potfur Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 Rozmiar 46 Lazio od SuSu Proszę o opinie, zamawiac marynarkę 44, czy tę da się ogarnąć u krawca? W spodnie już nie wejdę mniejsze Polecacie jakiegoś krawca w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artKal Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Witam Prosiłbym o pomoc w wyborze składanego zamówienia, planują zakupić ślubny garnitur od SuitSuply. Po wnikliwym prześledzeniu forum waham się nad: 1. https://eu.suitsupply.com/pl/lazio-classic/garnitur-lazio%2C-granatowy/C2778M-S.html?cgid=lazio-classic&prefn1=colorID&prefn2=pattern&prefv1=blue&prefv2=Plain&pdp=true 2. https://eu.suitsupply.com/pl/lazio-classic/garnitur-lazio%2C-granatowy/P5797V.html?cgid=lazio-classic&prefn1=colorID&prefn2=pattern&prefv1=blue&prefv2=Plain ( tu braki w rozmiarach) Moje rozmiary: wzrost 182cm Klatka : 100 cm Talia : 90 cm Biodra: 104 cm Szerokość ramion: 48 cm Według asystenta mój rozmiar to 50 i wydaje mi się, ze całkiem dobrze wpasowuje się w jego rozmiary. Porównałem też wymiary Lazio rozmiar 50 i garniturem Vistuli, który posiadam i w większości te rozmiary się zgadzają. Mam jednak pewne wątpliwości co do szerokości ramion. Lazio 50 wg. rozmiaru ze strony ma szerokość w ramionach: 46cm, ja mam 48 i mnie trochę niepokoi, że będzie za ciasny w ramionach??!! Poza ramionami wszystko wskazuje na rozmiar 50, Czy ktoś jest w stanie mi pomóc co do wyboru rozmiaru, czy może mam spróbować z większym, lub innym modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Działa Outlet w Europie (nie sprawdzałem PL). Kod FIRSTACCESS Sporo koszul za 29E (nie trzeba kupować trzech), kilka marynarek i płaszczy w dobrych cenach, polo Jort z kaszmiru za 69E i dość ciekawy dział damski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Na maila nic nie dostałem, a na polskiej stronie nie widzę, aby outlet się pojawił. Normalnie w menu wyskakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Można się przełączyć na Niemcy. Niestety po wybraniu polskiego adresu dostawy ceny wracają do normalnego poziomu... więc klops. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 zamówię do Holandii, ale wybiewrając NL nie widzę outletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 (edytowane) Jeszcze nigdy nie dostałem info na maila o outlecie (ani w USA ani w Niemczech). Edit - właśnie dostałem Edytowane 16 Styczeń 2020 przez Żorż Ponimirski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 @Żorż Ponimirski Dzięki wielkie, debet właśnie zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 13 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Jeszcze nigdy nie dostałem info na maila o outlecie (ani w USA ani w Niemczech). Edit - właśnie dostałem Możesz zapodać link? I ewentualnie kod Z duńskiej strony nie mogę go namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 41 minut temu, achimpe napisał: Możesz zapodać link? I ewentualnie kod Z duńskiej strony nie mogę go namierzyć Wpisz w google "SuitSupply outlet 2020" i wejdź przez stronę dappered. Przekieruje Cię automatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 13 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Wpisz w google "SuitSupply outlet 2020" i wejdź przez stronę dappered. Przekieruje Cię automatycznie. Przekierowuje mnie do duńskiego sklepu, gdzie nie ma wyprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 To niestety może oznaczać brak outletu w Danii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 3 minuty temu, Żorż Ponimirski napisał: To niestety może oznaczać brak outletu w Danii. https://eu.suitsupply.com/de/outlet Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Przekierowuje mnie do duńskiego sklepu, gdzie nie ma wyprzedaży. Zmień sobie kraj najpierw na standardowym sklepie susu na Holandię czy Niemcy i potem wejdź na stronę outletuWysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Tylko musisz też mieć wysyłkę wtedy do Niemiec lub Holandii, aby mieć outletowe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Tylko musisz też mieć wysyłkę wtedy do Niemiec lub Holandii, aby mieć outletowe cenyDokładnie.Ale przynajmniej można sobie przejrzeć i się powkurzać, że się mieszka po złej strony Odry czy Bałtyku Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 2 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Edit - właśnie dostałem Ja też. Jakoś 15:07, więc z lekkim opóźnieniem. Ale dzięki za info. Wziąłem 2 koszule - 29 + 39 €. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Niestety w moim rozmiarze nie ma nic ciekawego ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 1 godzinę temu, Servetch napisał: Niestety w moim rozmiarze nie ma nic ciekawego ;( U mnie 42 +/-L w koszulach, 52 w marynarkach i 54 w płaszczach. Jest sporo ciekawych koszul. Albo przecenione z 79 na 29, albo np. flanela Jort za 49. Był bardzo ładny klasyczny płaszcz wełna jedwab moher, ale akurat granatowy mam, więc się wstrzymałem. Kupiłem polo z długim rękawem Jort z czystego kaszmiru i po raz pierwszy denimowy popover 42L, bo w denimie SuSu już dwukrotnie brakowało mi długości w odróżnieniu do regularnych koszul. Moim zdaniem warto czekać na ich outlet i celowo nic sobie nie kupiłem na święta i Black Friday. Wrzucę zdjęcia jak wszystko przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 18 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Kupiłem polo z długim rękawem Jort z czystego kaszmiru i po raz pierwszy denimowy popover 42L.... Niestety w rozmiarze 40-7 polo i popoverów nie uświadczyłem, a szkoda. Nie wiem jak one wyglądają w przypadku rozmiaru nie long , a np. w stosunku do 40-7 ( mam denimową koszulę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 Ma ktoś porównanie Havany 48 regular i 98 ? Wiem jak to wygląda w liczbach jeżeli chodzi o klatkę,talię i ramiona. Jak dużo obszerniejsza jest 98 (pomijając długość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 21 hours ago, michau said: Dokładnie. Ale przynajmniej można sobie przejrzeć i się powkurzać, że się mieszka po złej strony Odry czy Bałtyku Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Można ewentualnie skorzystać z oferty jakiegoś przekierowywania paczek, sprawdziłem, że np. u mygermany kosztuje to ok 20 euro (cena zależy chyba od wartości i rozmiaru paczki). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 Może ktoś ma modele Sienna, Havana lub Lazio ? W outlecie z mojego rozmiaru 54 został tylko jeden model Sienna. Mam Havane i Lazio. Havana jest idealna, Lazio bardziej slimowany. Nigdy nie miałem Sienny, czy mogę również brać 54 jak w Havanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 No dobra Sienna już kupiona, gdy dojdzie to jeśli ktoś będzie ciekaw różnic w kroju to podzielę się spostrzeżeniami. Mam tylko jedną myśl, oferta damska już dużo bardziej różnorodna i w lepszych cenach niż męska (mam na myśli outlet). Moja żona jest w każdym razie szczęśliwa, zobaczymy czy równie szczęśliwa będzie po przyjściu przesyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin C Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 Ktoś ma pomysł dlaczego nie moge wejść na stronę outletu wpisując hasło FINALSALE? Hasło podświetla się na czerwono jakby było błędne. Wybrałem Niemcy, Holandie i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi