blekit Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dla mnie kamizelka i koszula OCBD powodują, że jest bardziej casualowo niż formalnie i stąd wybór tematu. Najwyżej moderator przeniesie Cytuj
Beny23 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Poduszkowy gladiator na Pillow Fight NYC 5 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Niedziela dziś, do tego ciepła. Kolejna okazja, by ubrać się "niejakdziad" i krawat ulubiony w liski założyć. Marynarka to taka fajna, wiosenna mieszanka wełny z lnem. Poszetki brak, w brustaszę pcham swoje przeciwsłoneczne "brile" po wstąpieniu w progi świątyni (niedziela dziś ). Wersja demonstracyjna Poniżej wersja "kontrowersyjna" (nie z dzisiaj), np. na polowanie (no lubię te wysokie krokiety) 6 Cytuj
spiryt Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Tanataos 70-można powiedzieć ze jest elegancko. Ja bym nie podwijał aż tak wysoko nogawek, no chyba żeby "bić krokietami". Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Tanataos 70-można powiedzieć ze jest elegancko. Ja bym nie podwijał aż tak wysoko nogawek, no chyba żeby "bić krokietami". To taki "postpunkowski" sznyt . Zresztą trzewiki są tak zgrabne, że warto nimi "bić po oczach". I jakiekolwiek logo jest tu zbędne. 1 Cytuj
spiryt Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 "irokeza" zgrabnie odciąłeś, tu logo nieistotne ,tu czyste bicie przez trzewik Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Trzeba korzystać z ładnej pogody, bo niestety od piątku znowu ma być nieciekawie. Marynarka: Massimo Dutti Koszula: E. Berg MTM Krawat: Embassy of Elegance (6 fold) Poszetka: Poszetka.com Spodnie: Massimo Dutti Buty: Yanko 18 Cytuj
Ataman Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Marynarka: Carla Grossa Koszula: Profuomo Krawat i poszetka: Recman Buty: Brett&Sons Spodnie Christian Berg 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Marynarka: Baś Koszula: Profuomo Knit: thetiebar.com Bambosze:Ecco 12 Cytuj
gratek Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dobrze rozpoznaję w tle Wydział Fizyki? Cytuj
blekit Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dzień bez Suitsupply, bijcie w dzwony * kurtka Camel Active * koszula Miler * sweter Massimo Dutti * krawat Altea * spodnie Benevento * buty Herring 4 Cytuj
Aron Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wydaje mi się, że u góry jest za dużo brązowego i pomarańczowego koloru (lubię kontrast). Może granatowy krawat? Plusa daję za ogólną ideę . Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dzień bez Suitsupply... ... to dzień stracony kurtka niekoniecznie 1 Cytuj
blekit Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 @Aron - Miało być mocno nieformalnie i w kolorach ziemi. Co do krawata, to myślałem o grafitowym wełniaku, ale ostatecznie wybrałem coś jeszcze bardziej nieformalnego. Krawat jest na zdjęciach dość mocno przekłamany kolorystycznie - w rzeczywistości zupełnie nie jest jaskrawy. Niestety mam braki w zakresie knitów i to był jedyny, który wpasowywał się w konwencję. @Hargin Kurtka jest fajna Klasyczny kolor, prosty design bez żadnych udziwnień i bardzo dobrej jakości skóra. Jeden z fajniejszych zakupów w TK jaki mi się trafił Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 @blekit: no ja nie kwestionuje, że zakup jest fajny - mi generalnie słabo takie kurtki podchodzą, a i kolor na zdjęciu wyszedł rudo-marchewkowy. Być może na żywo się broni Cytuj
blekit Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 @Hargin ja tam lubię rude Kurtka to taki koniakowy brąz - zdjęcia ze strony sklepu są zdecydowanie lepsze od moich: http://www.amazon.de/Camel-Active-Herren-4512-Lederjacke/dp/B009EMPSD4 A jeżeli chodzi o sam model, to dla mnie brązowa skórzana bomber jacket jest idealna do wiosennych stylizacji casual/ewentualnie zahaczających o smart casual. Ale wiadomo, nie każdy lubi taki styl 2 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 blekit: Nie wklejaj wiecej zdjęć tych butów, proszę Cię! Cytuj
Pepo Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 blekit: Nie wklejaj wiecej zdjęć tych butów, proszę Cię! Ale że tych? 2 Cytuj
blekit Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 @blekit - bomber jacket owszem ale nie piszesz o tej z fotografii, prawda? Piszę, piszę. Są detale, których w tym modelu mi brakuje (ściągacze przy rękawach i na dole kurtki), ma parę zbędnych elementów (kieszenie na klatce) i podobała by mi się pewnie jeszcze bardziej, gdyby była ciut ciemniejsza. Mimo tego mi się ten model podoba - kolor w rzeczywistości jest dużo przyjemniejszy niż na moich zdjęciach, a sama kurtka jest wykonana bardzo dobrze, ze skóry wysokiej jakości i ma prosty, pozbawiony udziwnień design, który w mojej opinii jest wystarczająco zbliżony do najbardziej klasycznej wersji. blekit: Nie wklejaj wiecej zdjęć tych butów, proszę Cię! Upewnię się - chodzi Ci o te buty? Jeśli tak, to dlaczego? 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2016 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Sobotni luz... 15 Cytuj
Marcin_L Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jaki luz, skoro post napisany o 5:30? Cytuj
Denior Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jaki luz, skoro post napisany o 5:30? Sprawdz ustawienie godziny(strefy czasu) w opcjach forum, bo u mnie wyświetla sie 7:30. To chyba nie az tak wczesnie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi