kichanadeta Napisano 8 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2021 . 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 9 Maj 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2021 Burberry, polo vintage- simon james cathcart, "Poszetka" jubileuszowa w kaczuszki, czy inne dzikie gęsi 🙂 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michasacuer Napisano 30 Maj 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2021 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 1 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2021 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zw1920 Napisano 3 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2021 Świąteczny outfit: 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 6 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2021 W dniu 3.06.2021 o 20:11, zw1920 napisał: Świąteczny outfit: Ja bym tu widział spodnie z kantem. Te są moim zdaniem za wąskie, za każualowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 6 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2021 🤦♂️ @kamilp Przecież jesteśmy w wątku co mam dziś casualowego na sobie. @zw1920 w spodniach w kant by musiał zmienić wątek 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 7 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2021 7 godzin temu, Bartek 00 napisał: 🤦♂️ @kamilp Przecież jesteśmy w wątku co mam dziś casualowego na sobie. @zw1920 w spodniach w kant by musiał zmienić wątek 😄 Wcale nie. Ale też nie o to mi chodzi. Trochę szersze chino z kantem (tu kant nie wyjdzie bo spodnie są za wąskie) nie czyni zestawu jakimś super formalnym, ale sprawi, że góra i dół nie będą się ze sobą tak kłóciły. Na forum jest świetny zestaw phantoma z beżowymi spodniami. O czymś takim myślę. Ale to tylko moja opinia. Pozdrawiam🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 9 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2021 Barutti, Lambert, Vigano, poszetka.com Marynarka na 2,5 guzika została w pralni zaprasowana na 3 😕 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 10 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2021 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DolceGusto Napisano 11 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2021 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 12 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2021 Lancerto, dockers, osovski, 2x poszetka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 15 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2021 Dużo lnu 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 11 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2021 Nowe spodnie custom-made od SuSu 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 15 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2021 Lancerto&MrV, Lambert, SuSu 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michasacuer Napisano 19 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2021 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 22 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 25 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2021 Regularny krój, wysoki stan, zakładki - klimat vintage jak się patrzy Przy okazji mogę potwierdzić, że zamówienia z Charles Tyrwhitt nie są obciążane dodatkowymi opłatami (cło, vat, etc.). Płaci się tyle ile wychodzi na stronie. 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2021 Wysoki stan spodni jest ok przy marynarce, a bez niej nie każdemu służy, np. na mnie bardzo dziwnie wygląda (mam stosunkowo długie nogi). 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2021 100 % lnu: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 10 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2021 Z Ciocią Bronią, chyba już z 95 na karku ale trzyma się świetnie:) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 13 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2021 Święto dziś bo nastoletnia córka, zwykle krytyczna wobec moich outfitów, powiedziała rano, że nawet nieźle wyglądam. To wrzucam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2021 Mix len- bawełna (Brooks Brothers), len-konopie (Eton), palma ekwadorska (Punta el Blanco), retro "Czeneje" z płótnem i szarej maści, pełną gębą Królowa tej okolicy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 15 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2021 Lniana Safari Jacket, lniana koszula button-down, lniany szalik, lniane spodnie i zamszowe tassel loafers Wysłano z mojej glinianej tabliczki przy pomocy Sutur-Eli 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 15 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2021 Wybacz może prostackie pytanie, ale po co szalik przy 30 stopniach ciepła?🤔 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi