Jamjest Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 No i zapomniał o najważniejszym dodatku do Bonda tj dziewczynie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 I.... kocie Bonda. Był taki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 Był, ale po drugiej stronie barykady http://jamesbond.wikia.com/wiki/Ernst_Stavro_Blofeld 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 6 minut temu, VonOrlock napisał: Był, ale po drugiej stronie barykady http://jamesbond.wikia.com/wiki/Ernst_Stavro_Blofeld Tanatos łotrze, to kiedy ustawka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2016 11 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Tanatos łotrze, to kiedy ustawka? Muszę pogadać o tym z kotem, a nastąpi to nie wcześniej niż w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larkin Napisano 19 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2016 Przebijasz nawet i samego Dawida. A czasem zegarek nie powinien mieć jakiś bajerów? Tyle tych bondów się przewinęło, że straciłem rachubę i rezon w bondowskich gadżetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 21 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2016 Dzisiaj trochę preppy Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2016 Niedziela. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2016 @kreatywny skąd koszula ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2016 Lambert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 @AST0N Jeśli mnie pytasz to meerminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2016 Dzisiaj na niebiesko Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. constantin Napisano 29 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 Len 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 30 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2016 marynarka - lniana Havana SuSu koszula - Osovski (starsza kolekcja) poszetka - popularna na forum Florencja od poszetka.com jeansy - Levis 501 buty - Yanko w kolorze niger 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2016 @alabuz Bardzo podoba mi się Twój zestaw, ale gdzie jest opis? Marynarka, domyślam się, że Suitsupply, ale która i skąd poszetka? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azaghal Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2016 @Aron z tego co widzę poszetka od Poszetki http://www.poszetka.com/product-pol-3099-Poszetka-Florencja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2016 Faktycznie, z tego ułożenia wydawało mi się, że cała jest w regularne prostokąty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2016 Godzinę temu, Aron napisał: @alabuz Bardzo podoba mi się Twój zestaw, ale gdzie jest opis? Marynarka, domyślam się, że Suitsupply, ale która i skąd poszetka? Dzięki. Poszetka to chyba od Poszetki edit; ups, nie zauważyłem, że ktoś już odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 Dzisiaj popełniłem eksperyment, sam nadal nie jestem pewny czy udany. Według Was w porządku, czy absolutnie nieakceptowalne? P.S. Zasady higieny zachowane - buty z "niewidzialnymi" stopkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 Ja bym nie założył eleganckich butów ze skóry licowej do szortów. W ogóle z butów "eleganckich" to do szortów chyba tylko zamszowe loafersy jako tako pasują. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 @Zajac Poziomka - jak dla mnie to bardziej pasują "driving moccasins", a nie loafersy. @pawlik - jestem na nie (za poważne buty do bezskarpetni i za poważne buty do szortów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 @Bacio Owszem, pasują, ale ja pisałem o eleganckich butach. Driving mocs to nie są eleganckie buty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 Pomysł wziął się stąd i stąd - ale wiadomo, że Wooster robi czasem dziwne rzeczy Ale spróbować było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 @pawlik szybko bym wyedytował post ze zdjęciami koszmarnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 Eleganckie czy nie, te buty zaprezentowane przez @pawlik są zwyczajnie za ciężkie do zestawu z szortami. Mogłoby się udać gdyby kopyto było "lżejsze", a skóra cieńsza, albo zamszowa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi