Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michasacuer Napisano 19 Czerwiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2022 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 29 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2022 A tak wygląda len po całym dniu spacerów w turyńskim upale 😅 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2022 Nawet nie chceę myśleć co dzieje się wewnątrz tych „adidasów” po całym dniu w turyńskich upałach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 2 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2022 10 godzin temu, pablocito napisał: Nawet nie chceę myśleć co dzieje się wewnątrz tych „adidasów” po całym dniu w turyńskich upałach ... a ja się zastanawiam jak kolega wyglądałby w upale sosnowieckim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 2 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2022 Nie wiem, nie znam się, ale wydaje mi się że o ile można się spierać czy adidasy pasują stylistycznie do koszuli i spodni w kant, to doświadczenie mówi mi ze takie buty są zwykle przewiewne (co zawdzięczają konstrukcji z siateczki) a do tego zapewniają dobra amortyzację, przez co jest to ostatni rodzaj obuwia który mógłby wywołać moje zaniepokojenie dobrostanem stóp posiadacza podczas całodziennych wędrówek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2022 .. a moje doświadczenie mówi że buty z syntetyków sprawiają że stopa po całym dniu śmierdzi jak francuski ser wyjęty z lodówki, w przeciwieństwie do efektu całodziennego noszenia dobrej klasy butów skórzanych. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 3 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2022 Dla dobra nauki gotów był bym założyć na jedna nogę mojego New Balance’a, na drugą Barkera i ruszyć na cały dzień do Turynu, by potem pokazać stopy, ale niestety przez stopy procentowe o wojażach muszę zapomniećA żeby nie znacząc z tematu - bardzo ładne spodnie - gdzie takie można dostać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2022 Choćby tu: https://zackroman.com/lniane-spodnie-bezoweZależy jakiego Barkera, bo jeśli byłby to zamszowy loafer bez podszewki, boat schoe, lub choćby driving shoe, to o wynik eksperymentu byłbym spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 5 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2022 W dniu 3.07.2022 o 13:49, ciasteczkowy napisał: A żeby nie znacząc z tematu - bardzo ładne spodnie - gdzie takie można dostać? A dziękuję - spodnie szyte u lokalnej krawcowej w Lublinie według własnego pomysłu, wzór inspirowany kilkoma znanymi tu polskimi markami, pozbawiony zakładek (czego w sumie teraz trochę żałuję, następnym razem spróbuję z zakładkami). A co do wyboru butów - taki kompromis - mniej przewiewne, ale wygodniejsze w całodziennym kontakcie z kamiennymi podłożami. Wiem, rozumiem i nie przeczę, że lepiej oddychałyby skórzane mokasyny, ale większy komfort "mechaniczny" przy długich spacerach po mieście to jednak domena adidasów/sneakersów. Pozwolę sobie turyński wątek zakończyć bardzo bardzo nieformalną kompozycją z wariacją na temat białego t-shirtu w roli głównej. Ot, taka pamiątka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Servetch Napisano 5 Lipiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2022 24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 13 Lipiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2022 Wczoraj: 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kanapa Napisano 29 Lipiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2022 Lato więc len, fresco i bawełna.Marynarka od Dawida Kuklinskiego (Erneston)Koszula od MileraSpodnie chyba od Pablo del HierroButy Vass NorwegeryPoprawione zdjęcie w HQWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 29 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2022 57 minut temu, kanapa napisał: Marynarka od Dawida Kuklinskiego Koszula od Dzika z Poznania Spodnie chyba od Pablo del Hierro Buty Vass Norwegery Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Te rzeczy aż proszą się o zdjęcie lepszej jakości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 29 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2022 Skończy się benefis to puszczę. Wczoraj kilku panów w Teatrze Muzycznym w Gdyni było klasycznie ubranych i delikatnie „obcinaliśmy” się nawzajemWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. matt_falley Napisano 31 Lipiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2022 E-merceria, The Urban Ties, Macaroni Tomato oraz Albert Thurston. Następnie upgrade z Suit Supply i Poszetką. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 8 Sierpień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2022 Suitsupply, Camiceria Olga, Tyrwhitt, Patine 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 11 Sierpień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2022 Nieco pomięty, po pracy. 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 13 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2022 Moim zdaniem fajnie, ale zbyt monochromatycznie i trochę żal, że marynarka jest przykrótka. Buty super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt_falley Napisano 15 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2022 Firmowe imprezowanie 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2022 Wrzucajo takie zdjęcia a potem płacz: „Ratujcie koledzy! Jak uratować te buty, bo mnie wlekli po chodniku 100 metrów do taksówki i nic nie pamietam?” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2022 Jestem już w Warszawie 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt_falley Napisano 16 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2022 12 hours ago, pablocito said: Wrzucajo takie zdjęcia a potem płacz: „Ratujcie koledzy! Jak uratować te buty, bo mnie wlekli po chodniku 100 metrów do taksówki i nic nie pamietam?” Jestem niepijący, unikam alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2022 Przykro mi. To w takim razie co sprawiło, że zamieściłeś to zdjęcie, bo wyglada, jak zrobione w stanie pomroczności jasnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt_falley Napisano 18 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2022 To akurat sytuacja tuż po zdjęciach z fotobudki. Cel: artystyczne zaszokowanie odbiorcy poprzez karykaturalną muchę założoną do golfa, która o dziwo lekko pasuje do poszetki. Forma niesztywna -> żartobliwa z nieformalnymi elementami klasycznej elegancji. Tak, mam specyficzne poczucie humoru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2022 Nic z tego na zdjęciu nie widać. Tez mam specyficzne poczucie humoru i czasem muszę tłumaczyć wprost: zdjęcie jest do niczego i nie ma nic wspólnego z tym, co tam masz na sobie bo i tak tego nie widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi