Skalpel Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Kolejny występ na ,,wysokim"poziomie Borysa Szyca.Rozchełstana koszula a do niej krawat,mocno zużyte buty i standard za długie spodnie. ..... Styleman to się nazywa sprezzatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Kilka dni temu miał na sobie coś w stylu padoka, ale dziwnym sposobem (albo w ramach sprezzatury) odpiął mu się dolny guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 A ostatnio w jakiejś TV śniadaniowej rozpływali się nad tym że "od kiedy Borys Szyc ma nową dziewczynę to ma genialny styl", tak jednym uchem to "oglądałem" i nie bardzo wierzyłem, szczególnie że mówiły to jakieś Jacykofy i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 A ostatnio w jakiejś TV śniadaniowej rozpływali się nad tym że "od kiedy Borys Szyc ma nową dziewczynę to ma genialny styl", tak jednym uchem to "oglądałem" i nie bardzo wierzyłem, szczególnie że mówiły to jakieś Jacykofy i takie tam bezsprzecznie ma styl, używa poszetki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Ja tam uważam, że gość może się wyrobić. Chociaż próbuje, w przeciwieństwie do większości "artystów". Widocznie to dopiero początki trochę wiary w ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Ja tam uważam, że gość może się wyrobić. Chociaż próbuje, w przeciwieństwie do większości "artystów". Widocznie to dopiero początki trochę wiary w ludzi oczywiście, że może. Jednak to jest taki temat, aby jaja robić sobie z innych, zamiast z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Musiałby zacząć czytać forum, zamiast żurnali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Ja tam uważam, że gość może się wyrobić. Chociaż próbuje, w przeciwieństwie do większości "artystów". Widocznie to dopiero początki trochę wiary w ludzi Też mu tego życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 W załączniku zdjęcie dokładnie sprzed 11 lat. 27-02-2002. Obrazuje ówczesny styl aktora. Nie da się ukryć, jakiś postęp jest, chociaż buty nadal straszne. Z drugiej strony jak się przyjrzeć innym uczestnikom spotkania na którym zostało wykonane zdjęcie z poprzedniej strony, to poza paroma wyjątkami dominował taki nuworyszowski styl. Mało kto raczej aspirował do bycia ubranym zgodnie z klasyką. Są to takie wariacje wokół klasyki mające dawać przekaz o wysokim statusie społecznym i finansowym. Detale zdają się być tu mniej istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Smakowity koszmarek, właściwie wszystko jest źle. Szkoda, że nie widać dołu, bo jestem pewien, że byłoby tak samo fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 ale Pani broni się twarzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 ale Pani broni się twarzą!Czerwona szminka niczym tarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Nie ma tragedii. Nawet mu mankiet koszuli wystaje. Myślę kolego, że się zapędziłeś zbytnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Ale krawacik, zarościk i fryzurka jakoś zniechęcają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_ Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Przejrzałem cały wątek i nie znalazłem moich ulubionych klasyków, NBA + lata 90 http://www.gq.com/style/profiles/201210 ... =2#slide=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Masz rację - 'dawali radę' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 AK47 pod płaszczem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 ale do karnacji wiele soczystych kolorów pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Nie AK-47, co najmniej M-60 wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Bogusław Kaczyński chyba ma łokieć w niewłaściwym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Bogusław Kaczyński chyba ma łokieć w niewłaściwym miejscu Bogusław Kaczyński jest poważnie chory. Miał udar. Cud, że w ogóle jest w takiej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Wiem, ale chodziło mi tylko o to jak dziwacznie wygląda jego prawa ręka na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Fotka pewnie sprzed lat, ale zaciekawiło mnie połączenie poszetki z kwiatkiem . Swoją droga ostatnio byłem na ciekawym szkoleniu, na którym trener zaprezentował się w grafitowej marynarce z obszytymi na biało wszystkimi możliwymi dziurkami. Ale ciekawostką były dwie obszyte kontrastowo butonierki. Jedna pod drugą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_u Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 Jak widać, USA dzielnie gonią Turkmenistan w długości nogawki prezydenckich spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi