Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Piątek w pracy, czekając na klientkę stworzyłem statyw do selfie 17 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Dałem plusa za cały zestaw, a gdyby się dało dałbym drugi za Tetbury 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Spoko, dałbyś minusa za pokrzywione spodnie i by się wyrównało.. 1 Cytuj
Parmigiano Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Czy po lewej stronie na szafce jest dlugo wyczekiwana torba:)? Cytuj
eye_lip Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Tak, czeka na lepszą pogodę do sesji. Cytuj
Lorentz Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Piątek w pracy, czekając na klientkę stworzyłem statyw do selfie ThinkPad! W moim przeświadczeniu najlepsze laptopy... Offtop. Cytuj
Hargin Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 ThinkPad! W moim przeświadczeniu najlepsze laptopy... Offtop. Zaraz wywołasz III WŚ 2 Cytuj
Koval Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Czy po lewej stronie na szafce jest dlugo wyczekiwana torba:)? Widzę, że nie tylko ja nie mogę się doczekać... Filip, nie bądź 'Trąba' i obiecaj, że pełna prezentacja nastąpi przed 'skandynawską alkoholizacją'!!! Cytuj
Beny23 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Piątkowy wieczór w Muzeum Historii Naturalnej z największym dinozaurem odkrytym w historii, tytanozaurem z Patagonii. Ważył 70 ton i był długi na 37 metrów. Szkielet nie zmieścił się w sali wystawowej więc głowa wystaje przez wejście. Trochę jak w filmie Noc w Muzeum, więc czekam aż Dino się obudzi 9 Cytuj
Pepo Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 @Beny32, przekonałeś się do łezek w krawatach? Cytuj
Beny23 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zdecydowanie przekonałem się do łezki w węzłach krawatów do czego przyczyniło się w głównej mierze BwB 2 Cytuj
Ataman Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Miałem podobnie. Teraz kombinuje z łezkami. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Piątek w pracy, czekając na klientkę stworzyłem statyw do selfie Plus za Thinkpada! Cytuj
Aron Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Spoko, dałbyś minusa za pokrzywione spodnie i by się wyrównało.. Nie widzę na zdjęciu dokładnie co to za spodnie, ale chyba nie wełniane. Sam we wszystkich spodniach bawełnianych mam podobny efekt w okolicach kolan (materiał się wypycha), a już najbardziej w przypadku moleskin. Czy to normalne, a może to kwestia "małej grubości" kolana, które nie wypełnia spodni i nie naciąga materiału? Cytuj
Wodzu Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Myślę, że to normalne zjawisko w bawełnianych spodniach (u mnie dzieję się podobnie). Podszewka do kolana pewnie by pomogła, jednak takie spodnie byłyby znów mniej oddychające w najcieplejszych dniach w roku. Może lniana podszewka miałaby sens? Cytuj
Allbryk Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Sobotnio! Marynarka & spodnie - Lancerto Koszula - Olymp Krawat - Poszetka Poszetka - Vistula Buty - nie na zdjęciu, ale na nogach - Yanko 545 Cuero 9 Cytuj
Hot Dog Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 @Beny23 Koszula za bardzo zlewa się z marynarką i całość sprawia wrażenie jednolitego uniformu. Krawat zupełnie nie pasuje do reszty stylizacji i jako taki powinien pozostać w latach 80. Na plus oprawki Pańskich okularów, korespondujące z całością. Cytuj
Hot Dog Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 @Allbryk Bardzo fajny zestaw, szczególnie podoba mi się przypinka w butonierce korespondująca kolorem ze spodniami i poszetką. Granatowy i żółty jako kolory komplementarne bardzo ładnie się kontrastują. Cytuj
dublekil Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Hot Dog nie bawisz się czasem w trolowanie? Jeśli błękitna koszula (w tym wypadku kratka) nie pasuje do szarego to nie wiem co pasuje. Tą stylizację Benego uważam za jedną z lepszych, a krawat świetnie pasuje, wybija się na tle nudnej szarości. Albryk trochę za dużo namieszane, ta poszetka mi nie pasuje, zmieniłbym ją na białą, a guziki na granatowe. Moim zdaniem marynarka tylko by na tym zyskała. No i rzecz, na punkcie której mam fetysz - pasek musi być w kolorze butów. Powiadasz, że założyłeś Yanko cuero? 1 Cytuj
Allbryk Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Albryk trochę za dużo namieszane, ta poszetka mi nie pasuje, zmieniłbym ją na białą, a guziki na granatowe. Moim zdaniem marynarka tylko by na tym zyskała. No i rzecz, na punkcie której mam fetysz - pasek musi być w kolorze butów. Powiadasz, że założyłeś Yanko cuero? Odnosząc się do wszystkich Twoich uwag: - niestety, Yankowy pasek cuero tego dnia był poza moim zasięgiem, więc założyłem niebieski i starałem się nawiązać skarpetami i sznurówkami - taka tam wariacja na temat... - guziki w marynarce są kolorem bardzo zbliżone do butów i na żywo wyglądają w moim mniemaniu nie najgorzej (aczkolwiek mogę się mylić), ponadto w marynarkę niespecjalnie mam ochotę inwestować zarówno czas, jak i środki, gdyż uważam ją za trochę zbyt krótką, co przekłada się na to, że mam ją na sobie sporadycznie... - po białą poszetkę natomiast sięgam chętnie, aczkolwiek w bardziej formalnych zestawach Pozdrawiam i dzięki za opinię Cytuj
Hargin Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 @allbryk: patrząc na zdjęcia, to marynarka jest zdecydowanie zbyt krótka, a guzik niebotycznie wysoko... ja bym o niej zapomniał całkowicie. 1 Cytuj
Beny23 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jak @Zajac Poziomka stwierdził @Hot Dog to pospolity troll który ma za dużo wolnego czasu i spamuje swoimi wypocinami forum. Chociaż nie każdy ma poczucie estetyki więc może on z tymi postami i stylizacjami na serio ale mam nadzieje że moderatorzy forum zadziałają i usuną offtopy przez niego wprowadzone do tego wątku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi