Ataman Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Przy piątku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 15 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Piątek w pracy, czekając na klientkę stworzyłem statyw do selfie 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Dałem plusa za cały zestaw, a gdyby się dało dałbym drugi za Tetbury 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Spoko, dałbyś minusa za pokrzywione spodnie i by się wyrównało.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Czy po lewej stronie na szafce jest dlugo wyczekiwana torba:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Tak, czeka na lepszą pogodę do sesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipP Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Casual Friday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Piątek w pracy, czekając na klientkę stworzyłem statyw do selfie ThinkPad! W moim przeświadczeniu najlepsze laptopy... Offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 ThinkPad! W moim przeświadczeniu najlepsze laptopy... Offtop. Zaraz wywołasz III WŚ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Czy po lewej stronie na szafce jest dlugo wyczekiwana torba:)? Widzę, że nie tylko ja nie mogę się doczekać... Filip, nie bądź 'Trąba' i obiecaj, że pełna prezentacja nastąpi przed 'skandynawską alkoholizacją'!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Piątkowy wieczór w Muzeum Historii Naturalnej z największym dinozaurem odkrytym w historii, tytanozaurem z Patagonii. Ważył 70 ton i był długi na 37 metrów. Szkielet nie zmieścił się w sali wystawowej więc głowa wystaje przez wejście. Trochę jak w filmie Noc w Muzeum, więc czekam aż Dino się obudzi 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 @Beny32, przekonałeś się do łezek w krawatach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Zdecydowanie przekonałem się do łezki w węzłach krawatów do czego przyczyniło się w głównej mierze BwB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Miałem podobnie. Teraz kombinuje z łezkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Piątek w pracy, czekając na klientkę stworzyłem statyw do selfie Plus za Thinkpada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Spoko, dałbyś minusa za pokrzywione spodnie i by się wyrównało.. Nie widzę na zdjęciu dokładnie co to za spodnie, ale chyba nie wełniane. Sam we wszystkich spodniach bawełnianych mam podobny efekt w okolicach kolan (materiał się wypycha), a już najbardziej w przypadku moleskin. Czy to normalne, a może to kwestia "małej grubości" kolana, które nie wypełnia spodni i nie naciąga materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Myślę, że to normalne zjawisko w bawełnianych spodniach (u mnie dzieję się podobnie). Podszewka do kolana pewnie by pomogła, jednak takie spodnie byłyby znów mniej oddychające w najcieplejszych dniach w roku. Może lniana podszewka miałaby sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allbryk Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Sobotnio! Marynarka & spodnie - Lancerto Koszula - Olymp Krawat - Poszetka Poszetka - Vistula Buty - nie na zdjęciu, ale na nogach - Yanko 545 Cuero 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hot Dog Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 @Beny23 Koszula za bardzo zlewa się z marynarką i całość sprawia wrażenie jednolitego uniformu. Krawat zupełnie nie pasuje do reszty stylizacji i jako taki powinien pozostać w latach 80. Na plus oprawki Pańskich okularów, korespondujące z całością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hot Dog Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 @Allbryk Bardzo fajny zestaw, szczególnie podoba mi się przypinka w butonierce korespondująca kolorem ze spodniami i poszetką. Granatowy i żółty jako kolory komplementarne bardzo ładnie się kontrastują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Hot Dog nie bawisz się czasem w trolowanie? Jeśli błękitna koszula (w tym wypadku kratka) nie pasuje do szarego to nie wiem co pasuje. Tą stylizację Benego uważam za jedną z lepszych, a krawat świetnie pasuje, wybija się na tle nudnej szarości. Albryk trochę za dużo namieszane, ta poszetka mi nie pasuje, zmieniłbym ją na białą, a guziki na granatowe. Moim zdaniem marynarka tylko by na tym zyskała. No i rzecz, na punkcie której mam fetysz - pasek musi być w kolorze butów. Powiadasz, że założyłeś Yanko cuero? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allbryk Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Albryk trochę za dużo namieszane, ta poszetka mi nie pasuje, zmieniłbym ją na białą, a guziki na granatowe. Moim zdaniem marynarka tylko by na tym zyskała. No i rzecz, na punkcie której mam fetysz - pasek musi być w kolorze butów. Powiadasz, że założyłeś Yanko cuero? Odnosząc się do wszystkich Twoich uwag: - niestety, Yankowy pasek cuero tego dnia był poza moim zasięgiem, więc założyłem niebieski i starałem się nawiązać skarpetami i sznurówkami - taka tam wariacja na temat... - guziki w marynarce są kolorem bardzo zbliżone do butów i na żywo wyglądają w moim mniemaniu nie najgorzej (aczkolwiek mogę się mylić), ponadto w marynarkę niespecjalnie mam ochotę inwestować zarówno czas, jak i środki, gdyż uważam ją za trochę zbyt krótką, co przekłada się na to, że mam ją na sobie sporadycznie... - po białą poszetkę natomiast sięgam chętnie, aczkolwiek w bardziej formalnych zestawach Pozdrawiam i dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 @allbryk: patrząc na zdjęcia, to marynarka jest zdecydowanie zbyt krótka, a guzik niebotycznie wysoko... ja bym o niej zapomniał całkowicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Jak @Zajac Poziomka stwierdził @Hot Dog to pospolity troll który ma za dużo wolnego czasu i spamuje swoimi wypocinami forum. Chociaż nie każdy ma poczucie estetyki więc może on z tymi postami i stylizacjami na serio ale mam nadzieje że moderatorzy forum zadziałają i usuną offtopy przez niego wprowadzone do tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi