Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bodzixon Napisano 7 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 Coś ten krawat nie chce mi zejść z szyi... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 Zimno, więc trzy warstwy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 8 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 8 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2017 W nowojorskiej siedzibie Google fotele są pod kolor stylizacji 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 Dnia 08.04.2017 o 20:19, Tanatos70 napisał: Co to za kurtka, jeśli można zapytać? Bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 23 minuty temu, mrkaramba napisał: Co to za kurtka, jeśli można zapytać? Bardzo fajna. Dziękuję . Bugatti Air Series. Cieniuteńka, można zwinąć w pakiecik wielkości pudełka od zapałek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 10 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 @bodzixon moim zdaniem o wiele lepiej byłoby z wełnianymi spodniami - jeansy jakoś mi tu nie grają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 12 minut temu, Hush napisał: @bodzixon moim zdaniem o wiele lepiej byłoby z wełnianymi spodniami - jeansy jakoś mi tu nie grają. Masz w 100% rację, miały być albo beżowe wełniane albo beżowe chinosy, ale musiałem wyjść szybciej z domu niż zakładałem i poszedłem po najmniejszej linii oporu. Na małe usprawiedliwienie dodam tylko, że może tego nie widać, ale marynarka jest lniana i na żywo, aż tak się nie gryzie z jeansami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Dnia 5.04.2017 o 22:54, Bartek 00 napisał: @Outdersen wyczytałem na blogu, że kurtka z Zary - bardzo mi się podoba. Czy w tym sezonie widziałeś coś podobnego z bawełny i lnu? Widziałem w slepie internetowym Massimo Dutti, ale już wykupiona. Wybacz, że musiałeś tyle czekać na moją odpowiedź. Tak, kurtka pochodzi z Zary, kupiłem ją za jakieś śmieszne pieniądze i okazała się strzałem w dziesiątkę. Ostatnio udało mi się kupić bardzo podobną fasonem, ale w granacie i z mieszanki wełny z bawełną. Tym razem był to H&M (?!), kurtka kosztowała jeszcze mniej, ale wymagała interwencji krawieckiej - oryginalnie nie było tam wewnętrznego, regulowanego ściągacza. Jak tylko zrobi się znów nieco cieplej z pewnością się nią pochwalę Co do podobnych modeli, to w tym momencie nic nie wpadło mi w oko, ale postaram się pamiętać o temacie i jeśli coś się zmieni, dam znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2017 Telefon źle robi zdjęcia odbijając w pionie? [edit: widzę zdjęcie już poprawione] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Outdersen Napisano 13 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Dziś znów płaszcz i golf: 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 Trochę słoneczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 Godzinę temu, Maderski napisał: Trochę słoneczniej Tak mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 14 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 U mnie za to bez słońca. 😩 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Na tej fotografii zostałem przyłapany w chwili relaksu w stroju field-casual. Buty: Meindl desert fox, polar: Helikon alpha tactical, spodnie: Miwo, zegarek: Casio protrek PRW-5100, nakrycie głowy: Robert Lubstein, Feldmutze M43. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 A dzisiaj bardzo podobnie jak kolega @Clovis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Nooo , to Wy może na tej samej łące Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 1 godzinę temu, MWojtylak napisał: A dzisiaj bardzo podobnie jak kolega @Clovis Amerykański polowy mundur spadochroniarza z okresu IIWW. Ale jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 @Clovis M42 Jump Suit najlepszy jaki jest na rynku czyli At The Front. Dla odmiany mam też od niedawna M43 Field Jacket od Mil-Teca (w zupełności wystarczy), którego używam po cywilnemu jako substytut M65. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Wzór butów z ostatnich lat wojny. Starsze Service Shoes piechoty plus opinacze M38 wyglądałyby jeszcze bardziej stylowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi