alabuz Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 Ja podobnie jak White Heaven od razu zwróciłem uwagę na spodnie, które moim zdaniem powinny być przede wszystkim węższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 Jeszcze węższe ? Ledwo wchodzę w te. Choć na zdjęciu teraz widzę, że może nogawki powinny być węższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 Zwężać zawsze można od kolan w dół - jak tak robię bo mam dość rozbudowane uda a dalej patyczaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 ładna broda:) kolor i klapy marynarki także:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek@ Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2014 Pokaż trochę tej marynarki, bo zapowiada się ciekawie. Chyba, że chodziło ci tylko o brodę: jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 Może innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 23 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2014 100% jeansu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 23 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2014 100% jeansu 100 % byłoby jak byś dołożył takie buty ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 23 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2014 100 % byłoby jak byś dołożył takie buty ;) To byłoby 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Orphan Napisano 25 Sierpień 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2014 Purple. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 Rzymsko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 La grande bellezza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 Super! Tylko jak dla mnie spodnie przy tej długości, sa dołem trochę za szerokie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 Tak samo jak marynarka za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Z ostatnich dni/tygodni/stuleci. Zestaw 1 Zestaw 2 Zestaw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 To na klamrze paska to kotwica, nie parasol 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Lepiej się poczułem mogąc położyć sobie głowę na ramieniu. Obrócenie zdjęcia nie jest trudne. Poza tym drugi zestaw bardzo przyjemny. Z czego wykonany krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Lepiej się poczułem mogąc położyć sobie głowę na ramieniu. Obrócenie zdjęcia nie jest trudne. Poza tym drugi zestaw bardzo przyjemny. Z czego wykonany krawat? U mnie wszytkie zdjęcia leżą tak jak powinny, niestety iPhone czasami sobię z tym nie radzi i wtedy wychodzi galimatias. Krawat jest z wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 To na klamrze paska to kotwica, nie parasol Pas z sortów Marynarki Wojennej jakby kogoś interesowało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 My to wiemy; nie wiemy natomiast, dlaczego klamra jest do góry nogami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Mając na uwadze, że w naszym kraju obowiązuje zakaz noszenia elementów munduru wojskowego (Rozporządzenie Ministra Obrony Narodowej z dnia 19.10.2005r. w sprawie zakazu używania munduru wojskowego lub jego części), gdzie pas żołnierski z klamrą MW jest wymieniony enumeratywnie, warto byłoby choć zadbać o prawidłowe go używanie. Jeśli to pomyłka, to nie warto zdjęciem się chwalić, jeśli celowe działanie to nie świadczy dobrze o autorze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Pasek jest odziedziczony po pradziadku, który tak mi nakazał go nosić - chyba że wstąpię do MW. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Pasek jest odziedziczony po pradziadku, który tak mi nakazał go nosić - chyba że wstąpię do MW. No proszę - szach mat - z taką argumentacją nie sposób się nie zgodzić. Swoją drogą bardzo ciekawa ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Ja odziedziczyłem mundur oficerski po dziadku, wraz z rogatywką i sznurami naramiennymi - pomimo sentymentu, nie noszę (nawet na lewej stronie, albo "daszkiem" do tyłu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi