Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czy po lewej stronie na szafce jest dlugo wyczekiwana torba:)?

Widzę, że nie tylko ja nie mogę się doczekać... ;-)

Filip, nie bądź 'Trąba' i obiecaj, że pełna prezentacja nastąpi przed 'skandynawską alkoholizacją'!!!

Opublikowano

Piątkowy wieczór w Muzeum Historii Naturalnej z największym dinozaurem odkrytym w historii, tytanozaurem z Patagonii. Ważył 70 ton i był długi na 37 metrów. Szkielet nie zmieścił się w sali wystawowej więc głowa wystaje przez wejście. Trochę jak w filmie Noc w Muzeum, więc czekam aż Dino się obudzi ;)

e1753f6d3fc5a5504c2eeb7e670c9d2f.jpg

• Oceniam pozytywnie 9
Opublikowano

Spoko, dałbyś minusa za pokrzywione spodnie i by się wyrównało..

Nie widzę na zdjęciu dokładnie co to za spodnie, ale chyba nie wełniane. Sam we wszystkich spodniach bawełnianych mam podobny efekt w okolicach kolan (materiał się wypycha), a już najbardziej w przypadku moleskin. Czy to normalne, a może to kwestia "małej grubości" kolana, które nie wypełnia spodni i nie naciąga materiału?

Opublikowano

Myślę, że to normalne zjawisko w bawełnianych spodniach (u mnie dzieję się podobnie). Podszewka do kolana pewnie by pomogła, jednak takie spodnie byłyby znów mniej oddychające w najcieplejszych dniach w roku. Może lniana podszewka miałaby sens?

Opublikowano

@Beny23 Koszula za bardzo zlewa się z marynarką i całość sprawia wrażenie jednolitego uniformu. Krawat zupełnie nie pasuje do reszty stylizacji i jako taki powinien pozostać w latach 80. Na plus oprawki Pańskich okularów, korespondujące z całością.

Opublikowano

@Allbryk Bardzo fajny zestaw, szczególnie podoba mi się przypinka w butonierce korespondująca kolorem ze spodniami i poszetką. Granatowy i żółty jako kolory komplementarne bardzo ładnie się kontrastują.

Opublikowano

Hot Dog nie bawisz się czasem w trolowanie? Jeśli błękitna koszula (w tym wypadku kratka) nie pasuje do szarego to nie wiem co pasuje. Tą stylizację Benego uważam za jedną z lepszych, a krawat świetnie pasuje, wybija się na tle nudnej szarości.

Albryk trochę za dużo namieszane, ta poszetka mi nie pasuje, zmieniłbym ją na białą, a guziki na granatowe. Moim zdaniem marynarka tylko by na tym zyskała. No i rzecz, na punkcie której mam fetysz - pasek musi być w kolorze butów. Powiadasz, że założyłeś Yanko cuero? :twisted:

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Albryk trochę za dużo namieszane, ta poszetka mi nie pasuje, zmieniłbym ją na białą, a guziki na granatowe. Moim zdaniem marynarka tylko by na tym zyskała. No i rzecz, na punkcie której mam fetysz - pasek musi być w kolorze butów. Powiadasz, że założyłeś Yanko cuero? :twisted:

Odnosząc się do wszystkich Twoich uwag:

- niestety, Yankowy pasek cuero tego dnia był poza moim zasięgiem, więc założyłem niebieski i starałem się nawiązać skarpetami i sznurówkami - taka tam wariacja na temat... ;)

- guziki w marynarce są kolorem bardzo zbliżone do butów i na żywo wyglądają w moim mniemaniu nie najgorzej (aczkolwiek mogę się mylić), ponadto w marynarkę niespecjalnie mam ochotę inwestować zarówno czas, jak i środki, gdyż uważam ją za trochę zbyt krótką, co przekłada się na to, że mam ją na sobie sporadycznie...

- po białą poszetkę natomiast sięgam chętnie, aczkolwiek w bardziej formalnych zestawach :)

Pozdrawiam i dzięki za opinię :)

Opublikowano

Jak @Zajac Poziomka stwierdził @Hot Dog to pospolity troll który ma za dużo wolnego czasu i spamuje swoimi wypocinami forum. Chociaż nie każdy ma poczucie estetyki więc może on z tymi postami i stylizacjami na serio ;) ale mam nadzieje że moderatorzy forum zadziałają i usuną offtopy przez niego wprowadzone do tego wątku.