roter6 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 @alabuz Wpiszę się w trend krata SuSu + golf 2 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Taka nietypowa "Barbourka", która od kilku lat jest moim codziennym okryciem pierwszego wyboru w okresie jesień-zima. Daje radę w deszczu jak i w mniejsze mrozy. Woskowanie jest delikatne i nic nie twardnieje przy minusowych temperaturach. "Plastikowy" misiek w kapturze jest bardzo przydatnym i przyjaznym użytkownikowi dodatkiem. Sztruksy Bruehl kupione niegdyś za grosze w "tikeju" (przeróbka kosztowała mnie więcej niż te portki) + kaszkiet Stetson i stosowny czasomierz na genialnym wentidż strusiu od Filipa. Trepy Church's: 8 7 Cytuj
mayor Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 48 minut temu, Tanatos70 napisał: Woskowanie jest delikatne i nic nie twardnieje przy minusowych temperaturach. Świetny zestaw.Dodatkowo zacytowane zdanie przypomniało mi dowcip z czasów PRL, w którym starsza pasażerka pytała kierowce PKS czy :"w Zimnej Wodzie staje?" Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 5 minut temu, mayor napisał: Świetny zestaw.Dodatkowo zacytowane zdanie przypomniało mi dowcip z czasów PRL, w którym starsza pasażerka pytała kierowce PKS czy :"w Zimnej Wodzie staje?" "...chyba kaczorowi" . Dzięki za komplement . 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 #pantsdownmondayMono, przepraszam dichromatycznie. 1 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. papiez_ Opublikowano 20 Grudnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 Piękna wiosna tej zimy 3 8 Cytuj
DolceGusto Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 Fedora do Barboura, co sądzicie? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 No i dotarła wczoraj do mnie kurtka- petarda . Nieprodukowany już model: Belstaff Roadmaster 2012 w kolorze "zgniłej" oliwki. Super kolor- taki wpadający w brąz. W aktualnych modelach jest raczej ciemnozielony. Reszta w większości też brytyjska: kaszkiet Jules B, golf z merynosów- Nauticalia + C& J Islay. Belstaffa (mam 2) cenię wyżej niż Barboura (mam 3). Niebawem w wątku o olejakach postaram się napisać dlaczego. 11 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 29 Grudnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 Casualowe warstwy. 8 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DolceGusto Opublikowano 10 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2020 6 7 Cytuj
kichanadeta Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2020 Fajna marynarka DolceGusto. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 Kupiłem jako podpinkę/ocieplacz do swojego "motocyklowego" Belstaffa prezentowanego parę postów wyżej , ale sprawdza mi się świetnie solo, na spacerach z kotem po naszej poznańskiej "wsi": 8 2 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 @DolceGusto co się stało ? ? 2 Cytuj
DolceGusto Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 @Szydlowsky hehe ? jakoś tak mnie poniosło, wiem, że tutaj spotka się to raczej z wielką negacją ? ale skoro pytasz to znaczy, że nie mam tu opinii totalnego tandeciarza ? dla mnie to preppy, niezależnie od zdania innych forumowiczów ale faktem jest to, że forum skupia się wokół tradycyjnego podejścia do stroju i preppy tu nie pasuje. Cytuj
adamW Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Moze kazdy element z osobna pasowalby do preppy (oprocz krawata) ale tu nic do siebie nie pasuje. Ot, moja opinia. Cytuj
DolceGusto Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 @adamW czemu myślisz, że krawat nie jest preppy? Przy okazji, preppy to nie Ivy ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nawrot Opublikowano 18 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Chyba debiut w wątku Przepraszam za otoczenie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 5 Cytuj
papiez_ Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 W dniu 18.01.2020 o 12:56, DolceGusto napisał: @Szydlowsky hehe ? jakoś tak mnie poniosło, wiem, że tutaj spotka się to raczej z wielką negacją ? ale skoro pytasz to znaczy, że nie mam tu opinii totalnego tandeciarza ? dla mnie to preppy, niezależnie od zdania innych forumowiczów ale faktem jest to, że forum skupia się wokół tradycyjnego podejścia do stroju i preppy tu nie pasuje. Imo to po prostu niechlujnie wygląda niezależnie czy nazwiesz to preppy czy sprezzatura. Ale marynarka fajna. 1 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2020 @frik - fajny zestaw, ale węzeł krawata jest bardzo dziwacznie zrobiony z "łezką", która mocno psuje efekt. 4-in-hand i do przodu! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi