Krzysiek_W Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Mlodziez tez czesto nie uzywa znakow diakrytycznych i znakow interpunkcyjnych lecz to nie znaczy ze jest to dobre cnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 5 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Mlodziez tez czesto nie uzywa znakow diakrytycznych i znakow interpunkcyjnych lecz to nie znaczy ze jest to dobre cnie Masz absolutną rację iksde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szredert Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Witam, zamówiłem ostatnio garnitur Havana: https://eu.suitsupply.com/pl/suits/havana-niebieski-gładki/P4965.html#sizeChart Rozmiar, który wybrałem to 48. Zastanawiam się, czy 50 nie byłaby lepsza. 50 jest 4cm szersza w klacie i talii, i ma centymetr dłuższy rękaw, długość pleców i szerokość w ramionach. Spodnie są też dłuższe o centymetr (w 48 i tak są do skrócenia), szersze w pasie i biodrach o 4 cm i 2 cm w udzie. Napiszcie proszę co sądzicie, zostać z 48 i wymienić na 50? W garniturze czuję się dobrze, ale zastanawia mnie jak się układa na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Marynarka jest zbyt krótka (rękawy również). Być może powinieneś spróbować rozmiaru L (raczej 50L). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 1 godzinę temu, szredert napisał: Witam, zamówiłem ostatnio garnitur Havana: https://eu.suitsupply.com/pl/suits/havana-niebieski-gładki/P4965.html#sizeChart Rozmiar, który wybrałem to 48. Zastanawiam się, czy 50 nie byłaby lepsza. 50 jest 4cm szersza w klacie i talii, i ma centymetr dłuższy rękaw, długość pleców i szerokość w ramionach. Spodnie są też dłuższe o centymetr (w 48 i tak są do skrócenia), szersze w pasie i biodrach o 4 cm i 2 cm w udzie. Napiszcie proszę co sądzicie, zostać z 48 i wymienić na 50? W garniturze czuję się dobrze, ale zastanawia mnie jak się układa na mnie. Moim zdaniem marynarka jest o rozmiar za mała. Nie masz 50-tki, aby się pokazać, jak wyglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Wiecie czego mi zawsze brakuje? Pisania *dlaczego* się uważa, że za mała czy za duża. Tutaj ewidentnie rękawy za krótkie ale znów np rozmiar większy będzie szerzej w ramionach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szredert Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 6 minut temu, Velahrn napisał: Moim zdaniem marynarka jest o rozmiar za mała. Nie masz 50-tki, aby się pokazać, jak wyglądasz? Niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2018 Jakieś przecieki odnośnie zimowego outletu? Jest szansa, że otworzą coś dla Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabza00 Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2018 Jakie przecieki miałoby mieć to forum, od customer service na whatssapie? Pozostaje śledzić newsletter i ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 W dniu 2.01.2018 o 15:39, W.N. napisał: Jakieś przecieki odnośnie zimowego outletu? Jest szansa, że otworzą coś dla Polski? Frans Timmermans postara się by nie został otwarty xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 W dniu 2.01.2018 o 18:13, kabza00 napisał: Jakie przecieki miałoby mieć to forum, od customer service na whatssapie? Pozostaje śledzić newsletter i ten wątek. Oj tam... jakiś chiński pracownik SS mógł wrzucić gryps o outlecie do kieszeni zamawianej przez kogoś marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 W nocy ruszył outlet w Stanach! Czyżby powtórka z lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 tylko nie da się kliknąć wyślij do polski pomoże ktoś z adresem w US? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Zna ktoś kod dostępu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 FINALSALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Dzięki, pierwszy rekonesans zrobiłem, pozostaje czekać na otwarcie w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Te same rzeczy, które rok temu były w europejskim plus trochę nowszych. Może wcale nie otworzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 nie pamiętam jak rok temu było porównanie US vs EU - te same rzeczy były? tzn czy np. jeśli hamerykanie wykupią dane rzeczy w ich outlecie, to w europejskim będą stany magazynowe europejskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Myślę, że u nas nie pojawią się te same rzeczy, bo już je wykupiliśmy rok temu. Więc może po prostu nie mają nic nowego i outletu nie otworzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabza00 Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 pytanie pewnie padało wiele razy, ale - jak otworzyć sam outlet? co do US / EU to wystarczy lokalizacje zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Europejski (nieaktywny) https://eu.suitsupply.com/pl/outlet USA (aktywny) https://us.suitsupply.com/en_US/outlet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabza00 Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 7 minut temu, gajdowskip napisał: Europejski (nieaktywny) https://eu.suitsupply.com/pl/outlet USA (aktywny) https://us.suitsupply.com/en_US/outlet Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Widzę, że przekierowuje automatycznie na europejski, więc zmieniasz kraj i wchodzisz w link. Kod jak koledzy wyżej napisali FINALSALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Ale z tego co widzę to w outlecie jak zwykle, raczej mało ciekawych rzeczy, ewidentnie wpada tam to, co się nie sprzedaje. Poważnie, ktoś z forum np. reflektowałby się na rózowy DB płaszcz w jodełkę? Wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Czy w SuSu jest możliwość zdekompletowania garnitury ? Po 3 wymianach znalazłem marynarkę która leży doskonale, jednak spodnie są zbyt obszerne w udach. Z mniejszego rozmiaru pasowały lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi