Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tym razem marynarka na pewno nie za krótka... być może nawet dla niektórych za długa?...

casual-4.thumb.jpg.ac96227ecb2a2fff0ca8d90ee540286f.jpg

SuSu / Profuomo / Bytom / jakieś jeansy / Berwick

Długość marynarki dobra, ale guzik trochę za wysoko moim zdaniem. Spodnie znowu podciągnąłeś, czy to ich realna długość?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Guzik jak to w SuSu. Raz Long ma guzik niżej, a raz tak samo ja Regular. To akurat ten drugi przypadek... Nie zawsze "niższy" guzik się sprawdza. Czasem wywołuje efekt sukienki.

Spodnie - nie pamiętam:) Chyba są tak długie/krótkie i już nic z nimi zrobić się nie da... Lepiej wyglądają z butami za kostkę:) Mały plus: nogawka jest raczej wąska.

Opublikowano
3 hours ago, xkoziol said:

Powiedz, że prezentowane długości spodni (przy, za każdym razem fajnej górze) to jakaś zabawa z nami, prowokacja...

Rozgryzłeś mnie! To szeroko zakrojona akcja dywersyjna mająca na celu przykrycie wątku z super fajnymi skarpetkami Beny23.

A na serio.

Skarpetki Beny23 są świetne.
Za krótkie spodnie wydłużam.
Przy fotografowaniu innych będę 10 razy sprawdzał, czy nie są za bardzo podciągnięte lub czy nie robię jakiegoś wykroku który je podnosi.

Z drugiej strony wyznaję zasadę: lepiej 1 cm za krótkie niż 5 cm za długie. Nic mnie tak nie irytuję, jak harmonika na butach...
Mam też takie wrażenie, po lekturze dziesiątków zdjęć z tego forum, że spora część kolegów nosi spodnie o podobnej długości do moich jeansów (nie mylić ze sztruksami) a jedynie ujęcie (nachylenie i wysokość aparatu) powoduje maskowanie faktycznej długości spodni.
Nie zmienia to faktu, że gdybym mógł, to bym te jeansy wydłużył odrobinę. 

Obiecuję poprawę.

• Like 3
  • Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

14 minut temu, Najmniejszy napisał:

Fajna koszula, podzielisz się jej źródłem?

MTM od Luxire.

W dniu 25.06.2018 o 18:55, Wodzu napisał:

Część mojego najnowszego zamówienia - koszula z tego materiału: https://luxire.com/products/gov-linen-cornflower-blue-wide-stripes-541415_bt#/ 

...

@Wodzu bardzo fajny zestaw ;) Chodzi za mną flanela z takimi kieszeniami. 

Opublikowano

No nie pasuje mi ta M65 do kamizelki i krawata (już tu kiedyś było podobne połączenie i zakończyło się karczemną awanturą), ale po Twoim nowym płaszczu możesz ubrać co chcesz. To był look roku. Nota bene krawat, kaszkiet, rękawiczki i buty pięknie harmonizują. Spodnie i kamizelka tez.

Opublikowano
7 godzin temu, pablocito napisał:

No nie pasuje mi ta M65 do kamizelki i krawata (już tu kiedyś było podobne połączenie i zakończyło się karczemną awanturą)

Myślę, że tamta awantura byłaby o wiele łagodniejsza w przebiegu gdyby zestaw trafił tutaj, a nie do CMDNS. 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Blondas napisał:

No bez przesady, brakuje Ci przecież długopisów, z czym do ludzi? emoji39.png

to już jest sprezzatura Panie ;-)

1 godzinę temu, lubo69 napisał:

Różnica jest taka, że - jak Kolega dobrze pamięta - wówczas nosiło się to, co akurat było...?

Ale  kreatywnie:

132108081_ODIyMzE1YCUoGztJakptMGtDbxMsE2NmPFt3WGp-YHdwTjVMdQFgLWcOPVQ1XWAlZh9iHCxdImt5Sn5VdQBgc3hWfUh0Bn50eFcnCiITMg.jpg.3de72efacdbd3565063b52955cc07c55.jpg

choć nie wszystko  weszło do kanonu :):

796560645_ODIwMzgzYCUoFTtJSAFtMGtNbxMOWGNmPFV3WEg1YHB8RzVPXkNgLWcAPVQXFmAlZhFiHA4WImt5RH5VV0hgc3hYfUhWTX50e1knCgBYMg.jpg.2d87a7cb22cd2df7f2f09f51005fe419.jpg

• Like 4
Opublikowano
11 godzin temu, pablocito napisał:

...  już tu kiedyś było podobne połączenie i zakończyło się karczemną awanturą.

Tak, ale jest różnica między połączeniem wełnianej kamizelki z kurtką na suwak a połączeniem kamizelki z kurtką na suwak. Sam bym takiego połączenia nie nosił, ale tutaj kontrast nie skacze w oczy.  

Opublikowano
Tak, ale jest różnica między połączeniem wełnianej kamizelki z kurtką na suwak a połączeniem kamizelki z kurtką na suwak. Sam bym takiego połączenia nie nosił, ale tutaj kontrast nie skacze w oczy.  

Tyz prowda