fan_dobrego_buta Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 To może ja spróbuję - wybierz jakiś bardzo popularny model, kt raczej się nie pojawi na wyprzedaży, i czekaj na niego. Mój model się pojawił, ale tak jak powiedziałem, kartę dopiero wyciągę jak będzie na -50%, a watpię, że dotrwa do "-50%" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 To już lepiej, ale chyba sądząc po Twoim butowym stanie posiadania, jednak takie okazje zdarzają się dość często? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Ze stanem posiadania człowiek staje się coraz bardziej wymagający, więc już nie tak często te okazje się zdarzają. Więc z obecnej wyprzedaży mam na oku tylk ojeden model zamiast 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Panowie, myślicie że warto? Myślałem jeszcze nad Berwickami z "klasycznych butów" ale przy tej cenie... http://www.sklep.klasycznebuty.pl/318,berwick-3561-tan-rs.htmlhttp://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=9952&x=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Panowie, myślicie że warto? Myślałem jeszcze nad Berwickami z "klasycznych butów" ale przy tej cenie... http://www.sklep.klasycznebuty.pl/318,berwick-3561-tan-rs.html http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=9952&x=1 Ja bym brał manczestery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Dla stóp o długości 288mm lepszy będzie rozmiar 44,5, czy jednak 45, który standardowo noszę? Rozchodzi się konkretnie o Herring Manchester. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Ciekaw jestem, jakie to kopyto, bo na stornie się nie chwalą? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Dla stóp o długości 288mm lepszy będzie rozmiar 44,5, czy jednak 45, który standardowo noszę? Rozchodzi się konkretnie o Herring Manchester. Jeśli się rozchodzi, to brałbym mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Dla Herringów 9,5F to będzie odpowiednik Yanko 9,5 na 915/ GB Levet 43? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2015 Dziś oglądałem u mojego kolegi żeglarza 2 pary Herringów: Bardzo ładne buty, świetnie wykonane. Zdecydowanie warte obecnej ceny!!! Poważnie się zastanawiam nad parą Herring Fastnet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 Na kilka próśb, poniżej rzeczywiste fotki Herring Hampton, już po śmignięciu renowatorem Saphir'a i nawoskowaniu produktem Herringa który przyszedł wraz z butami. oraz fotka ze sklepu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 Ładnie się prezentują, na zdjęciach Herringa nie wypadają tak atrakcyjnie. Mięsisty ten zamsz? Jak ogólnie oceniasz jakość materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 Zamsz jest dość krótko przycięty i nie sprawia wrażenie bardzo "mięsistego", nad czym trochę ubolewam, ale może tak lepiej wyszło w konfrontacji ze skórą. Jakość w odniesieniu np. do Yanko jest wyraźnie słabsza, a przy woskowaniu i polerce na połysk nosków, skóra bardzo mocno zawilgła od kilku kropli wody, co jest dość denerwujące (łatwiej poleruje mi się G&. Ale generalnie jestem zadowolony, tylko muszę się przyzwyczaić do dwóch kolorów butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Herring sprzedawałby jeszcze więcej inwestując w lepsze zdjęcia swoich produktów. Dobrze, że z tych Hamptonów nie ma już mojego rozmiaru- sprawdzałem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Bardzo ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Tak dużego rabatu na Herring Shoes jeszcze nie widziałem. Kupiłem Herring Charles II opisane jako slight seconds za... 137 gbp. Za kosztujące tyle samo w cenie regularnej Herring Edward II zapłaciłem 175 za seconds. Ciekawe, czy ktoś się rąbnął przy wpisywaniu rabatu, czy może są trochę bardziej uszkodzone niż"slight". Jutro/pojutrze się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Gratulacje Rok temu w takiej samej cenie nabyłem Herring Fencote, opisane jako slight seconds, więc pewnie to nie błąd; jednak rzeczywiście w mojej opinii defekty nie były "slight'. Było to po prostu obuwie kategorii "seconds". 3 skazy na cholewce: Do tego jakiś problem z hmmm "nadmiarem" materiału w lewym bycie (o dziwo usterka jedynie wizualna, nie odczuwałem gorszego trzymania stopy: Zadałem pytanie obsłudze sklepu odnośnie tego nadmiaru materiału, czy podczas użytkowania nie grozi to zdefasonowaniem buta. Odpisali, że gwarantują, iż nie będzie z tym najmniejszego problemu, do tego zaproponowali częściowy refund i obniżyli cenę do 100GBP. Po roku użytkowania rzeczywiście nie ma z tym żadnego problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Hmm według Herringa moje oznaczone były jako slight seconds, ponieważ był to zwrot. Żeby ich zacytować: CUSTOMER RETURNS are shoes that are perfect quality but have been tried for size and returned by a customer. They will only have been worn indoors but may have some marks on the sole or a slight crease in the upper. We always want you to get perfect shoes so we cannot sell them at full price, due to these minor marks. They are new, first quality shoes at a discount. They are the best value shoes you can buy. Jeżeli faktycznie tak będzie, to chyba jestem w stanie zaakceptować parę rysek na podeszwie i małe zagięcie na cholewce w zamian za 160 funtów rabatu. Jak dojdą, napiszę czy było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 To trafiłeś doskonale, Fencote w szerszym opisie były również opisane jako slight seconds, a nie customer returns. Ale jakiś czas temu nabyłem również Herring Reading - slight second - customer return właśnie. Rewelacja, pełnowartościowe obuwie, miało po prostu kilka rysek na podeszwie. Z tym, że rabat sięgał "tylko" 20-30%, nie pamiętam teraz dokładnie. Prawdopodobnie trafiłeś naprawdę wyjątkową okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Kupiłem dziś u Herringa Loake Cannon customer return za mniej niż pół ceny (cena regularna GBP 209, ja zapłaciłem GBP 89,95). Ciekaw jestem, czy są seconds tylko slight, czy raczej heavy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Hmm według Herringa moje oznaczone były jako slight seconds, ponieważ był to zwrot. Żeby ich zacytować: Jeżeli faktycznie tak będzie, to chyba jestem w stanie zaakceptować parę rysek na podeszwie i małe zagięcie na cholewce w zamian za 160 funtów rabatu. Jak dojdą, napiszę czy było warto. Herring wszystkie zwroty od klientów sprzdaje za 50% ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 I teraz pójdą z torbami #pomyslowydobromir 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 No ja wlasnie kupilem chelsea boots model Dublin za mniej niz pol ceny. Na stronie napisali, ze zwrot od jakiegos klienta. Buty na gumie, ale maja byc na jesien wiec nawet dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Niebywała jest ich szybkość dostawy do Polski. Wczoraj zamówienie złożone o 14.30, było u mnie w biurze o 12.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 To prawda, w tym przypadku przynajmniej wiadomo za co płaci się 15 funtów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi