Krzysiek_W Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Beny23, nie przejmuj się tymi docinkami, ważne że jak zawsze na zdjęciu masz uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Beny23, nie przejmuj się tymi docinkami, ważne że jak zawsze na zdjęciu masz uśmiech Tak, tylko czy casualowy? A tak serio... Czy to naprawdę miejsce na zdjęcie w zbroi? Wielu z Forumowiczów ma hobby wymagające określonego stroju, np. sztuki walki, pływanie, czy szermierka, ale czy naprawdę chcemy żeby wrzucali swoje zdjęcia w kimono lub kąpielówkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 A tak serio... Czy to naprawdę miejsce na zdjęcie w zbroi? Zdjęcie w zbroi, w odróżnieniu od zdjęcia w kąpielówkach, w niczym mi nie przeszkadza. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Beny23, nie przejmuj się tymi docinkami, ważne że jak zawsze na zdjęciu masz uśmiech Krzysiek - jest zbroja - jest impreza;) A tak na serio Beny wysoko ustawił poprzeczkę. Tak trzymać Tak, tylko czy casualowy? A tak serio... Czy to naprawdę miejsce na zdjęcie w zbroi? Wielu z Forumowiczów ma hobby wymagające określonego stroju, np. sztuki walki, pływanie, czy szermierka, ale czy naprawdę chcemy żeby wrzucali swoje zdjęcia w kimono lub kąpielówkach? Raptem 1 zbroja - Kolega nie prezentuje całej zbrojowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Cóż, zdjęcie ma już jakiś czas, ale stwierdziłem, że wypada w końcu jakoś zadebiutować No bardzo ładnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Krzysiek - jest zbroja - jest impreza;) A tak na serio Beny wysoko ustawił poprzeczkę. Tak trzymać Raptem 1 zbroja - Kolega nie prezentuje całej zbrojowni Pewnie - pod warunkiem, że to zbroja casualowa... A przy okazji, czym różni się od zbroi oficjalnej? OK. Czepiam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Pewnie - pod warunkiem, że to zbroja casualowa... A przy okazji, czym różni się od zbroi oficjalnej? OK. Czepiam się. zgadza się - czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 @metius: to byłaby zbroja turniejowa lub paradna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 @metius: to byłaby zbroja turniejowa lub paradna Forum jak zwykle nieocenione. Nawet w kwestii wieków średnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2016 zarówno kurtka jak i buty miały dziś premierę "na powietrzu" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2016 W mojej opinii jeżeli jeden z kolegów, który regularnie publikuje merytoryczne posty wrzuci jedno zdjęcue w zbroji to nie powinno się z tego powodu robić tragedii. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2016 W mojej opinii jeżeli jeden z kolegów, który regularnie publikuje merytoryczne posty wrzuci jedno zdjęcue w zbroji to nie powinno się z tego powodu robić tragedii. Powiem więcej - z chęcią bym od czasu do czasu pooglądał, jako odskocznię, zbroje innych kolegów. Sam mało publikuję, więc swojej na razie pokazywał nie będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2016 W takim razie będę musiał założyć wątek co mam dziś na sobie historycznego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. WhiskeyPapa Napisano 5 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 W com dziś odzian. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allbryk Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Sobotnio! Marynarka - Lantier Koszula - Olymp Spodnie - TH Krawat & poszetka - Poszetka Tak, wiem - białe guziki, aczkolwiek w zestawieniu z białymi elementami poszetki i spinki, chyba tragedii nie ma? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 @Allbryk: białe guziki mogą "jakoś" wyglądać, w marynistycznym zestawie, podczas wakacji na Capri Tragedii nie ma, bo można je zawsze zmienić na inne, mniej wakacyjne Klapy mogłyby być też ciut szersze, ale całość wygląda nieźle jak na debiut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Mam tę marynarkę i te guziki oprócz tego że są białe, są też po prostu brzydkie. Nie pasują też do dosyć formalnego kroju marynarki. Nie jestem przeciwnikiem białych guzików jako takich, mam na przykład ładną niebieską marynarkę z MD z nakładanymi kieszeniami i białymi guzikami (ładnymi) i według mnie na lato jest bardzo fajna do casualowych zestawów. Ale w tej konkretnej marynarce guziki według mnie nadają się tylko do natychmiastowej wymiany. W sumie dotyczy to chyba wszystkich marynarek Lantier, bo czarne guziki z widocznym logo używane w większości ich marynarek też są paskudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allbryk Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 @Allbryk: białe guziki mogą "jakoś" wyglądać, w marynistycznym zestawie, podczas wakacji na Capri Tragedii nie ma, bo można je zawsze zmienić na inne, mniej wakacyjne Klapy mogłyby być też ciut szersze, ale całość wygląda nieźle jak na debiut Dzięki, ale debiut miałem wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Ja proponowałbym umyć lustro bo zdjęcie wyglada jakbyś miał plamy na całej marynarce. A jeżeli to korpo/miejsce publiczne to znajdź czystsze lustro bo dość mało estetycznie to wygląda. Dodatki w zestawie mi się podobają ale jak wspomnieli Hargin i Zając Poziomka te białe guziki koniecznie do wymiany. Kojarzy mi się to z butonierkami obszytymi na kontrastowy kolor co wyglada najcześciej tragicznie i do niczego nie pasuje. Zieleń dodatków za to na wielki plus i koszula ma ładne wyłogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Nawet po wymianie guzików marynarka średnio wygląda z casualowymi spodniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayyed Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Ja proponowałbym umyć lustro bo zdjęcie wyglada jakbyś miał plamy na całej marynarce. A jeżeli to korpo/miejsce publiczne to znajdź czystsze lustro bo dość mało estetycznie to wygląda. Łazienka w domu, czy korpo płytki na ścianach i tak są źle położone A spodnie wyglądają na dżinsy (?), co tym bardziej źle wygląda w tej stylizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Łazienka w domu, czy korpo płytki na ścianach i tak są źle położone A spodnie wyglądają na dżinsy (?), co tym bardziej źle wygląda w tej stylizacji. Ja jednak nie zdecydowałem się jej zostawić ( miałem niedawno ten model) między innymi dlatego, że kompletnie nie pasuje do jeansów - zwłaszcza ciemnych które najczęściej noszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 W sumie to nie ma się czym głośno chwalić. Jeansy nie należą kanonu męskiej elegancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 W sumie to nie ma się czym głośno chwalić. Jeansy nie należą kanonu męskiej elegancji.Miałem na myśli bardziej uniwersalność tej marynarki . Szukam czegoś co przypasuje do jeansów , chino i spodni w kant , nie da się ? * Noszenia jeansów się nie wstydzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Uniwersalna byłaby marynarka w mniej formalnym kroju, a ta ma krój w miarę klasyczny (kieszenie), z nieklasycznym dodatkami (guziki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi