Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
49 minut temu, Styleman napisał:

Na planie nowego programu TV ,,Auta na wybiegu" jako współprowadzący z Aleksandrem,,Ostrym"Ostrowskim

Jaka będzie tematyka programu? Nie chcę wróżyć z tytułu, stąd pytanie.

Opublikowano
9 godzin temu, xkoziol napisał:

Jak to? Normalnie o gotowaniu przecież.

Doceniam ciętą ripostę, ale zapytałem o tematykę, gdyż w obrębie motoryzacji emitowanych jest wiele programów, mniej lub bardziej mnie interesujących, dzięki odpowiedzi obejrzałbym być może coś nowego

Opublikowano
14 godzin temu, gumol76 napisał:

Doceniam ciętą ripostę, ale zapytałem o tematykę, gdyż w obrębie motoryzacji emitowanych jest wiele programów, mniej lub bardziej mnie interesujących, dzięki odpowiedzi obejrzałbym być może coś nowego

Jak można mężczyzn zachęcić do spojrzenia na modę męska-rozmawiając o samochodach.Ale nie ile maja koni pod maska,jak szybko rozpędzają się do setki,ile pala,tylko o ich wyglądzie,wygodzie oraz stroju który najlepiej pasuje do danego modelu.Połączenie marek zegarkowych z samochodowymi.Duzo klasyki z najwyższej polki,ze szczególnym uwzględnieniem konkursów elegancji na rajdach i zlotach.Na pewno parę odcinków zajmie wizyta u mojego znajomego, Chad McQueena w garażach jego ojca.Jest naprawdę dużo do pokazania.

Pozdrawiam

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Dapi napisał:

obiektyw Ciebie tak "ustawił" albo masz strasznie długie nogi ☺

Godzinę temu, eye_lip napisał:

Przystojny, ładnie się ubiera, to i długie nogi pasują :D

Ja zawsze twierdziłem, że mam krótki tułów ;-)

Opublikowano
Dnia 22.09.2016 o 15:57, Tanatos70 napisał:

w którym dzisiaj podpisaliśmy bardzo fajny kontrakt na badania archeologiczne w jednej ze starych dzielnic Poznania.

A czy można liczyć na jakieś szczegóły?Pytam, bo się tematem interesuję ( z czystej niezawodowej fascynacji historią). Poza tym mam szczęście mieszkać i pracować w starych dzielnicach Poznania...chyba nie rozkopiesz mi akurat drogi z domu do roboty co? ;)

Opublikowano
4 godziny temu, Jamjest napisał:

A czy można liczyć na jakieś szczegóły?Pytam, bo się tematem interesuję ( z czystej niezawodowej fascynacji historią). Poza tym mam szczęście mieszkać i pracować w starych dzielnicach Poznania...chyba nie rozkopiesz mi akurat drogi z domu do roboty co? ;)

Chwaliszewo. Na szczegóły jeszcze za wcześnie, ale o drogę i przeprawę przez Wartę możesz być spokojny... na razie ;-)

• Oceniam pozytywnie 1