Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 13 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Ale świetny krawat. Skąd, jeżeli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Ale świetny krawat. Skąd, jeżeli można wiedzieć?Mix lnu i jedwabiu z theTieBar. Kupiony rok czy dwa temu, już chyba nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Poszetka to lniana Florencja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Mix lnu i jedwabiu z theTieBar. Kupiony rok czy dwa temu, już chyba nie mają. https://www.thetiebar.com/product/24848sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 @123 - w zasadzie tak, tylko ściślej rzecz biorąc jest lniano-jedwabna @Chris - faktycznie. Polecam krawaty tTB o tym składzie, choć po podwyżce cen i przy obecnym kursie dolara cenowo wypada mniej atrakcyjnie niż kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 Wiosna Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 Beny, inspiracja VW Polo Harlequin niezamierzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 Skąd espadryle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 16 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Marynarka i koszula: SuitSupply, Krawat: EoE Poszetka: Poszetka Spodnie: Wrangler Buty: Doucal's 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 @Wodzu Zdecydowanie niezamierzona. @Szego http://www.espadrillestore.com Polecam wziąć espadryle rozmiar mniejsze. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 @alabuz Kołnierzyk nie jest mocno sztywny? Bo wygląda grubaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Nie wiem czy nie za nudno wyszło: Kardigan: Pier One 100% merino, Koszula, krawat: Bytom, Jeansy: Levis, Buty: Berwick 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 @Hush - zmieniłbym krawat, bo z szarym faktycznie trochę nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 @ pawlik, dzięki - miały być lisy z RoT pierwotnie ale pomyślałem że wełna będzie lepsza do swetra. No nic, nast, razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Dzisiaj. * kurtka Lee * koszula Miler * krawat Poszetka * spodnie Benevento * Adidas Superstar * pasek Massimo Dutti * zegarek Seiko 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 @blekit Ostro dzisiaj pojechałeś. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 18 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Marynarka: Suitsupply Spodnie: Levi's Koszula: Charles Tyrwhitt Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 @blekit Ja do takiej stylizacji krawat bym odpuścił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 (edytowane) Dzisiaj. * kurtka Lee * koszula Miler * krawat Poszetka * spodnie Benevento * Adidas Superstar * pasek Massimo Dutti * zegarek Seiko @blekit Ja do takiej stylizacji krawat bym odpuścił. Na pierwszy rzut oka trzeba to ogarnąć. Myślę, że jednak nie po to tutaj wstawiamy zdjęcia, żeby pokazywać przeciętne zestawy. Stylizacja jest z fantazją! Krawat dopiero łączy inne elementy. Bez niego nie ma to dla mnie sensu. Poza tym przeszycia na wewnętrznej stronie katany odzwierciedlają się fajnie we wzorze krawata. Edytowane 18 Maj 2016 przez Midlife-Crisis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Podoba mi się większość zestawów, które pokazuje blekit, ale od dzisiejszego dostaję oczopląsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Też spróbowałbym bez krawata. Koszulę można spróbować wymienić na błękitną, ale tylko dla porównania efektu. Połączenie czerwieni z zielenią raczej się udaje, ale nie zawsze, szczególnie gdy czerwień jest tak intensywna. Natomiast sam pomysł mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 @blekit Ostro dzisiaj pojechałeś. Work hard, play harder @blekit Ja do takiej stylizacji krawat bym odpuścił. Ja praktycznie nie noszę już koszul bez krawata. Dla mnie nie jest to dodatek, który automatycznie jest formalny. Dotyczy to zwłaszcza knitów, krawatów wełnianych albo lnianych, które uważam że z powodzeniem można zakładać do chinosów i swetrów/kamizelek/kurtek/marynarek. Na pierwszy rzut oka trzeba to ogarnąć. Myślę, że jednak nie po to tutaj wstawiamy zdjęcia, żeby pokazywać przeciętne zestawy. Stylizacja jest z fantazją! Krawat dopiero łączy inne elementy. Bez niego nie ma to dla mnie sensu. Przeszycia na wewnętrznej stronie katany znajdują się we wzorze krawata. Prawdę mówiąc wzór na krawacie miał nawiązywać do koszuli i spodni (bordowa krata na grafitowym tle), a z kurtką miała go raczej łączyć faktura tkaniny (wełna i denim moim zdaniem do siebie pasują). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Podoba mi się większość zestawów, które pokazuje blekit, ale od dzisiejszego dostaję oczopląsu To chyba zasługa ornamentów i kieszeni na kurtce jeansowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Ja od pewnego czasu raczej nie komentuję zestawów, ale w tym wypadku wyjątkowo mnie ta kurtka dżinsowa nie pasuje. Nawet nie chodzi o sam materiał, a o to jak została uszyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi