Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Niedziela dziś, do tego ciepła. Kolejna okazja, by ubrać się "niejakdziad" i krawat ulubiony w liski założyć. Marynarka to taka fajna, wiosenna mieszanka wełny z lnem.

post-6001-0-20656700-1459696657_thumb.jp

Poszetki brak, w brustaszę pcham swoje przeciwsłoneczne "brile" po wstąpieniu w progi świątyni (niedziela dziś :) ).

Wersja demonstracyjna

post-6001-0-97187800-1459696815_thumb.jp

Poniżej wersja "kontrowersyjna" (nie z dzisiaj), np. na polowanie (no lubię te wysokie krokiety) ;)

post-6001-0-97672300-1459697594_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 6
Opublikowano

Tanataos 70-można powiedzieć ze jest  elegancko. Ja bym nie podwijał aż tak wysoko nogawek, no chyba żeby "bić krokietami".

To taki "postpunkowski" sznyt :D . Zresztą trzewiki są tak zgrabne, że warto nimi "bić po oczach". I jakiekolwiek logo jest tu zbędne.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

@Aron - Miało być mocno nieformalnie i w kolorach ziemi. Co do krawata, to myślałem o grafitowym wełniaku, ale ostatecznie wybrałem coś jeszcze bardziej nieformalnego. Krawat jest na zdjęciach dość mocno przekłamany kolorystycznie - w rzeczywistości zupełnie nie jest jaskrawy. Niestety mam braki w zakresie knitów i to był jedyny, który wpasowywał się w konwencję. :)

@Hargin Kurtka jest fajna :P Klasyczny kolor, prosty design bez żadnych udziwnień i bardzo dobrej jakości skóra. Jeden z fajniejszych zakupów w TK jaki mi się trafił :)

Opublikowano

@Hargin ja tam lubię rude ;)  

Kurtka to taki koniakowy brąz - zdjęcia ze strony sklepu są zdecydowanie lepsze od moich: http://www.amazon.de/Camel-Active-Herren-4512-Lederjacke/dp/B009EMPSD4

A jeżeli chodzi o sam model, to dla mnie brązowa skórzana bomber jacket jest idealna do wiosennych stylizacji casual/ewentualnie zahaczających o smart casual. Ale wiadomo, nie każdy lubi taki styl :)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

@blekit - bomber jacket owszem ale nie piszesz o tej z fotografii, prawda?

Piszę, piszę. Są detale, których w tym modelu mi brakuje (ściągacze przy rękawach i na dole kurtki), ma parę zbędnych elementów (kieszenie na klatce) i podobała by mi się pewnie jeszcze bardziej, gdyby była ciut ciemniejsza. Mimo tego mi się ten model podoba - kolor w rzeczywistości jest dużo przyjemniejszy niż na moich zdjęciach, a sama kurtka jest wykonana bardzo dobrze, ze skóry wysokiej jakości i ma prosty, pozbawiony udziwnień design, który w mojej opinii jest wystarczająco zbliżony do najbardziej klasycznej wersji. 

blekit:

Nie wklejaj wiecej zdjęć tych butów, proszę Cię!

Upewnię się - chodzi Ci o te buty? :)

post-2730-0-05122600-1460064531_thumb.jp

Jeśli tak, to dlaczego? ;)

• Oceniam pozytywnie 2