swordfishtrombone Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: Marynarka: SuitSupply Koszula: Camiceria Olga Krawat: Embassy of Elegance (6-fold) Spodnie: Luxire Buty: Meermin Krawat rządzi i dzieli! Świetny! Muszę go mieć! Oh wait - mam już taki. Muszę częściej nosić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Mam te sztruksy, są świetne, ale zestawienie ich z bordowymi butami (które też mam i bardzo lubię) to plama na honorze instagramisty Ja się nie zgodzę, kontrast był wystarczający moim zdaniem. Ale każdy może mieć swoje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Victor Napisano 23 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 . 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 23 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Hmmmm... nie powinienem w zasadzie w tej kurtce się pokazywać, bo... świadczy o mojej porażce. Historia jest krótka i banalna- zachciało się staremu chłopu poszaleć i w związku ze zmianą warunków lokalowych, pojawiła się możliwość (dodatkowe miejsce w garażu) zakupu motocykla. Zacząłem jednak od d..y strony i kupiłem sobie najsampierw odpowiedni strój . No i na tym w zasadzie się sprawa zakończyła. Jakiś tam talent negocjacyjny ponoć posiadam, ale w zderzeniu z histeryczną reakcją żony byłem bez szans. Kurtka została i od ponad roku wisi sobie w pokrowcu w szafie. Pomyślałem jednak, że może da się ją jakoś zaadaptować w warunkach "cywilnych". "Poduszki" z ramion i łokci wyciągnąłem i podjąłem pierwszą nieśmiałą próbę . Taki substytut skórzanej kurtki w bardziej cywilizowanej formie (bawełna woskowana). W porównaniu z Barbourem (jakimkolwiek) to jest pancerz (niby "tylko" 10 uncji), a wykonanie oceniam o klasę wyżej . Kot podchodzi do mnie z rezerwą (chyba trochę miał stracha). Aha- Belstaff to ponoć też jakaś tam klasyka : 2 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Bardzo fajna kurtka i ładny zestaw. Jak się zapatrujesz na długość rękawów, są za długie czy odpowiednie, biorąc pod uwagę przeznaczenie (pozycję rąk przy jeździe)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Kurtka ładna, a żona mądra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 1 minutę temu, Marcin_L napisał: Kurtka ładna, a żona mądra Lepiej tak niż odwrotnie Oh, wait... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Też kupiłem taki fason i też nie mam motocykla, witaj w klubie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 21 minut temu, swordfishtrombone napisał: Jak się zapatrujesz na długość rękawów, są za długie czy odpowiednie, biorąc pod uwagę przeznaczenie (pozycję rąk przy jeździe)? No nie miałem okazji sprawdzić, ale jak tak się przymierzałem wirtualnie (brum, brum !) to w sam raz. W ogóle wszystko w tej kurtce jest bardzo przemyślane i wykonane prima- sort Swoją drogą nawet nie przypuszczałem, że wywołam takie pozytywne reakcje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 55 minut temu, Tanatos70 napisał: Zacząłem jednak od d..y strony i kupiłem sobie najsampierw odpowiedni strój . No i na tym w zasadzie się sprawa zakończyła. Jakiś tam talent negocjacyjny ponoć posiadam, ale w zderzeniu z histeryczną reakcją żony byłem bez szans. Dokładnie tak samo poległem Kurtkę niedawno puściłem dalej w rodzinie (kawalerowi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 11 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Marynarka: SuitSupply Koszula: Camiceria Olga Krawat: Embassy of Elegance (6-fold) Spodnie: Luxire Buty: Meermin Bardzo ładna marynarka - jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Odpowiem, bo też mam tą marynarkę - Suitsupply Havana. Ten konkretny kolor/materiał nie jest obecnie dostępny eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-grey-plain/C91703.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 Tak już wiosennie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 @Ataman, skąd krawat? (matowy czy błyszczący, jaki materiał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 [mention=7177]Ataman[/mention], skąd krawat? (matowy czy błyszczący, jaki materiał) TKMaxx Matowy 100% Silk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dziko Napisano 27 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 Ja konsekwentnie brown-in-town, okazało się trochę za ciepło na dzisiejszą wiosnę płaszcz "8" (Yoox) szalik, poszetka: noname kaszkiet Kaszkiet rękawiczki Jamroziński 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vuko Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 Dnia 23.02.2017 o 15:13, Victor napisał: . Victor, mógłbyś napisać co to za marynarka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 @Victor ...i czy knit jest wełniany? (a jeśli tak, to skąd ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 17 godzin temu, Vuko napisał: Victor, mógłbyś napisać co to za marynarka? To Dutti z aktualnej kolekcji. 17 godzin temu, Koval napisał: @Victor ...i czy knit jest wełniany? (a jeśli tak, to skąd ) Krawat jest jedwabny, prosto ze sklepu John Malker. Polecam, jak dla mnie świetny stosunek cena/jakość jeśli chodzi o jedwabne kniciory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Dzięki, ale jedwab jest zbyt błyszczący - szukam czegoś matowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 To dziś dla odmiany żadnego brązu marynarka: Salvatore Piccolo koszula: Luxire krawat: Atlas poszetka: TheBasement (ebay) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 Dnia 2017-03-02 o 18:40, Victor napisał: Krawat jest jedwabny, prosto ze sklepu John Malker. Polecam, jak dla mnie świetny stosunek cena/jakość jeśli chodzi o jedwabne kniciory. W sumie to chyba jako nieliczni robią jedwabne knity ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MateuszT. Napisano 4 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Sobota w pracy, wiosenne warstwy z M65 coby nie zmarznąć w chłodny poranek 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarek Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Mateusz T gdzie kupiłeś kurtkę, to aktualna kolekcja? Szukam podobnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Mateusz T gdzie kupiłeś kurtkę, to aktualna kolekcja? Szukam podobnej John Partridge kupiony w TKMaxxie Chyba@Tanatos70 ma taką samą, o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi