blekit Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Dla mnie kamizelka i koszula OCBD powodują, że jest bardziej casualowo niż formalnie i stąd wybór tematu. Najwyżej moderator przeniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Poduszkowy gladiator na Pillow Fight NYC 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Niedziela dziś, do tego ciepła. Kolejna okazja, by ubrać się "niejakdziad" i krawat ulubiony w liski założyć. Marynarka to taka fajna, wiosenna mieszanka wełny z lnem. Poszetki brak, w brustaszę pcham swoje przeciwsłoneczne "brile" po wstąpieniu w progi świątyni (niedziela dziś ). Wersja demonstracyjna Poniżej wersja "kontrowersyjna" (nie z dzisiaj), np. na polowanie (no lubię te wysokie krokiety) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Tanataos 70-można powiedzieć ze jest elegancko. Ja bym nie podwijał aż tak wysoko nogawek, no chyba żeby "bić krokietami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Tanataos 70-można powiedzieć ze jest elegancko. Ja bym nie podwijał aż tak wysoko nogawek, no chyba żeby "bić krokietami". To taki "postpunkowski" sznyt . Zresztą trzewiki są tak zgrabne, że warto nimi "bić po oczach". I jakiekolwiek logo jest tu zbędne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 "irokeza" zgrabnie odciąłeś, tu logo nieistotne ,tu czyste bicie przez trzewik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 6 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Trzeba korzystać z ładnej pogody, bo niestety od piątku znowu ma być nieciekawie. Marynarka: Massimo Dutti Koszula: E. Berg MTM Krawat: Embassy of Elegance (6 fold) Poszetka: Poszetka.com Spodnie: Massimo Dutti Buty: Yanko 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Marynarka: Carla Grossa Koszula: Profuomo Krawat i poszetka: Recman Buty: Brett&Sons Spodnie Christian Berg 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 6 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Marynarka: Baś Koszula: Profuomo Knit: thetiebar.com Bambosze:Ecco 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Dobrze rozpoznaję w tle Wydział Fizyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Dobrze rozpoznajesz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Dzień bez Suitsupply, bijcie w dzwony * kurtka Camel Active * koszula Miler * sweter Massimo Dutti * krawat Altea * spodnie Benevento * buty Herring 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Wydaje mi się, że u góry jest za dużo brązowego i pomarańczowego koloru (lubię kontrast). Może granatowy krawat? Plusa daję za ogólną ideę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Dzień bez Suitsupply... ... to dzień stracony kurtka niekoniecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 @Aron - Miało być mocno nieformalnie i w kolorach ziemi. Co do krawata, to myślałem o grafitowym wełniaku, ale ostatecznie wybrałem coś jeszcze bardziej nieformalnego. Krawat jest na zdjęciach dość mocno przekłamany kolorystycznie - w rzeczywistości zupełnie nie jest jaskrawy. Niestety mam braki w zakresie knitów i to był jedyny, który wpasowywał się w konwencję. @Hargin Kurtka jest fajna Klasyczny kolor, prosty design bez żadnych udziwnień i bardzo dobrej jakości skóra. Jeden z fajniejszych zakupów w TK jaki mi się trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 @blekit: no ja nie kwestionuje, że zakup jest fajny - mi generalnie słabo takie kurtki podchodzą, a i kolor na zdjęciu wyszedł rudo-marchewkowy. Być może na żywo się broni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 @Hargin ja tam lubię rude Kurtka to taki koniakowy brąz - zdjęcia ze strony sklepu są zdecydowanie lepsze od moich: http://www.amazon.de/Camel-Active-Herren-4512-Lederjacke/dp/B009EMPSD4 A jeżeli chodzi o sam model, to dla mnie brązowa skórzana bomber jacket jest idealna do wiosennych stylizacji casual/ewentualnie zahaczających o smart casual. Ale wiadomo, nie każdy lubi taki styl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 blekit: Nie wklejaj wiecej zdjęć tych butów, proszę Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 blekit: Nie wklejaj wiecej zdjęć tych butów, proszę Cię! Ale że tych? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 @blekit - bomber jacket owszem ale nie piszesz o tej z fotografii, prawda? Piszę, piszę. Są detale, których w tym modelu mi brakuje (ściągacze przy rękawach i na dole kurtki), ma parę zbędnych elementów (kieszenie na klatce) i podobała by mi się pewnie jeszcze bardziej, gdyby była ciut ciemniejsza. Mimo tego mi się ten model podoba - kolor w rzeczywistości jest dużo przyjemniejszy niż na moich zdjęciach, a sama kurtka jest wykonana bardzo dobrze, ze skóry wysokiej jakości i ma prosty, pozbawiony udziwnień design, który w mojej opinii jest wystarczająco zbliżony do najbardziej klasycznej wersji. blekit: Nie wklejaj wiecej zdjęć tych butów, proszę Cię! Upewnię się - chodzi Ci o te buty? Jeśli tak, to dlaczego? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 8 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 9 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Sobotni luz... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Jaki luz, skoro post napisany o 5:30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Jaki luz, skoro post napisany o 5:30? Sprawdz ustawienie godziny(strefy czasu) w opcjach forum, bo u mnie wyświetla sie 7:30. To chyba nie az tak wczesnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi