Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 10 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2016 Piękna Werona... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 12 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Koszula len z TKMaxx Krawat Charttier Kamizelka SS Spodnie H&M Buty MD 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 @Ataman Jakbyś założył skarpetki (widoczne) byłoby 'cacy'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Poprawię się. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 15 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Na planie nowego programu TV ,,Auta na wybiegu" jako współprowadzący z Aleksandrem,,Ostrym"Ostrowskim 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 49 minut temu, Styleman napisał: Na planie nowego programu TV ,,Auta na wybiegu" jako współprowadzący z Aleksandrem,,Ostrym"Ostrowskim Jaka będzie tematyka programu? Nie chcę wróżyć z tytułu, stąd pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 9 godzin temu, xkoziol napisał: Jak to? Normalnie o gotowaniu przecież. Doceniam ciętą ripostę, ale zapytałem o tematykę, gdyż w obrębie motoryzacji emitowanych jest wiele programów, mniej lub bardziej mnie interesujących, dzięki odpowiedzi obejrzałbym być może coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Przy piątku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 14 godzin temu, gumol76 napisał: Doceniam ciętą ripostę, ale zapytałem o tematykę, gdyż w obrębie motoryzacji emitowanych jest wiele programów, mniej lub bardziej mnie interesujących, dzięki odpowiedzi obejrzałbym być może coś nowego Jak można mężczyzn zachęcić do spojrzenia na modę męska-rozmawiając o samochodach.Ale nie ile maja koni pod maska,jak szybko rozpędzają się do setki,ile pala,tylko o ich wyglądzie,wygodzie oraz stroju który najlepiej pasuje do danego modelu.Połączenie marek zegarkowych z samochodowymi.Duzo klasyki z najwyższej polki,ze szczególnym uwzględnieniem konkursów elegancji na rajdach i zlotach.Na pewno parę odcinków zajmie wizyta u mojego znajomego, Chad McQueena w garażach jego ojca.Jest naprawdę dużo do pokazania. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syen Napisano 17 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2016 17 godzin temu, Ataman napisał: Przy piątku. Kamizelka susu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Nie sądzę - zbyt 'nowoczesny desing'... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 17 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Kamizelka susu? Nie, to Cavani z TKMaxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2016 Miało być trochę inaczej, lekko i jedwabnie, granadyna i takie tam. Niestety przyszła zima i wypadło na gruby len i wełniany knit. Dół został bez zmian, ale już powoli szykuję wełniane skarpety : 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 19 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 Marynarka Próchnik Koszula Profuomo Krawat knit bawełna Poszetka HIS Outfit Spodnie len Medicine Buty CS Braga 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 20 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Z wczoraj wieczorem. Kurtka Recman Koszula Emanuel Berg Kamizelka SS Krawat ??? Poszetka Recman Spodnie Benevento Buty Carlos Santos 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 kurtka jak marynarki z nowych wypustów Próchnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 Mój szczęśliwy krawat, w którym dzisiaj podpisaliśmy bardzo fajny kontrakt na badania archeologiczne w jednej ze starych dzielnic Poznania. Z drugiej strony- może to nie grenadyna szczęście mi przyniosła, a to ta aztec- poszetka z Macclesfield (na wszelki wypadek kupiłem jeszcze taką czerwoną ), no bo chyba nie moja ciężka praca i poznańska solidność. Niech będzie, że to krawat, bo.... fajny jest Taki "denimowy" zestaw: 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 obiektyw Ciebie tak "ustawił" albo masz strasznie długie nogi ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 Przystojny, ładnie się ubiera, to i długie nogi pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horalbet Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 A kot i tak wygrywa w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 1 godzinę temu, Dapi napisał: obiektyw Ciebie tak "ustawił" albo masz strasznie długie nogi ☺ Godzinę temu, eye_lip napisał: Przystojny, ładnie się ubiera, to i długie nogi pasują Ja zawsze twierdziłem, że mam krótki tułów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 Dnia 22.09.2016 o 15:57, Tanatos70 napisał: w którym dzisiaj podpisaliśmy bardzo fajny kontrakt na badania archeologiczne w jednej ze starych dzielnic Poznania. A czy można liczyć na jakieś szczegóły?Pytam, bo się tematem interesuję ( z czystej niezawodowej fascynacji historią). Poza tym mam szczęście mieszkać i pracować w starych dzielnicach Poznania...chyba nie rozkopiesz mi akurat drogi z domu do roboty co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 4 godziny temu, Jamjest napisał: A czy można liczyć na jakieś szczegóły?Pytam, bo się tematem interesuję ( z czystej niezawodowej fascynacji historią). Poza tym mam szczęście mieszkać i pracować w starych dzielnicach Poznania...chyba nie rozkopiesz mi akurat drogi z domu do roboty co? Chwaliszewo. Na szczegóły jeszcze za wcześnie, ale o drogę i przeprawę przez Wartę możesz być spokojny... na razie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Daję plusika za kota i profesję z którą jestem rodzinnie związany No i za zestaw też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi