Skocz do zawartości

Stylistyczne koszmary - aktorzy, piosenkarze, politycy

Brzydalllo

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie, czy kiedyś to robił ;)

Syn idzie w ślady ojca. Poszetka niby jest, ale - będąc w jego butach - zabroniłbym żonie nosić obcasy i zainwestowałbym w elevator shoes.

To akurat należy pochwalić, nie ma kompleksów; gdyby on założył elevator shoes to dopiero byłby dramat.

Jeszcze kamyczek do ogródka o nazwie "Kulczykgate". Czy Panowie mają świadomość, że partnerka dra Kulczyka, widoczna na omawianym zdjęciu jest twórczynią podobno najmodniejszej damskiej marki modowej ubiegłego sezonu, czyli La Mania?

Zatem z jednej strony rozumiem, że osiągnął taki poziom, na którym nie musi już dbać o opinie innych, ale że go Aśka przed wyjściem z domu nie obsztorcuje za te spoooodnie!? :shock::D

Widziałem - ani mnie nie zachwyciła, ani nie przestraszyła.

Za to rozśmieszyły mnie ceny. Ale cóż, marka została (skutecznie) spozycjonowana jako luksusowa i designerska. Połowa celebrytek biega w tych sukienkach na imprezy.

Niemniej sama Przetakiewicz ubiera się dobrze i pewnie ma pewne pojęcie o zasadach ubioru, również męskiego. Ponadto przypuszczam, że zależy jej na wizerunku swojej marki... itd.

A co sądzicie o marynarce Marka Jóźwiaka?

Tak się przyglądam i zastanawiam - to jest zaprasowane na 2,5 guzika (strasznie wysoko) czy po prostu taki "modny" bajer (+ zwracam uwagę na klapy oraz specyficzne guziki na rękawach). Już sam nie wiem, czy ta marynarka mnie śmieszy, czy... mi się podoba ( :!: ) :?:

post-2257-13658921275455_thumb.jpg

Jeszcze kamyczek do ogródka o nazwie "Kulczykgate". Czy Panowie mają świadomość, że partnerka dra Kulczyka, widoczna na omawianym zdjęciu jest twórczynią podobno najmodniejszej damskiej marki modowej ubiegłego sezonu, czyli La Mania?

Zatem z jednej strony rozumiem, że osiągnął taki poziom, na którym nie musi już dbać o opinie innych, ale że go Aśka przed wyjściem z domu nie obsztorcuje za te spoooodnie!? :shock::D

No właśnie - o tym samym pomyślałem, widząc zdjęcie państwa K. - dziwne to trochę, że 'do ludzi' (bo to chyba jakaś gala) wypuściła męża w takiej 'stylizacji'...

A co do pana Jóźwiaka - to ja bym dał mu plusa, że wogóle ma marynarkę :P - w odróżnieniu do poprzednich panów - on się rozwija ;) choć gdyby był w dresie, też nikt by się nie ździwił

Może nie jest to jeszcze koszmar, ale Janusz Palikot od dobrych kilku miesięcy ma wyraźny spadek formy.

Btw nigdy nie rozumiałem zachwytów nad "stylem Palikota" i kreowaniem go na "najbardziej eleganckiego polskiego polityka". Jak dla mnie ubiera się jedynie "mniej mdło" od innych.

@Frankenstein: bardzo mi się nie podobało Twoje "K*rwin" o JKM gdzieś wyżej w tym wątku. Przykro mi to pisać, ale zniżasz się do poziomu magla w ten sposób. Poza tym proponuję chować swoje sympatie i antypatie polityczne na lepsze okazje niż wątek "stylistyczne koszmary".

pzdr

montalb