzedaży. Niestety, brakuje kamizelki do jednego garnituru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 to w taki razie moje rzeczy jeszcze szyją 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Różnie wysyłali. Moje koszulę jutro powinny być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Ja dostałem dzisiaj cztery paczki, jedna dojdzie jutro, a jedna jeszcze niewysłana. Niestety nie trafiłem z rozmiarem, zamawiałem 41 i 42 w Jortach extra slim fit, ale są chyba obszerniejsze od zwykłych w tym fasonie, raczej nie zdecyduję się na przeróbki i będę odsyłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Też dostałem pierwszą paczkę. "Fikutaśny" garnitur Jort - sztos:) Rodzinka twierdzi, że w tym nie da się chodzić i wyglądam jak pajac:) Pewnie za jakiś czas wrzucę jakieś fotki. Testowe koszule na przymiarkę. Pierwsze wrażenia: w miarę trzymają się tabelki z rozmiarami extra slim fit przypomina trochę slim fit Wólczanki - jak dla mnie rozmiar 39-7 przy klatce 100 cm jest chyba za ciasny. Pod marynarkę się nadaje, ale bez już wygląda średnio slim fit również w rozmiarze 39-7 jest odrobinę zbyt obszerny. wygląda na to, że potrzebuję czegoś pomiędzy:) nie dałbym pełnej kwoty za żadną z tych koszul - ani za Jorta ani za Purple Line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 11 minut temu, Aras napisał: Też dostałem pierwszą paczkę. "Fikutaśny" garnitur Jort - sztos:) Rodzinka twierdzi, że w tym nie da się chodzić i wyglądam jak pajac:) Pewnie za jakiś czas wrzucę jakieś fotki. Testowe koszule na przymiarkę. Pierwsze wrażenia: w miarę trzymają się tabelki z rozmiarami extra slim fit przypomina trochę slim fit Wólczanki - jak dla mnie rozmiar 39-7 przy klatce 100 cm jest chyba za ciasny. Pod marynarkę się nadaje, ale bez już wygląda średnio slim fit również w rozmiarze 39-7 jest odrobinę zbyt obszerny. wygląda na to, że potrzebuję czegoś pomiędzy:) nie dałbym pełnej kwoty za żadną z tych koszul - ani za Jorta ani za Purple Line. Pokaż ten fikuśny gajer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lafayette Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 5 godzin temu, achimpe napisał: Ja również otrzymałem swoją, zakupu dokanłem zaraz po rozpoczęciu wyprzedaży. Niestety, brakuje kamizelki do jednego garnituru. U mnie to samo 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Proszę bardzo. Zdjęcie ze strony. W rzeczywistości jest odrobinę "łagodniejszy". Można go spokojnie "rozkompletować". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 29 minut temu, Lafayette napisał: U mnie to samo 🤔 Jasno-szary Jort z dodatkiem kaszmiru, Havana z dodatkiem kaszmiru w kratkę i flanelowa Havana, która przyszła bez kamizelki. Czekam na odpowiedź supportu odnośnie tego co będzie z kamizelką. Czy ktoś może podpowiedzieć które z nich będą się najlepiej nadawać do rozkompletowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Ja to bym obydwa zostawił Szary bardziej "siądzie" jako osobno spodnie i marynarka, troszkę trudniej będzie z granatowymi spodniami w kratkę. Za to sama marynara śmiało może być noszona solo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Szara gładka marynarka i niebieska kratka w spodniach też raczej zagrają. Co do flaneli (to ta granatowa na dolnym zdjęciu?) to zależy od "pstrokatości" tej flaneli. Kiedyś przymierzałem całkowicie gładką granatową flanelę od SuSu i to bardzo słabo nadawało się do zdekompletowania. Mimo że to była flanela, to raziła wręcz pewną garniturową elegancją:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 2 minuty temu, Aras napisał: Szara gładka marynarka i niebieska kratka w spodniach też raczej zagrają. Co do flaneli (to ta granatowa na dolnym zdjęciu?) to zależy od "pstrokatości" tej flaneli. Kiedyś przymierzałem całkowicie gładką granatową flanelę od SuSu i to bardzo słabo nadawało się do zdekompletowania. Mimo że to była flanela, to raziła wręcz pewną garniturową elegancją:) Flanela to ta ciemno-szara, prawie czarna. A jak takie garnitury nadają się do noszenia w cieplejsze dni? Pewnie niezbyt, ale domyślam się, że będą świetne na sezon jesienno-zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Flanele czy kaszmir średnio nadają się na temperaturę powyżej 20 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lafayette Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Godzinę temu, achimpe napisał: Jasno-szary Jort z dodatkiem kaszmiru, Havana z dodatkiem kaszmiru w kratkę i flanelowa Havana, która przyszła bez kamizelki. Czekam na odpowiedź supportu odnośnie tego co będzie z kamizelką. Czy ktoś może podpowiedzieć które z nich będą się najlepiej nadawać do rozkompletowania? No to u mnie bardzo podobne zamówienie i w tym samym brakło kamizelki Też napisałem do nich, trochę szkoda, bo w sumie ten flanelowy bym zostawił a resztę zwrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Wygląda, jakby dodali trochę nowych towarów do outletu. Powiedziałbym nawet, że od jakiś dwóch godzin dodają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Może pierwsze zwroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Tak dodają, przynajmniej w moim rozmiarze. Miałem nic nie kupować a chyba się znowu skusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Liczę na jakiś fajny popover, ale narazie w moim rozmiarze tylko biały button down i lniany, plus szare polo z długimi rękawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 4 godziny temu, Aras napisał: Proszę bardzo. Zdjęcie ze strony. W rzeczywistości jest odrobinę "łagodniejszy". Można go spokojnie "rozkompletować". Też się do niego przymierzałem ale żona mnie zniechęciła i to już w tym outlecie w styczniu (tym gdy nie wysyłali do Polski). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Nie no, znowu robię zasilenie z oszczędnościowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabza00 Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 4 godziny temu, Aras napisał: Też dostałem pierwszą paczkę. "Fikutaśny" garnitur Jort - sztos:) Rodzinka twierdzi, że w tym nie da się chodzić i wyglądam jak pajac:) Pewnie za jakiś czas wrzucę jakieś fotki. Testowe koszule na przymiarkę. Pierwsze wrażenia: w miarę trzymają się tabelki z rozmiarami extra slim fit przypomina trochę slim fit Wólczanki - jak dla mnie rozmiar 39-7 przy klatce 100 cm jest chyba za ciasny. Pod marynarkę się nadaje, ale bez już wygląda średnio slim fit również w rozmiarze 39-7 jest odrobinę zbyt obszerny. wygląda na to, że potrzebuję czegoś pomiędzy:) nie dałbym pełnej kwoty za żadną z tych koszul - ani za Jorta ani za Purple Line. @Aras czy te koszule faktycznie mają rękaw długości 70kilka cm? Jestem wysoki i nawet dla mnie to sporo, więc wziąłem do przymiarki 39 i 39-7. I jakie modele masz w slim-fit - możesz na pw napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Jaja sobie robią ewidentnie. Ja też miałem nic nie kupować, ale właśnie wziąłem marynarkę i garnitur po 750 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Co do rękawów w koszulach to one rzeczywiście są tak długie. Natomiast krawiec skróci je bez problemu za jakieś 30 zł. Z jakiś przyczyn ten ich outlet jest czynny wyjątkowo długo:)... Należało się spodziewać jakiś "zasileń". Nie wiem czy to nowy rzut, czy też może przerzucają "stock" z USA na Europę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 2 godziny temu, Lafayette napisał: No to u mnie bardzo podobne zamówienie i w tym samym brakło kamizelki Też napisałem do nich, trochę szkoda, bo w sumie ten flanelowy bym zostawił a resztę zwrócił. Te garnitury były po 200zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Niestety euro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi