roter6 Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 @alabuz Wpiszę się w trend krata SuSu + golf 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Taka nietypowa "Barbourka", która od kilku lat jest moim codziennym okryciem pierwszego wyboru w okresie jesień-zima. Daje radę w deszczu jak i w mniejsze mrozy. Woskowanie jest delikatne i nic nie twardnieje przy minusowych temperaturach. "Plastikowy" misiek w kapturze jest bardzo przydatnym i przyjaznym użytkownikowi dodatkiem. Sztruksy Bruehl kupione niegdyś za grosze w "tikeju" (przeróbka kosztowała mnie więcej niż te portki) + kaszkiet Stetson i stosowny czasomierz na genialnym wentidż strusiu od Filipa. Trepy Church's: 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 48 minut temu, Tanatos70 napisał: Woskowanie jest delikatne i nic nie twardnieje przy minusowych temperaturach. Świetny zestaw.Dodatkowo zacytowane zdanie przypomniało mi dowcip z czasów PRL, w którym starsza pasażerka pytała kierowce PKS czy :"w Zimnej Wodzie staje?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 5 minut temu, mayor napisał: Świetny zestaw.Dodatkowo zacytowane zdanie przypomniało mi dowcip z czasów PRL, w którym starsza pasażerka pytała kierowce PKS czy :"w Zimnej Wodzie staje?" "...chyba kaczorowi" . Dzięki za komplement . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2019 #pantsdownmondayMono, przepraszam dichromatycznie. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 20 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2019 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 20 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2019 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. papiez_ Napisano 20 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2019 Piękna wiosna tej zimy 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 21 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2019 Fedora do Barboura, co sądzicie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2019 No i dotarła wczoraj do mnie kurtka- petarda . Nieprodukowany już model: Belstaff Roadmaster 2012 w kolorze "zgniłej" oliwki. Super kolor- taki wpadający w brąz. W aktualnych modelach jest raczej ciemnozielony. Reszta w większości też brytyjska: kaszkiet Jules B, golf z merynosów- Nauticalia + C& J Islay. Belstaffa (mam 2) cenię wyżej niż Barboura (mam 3). Niebawem w wątku o olejakach postaram się napisać dlaczego. 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 23 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 Casualowe warstwy. 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DolceGusto Napisano 10 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2020 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 10 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2020 Fajna marynarka DolceGusto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 11 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2020 Kupiłem jako podpinkę/ocieplacz do swojego "motocyklowego" Belstaffa prezentowanego parę postów wyżej , ale sprawdza mi się świetnie solo, na spacerach z kotem po naszej poznańskiej "wsi": 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 O mój Boże... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 @DolceGusto co się stało ? 🤔 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 @Szydlowsky hehe 😃 jakoś tak mnie poniosło, wiem, że tutaj spotka się to raczej z wielką negacją 😊 ale skoro pytasz to znaczy, że nie mam tu opinii totalnego tandeciarza 😊 dla mnie to preppy, niezależnie od zdania innych forumowiczów ale faktem jest to, że forum skupia się wokół tradycyjnego podejścia do stroju i preppy tu nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 Moze kazdy element z osobna pasowalby do preppy (oprocz krawata) ale tu nic do siebie nie pasuje. Ot, moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 @adamW czemu myślisz, że krawat nie jest preppy? Przy okazji, preppy to nie Ivy 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nawrot Napisano 18 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 Chyba debiut w wątku Przepraszam za otoczenie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 W dniu 18.01.2020 o 12:56, DolceGusto napisał: @Szydlowsky hehe 😃 jakoś tak mnie poniosło, wiem, że tutaj spotka się to raczej z wielką negacją 😊 ale skoro pytasz to znaczy, że nie mam tu opinii totalnego tandeciarza 😊 dla mnie to preppy, niezależnie od zdania innych forumowiczów ale faktem jest to, że forum skupia się wokół tradycyjnego podejścia do stroju i preppy tu nie pasuje. Imo to po prostu niechlujnie wygląda niezależnie czy nazwiesz to preppy czy sprezzatura. Ale marynarka fajna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 @frik - fajny zestaw, ale węzeł krawata jest bardzo dziwacznie zrobiony z "łezką", która mocno psuje efekt. 4-in-hand i do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi