Krzysiek_W Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 2 minuty temu, lubo69 napisał: @Krzysiek_W, nie rozważyłbyś na wiosnę? xxx.mp4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2018 Ładna kurtka na wyprzedaży w Pedro del Hierro, została elka: https://pedrodelhierro.com/pl/en/sale/men-sale/jackets/tailored-fit-suede-jacket/1883186.html?dwvar_1883186_color=50 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2018 W dniu 30.08.2018 o 19:20, mr.vintage napisał: Ładna kurtka na wyprzedaży w Pedro del Hierro, została elka: https://pedrodelhierro.com/pl/en/sale/men-sale/jackets/tailored-fit-suede-jacket/1883186.html?dwvar_1883186_color=50 Oglądałem produkty tej marki będąc kilka dni temu w Maladze i imo nie są warte tych pieniędzy, nawet na wyprzedażach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 21 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 Zajawka, reszta później w wątku Aero Leather Clothing (wywiady). Edytuję i dodaję zdjęcia i opis. Aero Leathers model Majestic, kozi zamsz w kolorze rust: Niestety, mnie nie stoi sama tak jak @Wujowi (pun intended). Zamsz jest miękki, mięsisty i gruby. W praktyce jest to odwrócona na lewą stronę licówka. cdn 9 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 21 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 Szukam czegoś do czego mógłbym się przyczepić i nie mogę znaleźć. Wykończenie pierwsza klasa (jeszcze o tym będzie w drugim wątku). Nie jestem tego w stanie pokazać na selfie, ale kurtka leży w mojej opinii idealnie, co jest efektem dobierania rozmiaru przez kilka tygodni we współpracy z kilkunastoma osobami mailowo i na dwóch forach internetowych. Pokazany na ostatnim zdjęciu zamek Hookless (japońska replika zamka nieistniejącej już firmy, która przekształciła się w Talon) wymaga przyzwyczajenia; zapina się jakby odwrotnie (rozpinając wysuwa się lewą połę, nie prawą). Otwory po bokach to nity mocujące zamek (w tym miejscu nie ma zwyczajowej taśmy, tylko blaszki). Czy warto? A czy warto zaufać odpowiedzi na to pytanie faceta, który zamówił kurtkę skórzaną za 4K w ciemno na podstawie słabych zdjęć z sieci, z odbiorem osobistym 1500 km od domu? 16 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 @lubo69 Świetna kurtka! Po Twoich zdjęciach widać, że zadbano o każdy detal. Szczególnie spodobał mi się sposób wykończenia mankietów. A cena? Wysoka, lecz wg mnie adekwatna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 @lubo69 Kurtka fantastyczna! Zaskoczyłeś mnie wykończeniem skóry; byłem przekonany, że koń=lico a tu taka niespodzianka. Wygląda jak 2 mln $. Czekam na więcej zdjęć i wywiad. p.s. Też taką sobie kupię; jak tylko pozbędę się brzucha 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Dzięki! W Aero i na TFL, kiedy nie możesz zdecydować się na kurtkę, dostajesz zawsze tę samą odpowiedź: weź dwie. Tak postanowiłem zrobićRzeczywiście miałem wziąć konia, ale nie mogłem zdecydować się na kolor i producenta (koń włoski lub amerykański Horween). Z Majesticem, który miał być na wiosnę, sprawa była prosta: dostępny jest tylko w dwóch kolorach, a ja chciałem ciemniejszy.Postanowiłem więc odwrócić kolejność. Dobrze zrobiłem, bo o ile przed wyjazdem nastawiałem się na włoską Vicenzę, po przymierzeniu wybieram klasyczną CXLFQHH od Horween, prawdopodobnie w kolorze Cordovan (prawie jak shell, tylko z przodu konia:-)). Będę musiał po prostu w pierwszych miesiącach użytkowania zatrudnić kogoś do zapinania kurtki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 @lubo69NIE DO WIA RY:) rewelacyjna kurtka. Nie mogę doczekać się zdjęć w słońcu. Dla mnie połączenie kolory tego zamszu i niebieskiego denimu to zestaw idealny. Gratuluję. ps - co to za koszula pod spodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 Dzięki. Na słońce trzeba będzie poczekać.W porównaniu z Twoją jest miękka jak sweterek z merynosa.Koszula to flanela Fjallraven (polecam) - czerwona kratka, a zielona kratka to oczywiście podszewka z bawełnianego tartanu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Nabyłem taką skórkę Tombolini z góry z zamiarem wprowadzenia małych zmian, przede wszystkim wymiany guzików na ciemne rogowe. Zastanawiam się jednak nad kwestią kołnierza. Chciałbym dorobić mu kożuszek, albo na całości, albo tylko na górnych wyłogach - to pierwsza wątpliwość. Jaka opcja jest lepsza, bardziej właściwa? Jaki kolor dobrać? Rozważam ciemny brąz i czerń. No i w końcu gdzie kupić odpowiedni materiał? Chcę krótki i gęsty włos, jak w kurtkach G-1/B-3. Nada się jakiś owczy "dywanik" z allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 Dla mnie połączenie kolory tego zamszu i niebieskiego denimu to zestaw idealny. Zatem zestaw idealny od zaplecza:-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 13 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2019 Co myślicie o tej pilotce? http://www.outdersen.com/2019/03/kurtka-pilotka.html?m=1 Tutaj w sklepie https://www.wittchen.com/kurtka-meska,p1517231#872653 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 18 godzin temu, flozbi napisał: Co myślicie o tej pilotce? http://www.outdersen.com/2019/03/kurtka-pilotka.html?m=1 Tutaj w sklepie https://www.wittchen.com/kurtka-meska,p1517231#872653 Ja się skusiłem. Z newsletter-em wyszło 550 pln. Jutro będzie u mnie to napiszę coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pendoro Napisano 16 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2019 Panie i panowie CXL Horween by SB rozmiar 34 kolor havana brown Kurtka zostala nabyta doklanie 24 lipa ubieglego roku Cóz powiedziec to ciężka skóra która wymagala zlamania po 9 miesiącach kolor zwlaszcza na rękawach troche sie zmienil w niektórych czesciach pojaśnial innej z kolei pociemnial 10 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Pomyśleć, że przez ten detal na klacie o mało co jej nie odłożyłem na wieszak. W owym czasie nie miałem pojęcia co to jest Brunello Cucinelli 😅 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 5 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 You talkin’ to me? 750 funtów. Zakładać przy pomocy drugiej osoby, długiej łyżki do butów oraz kombinerek. Szacuję, że już w 2023 będę mógł swobodnie zapinać i rozpinać zamek. 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 Godzinę temu, lubo69 napisał: 750 funtów. Zakładać przy pomocy drugiej osoby, długiej łyżki do butów oraz kombinerek. Szacuję, że już w 2023 będę mógł swobodnie zapinać i rozpinać zamek. Przy zginaniu rąk skrzypi lub wydaje inne dźwięki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 Nie wiem, nie mogę zgiąć rąk;-)Poważnie - nie wydaje dźwięków, jest solidnie nawoskowana. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 @lubo69, ale skąd pomysł na kurtkę, która na oko waży tyle co Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 @Żorż, z poczucia patriotycznego obowiązku: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 Do tej kurtki koniecznie samostojące dżinsy. Do tego miecz i można ruszać pod Grunwald. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 Panowie wią w ogóle jak to jest praktycznie nie mieć tkanki tłuszczowej i być przewiewanym na wylot od listopada do marca, nie tylko w kieleckiem? No.PS. Samostojące dżinsy oczywiście też mam; super sprawa zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 20 godzin temu, lubo69 napisał: You talkin’ to me? 750 funtów. Zakładać przy pomocy drugiej osoby, długiej łyżki do butów oraz kombinerek. Szacuję, że już w 2023 będę mógł swobodnie zapinać i rozpinać zamek. Mistrzostwo światów. Szukam obecnie argumentów przeciw zakupowi i nie mogę znaleźć. Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 Służę: ciężka, niepraktyczna (kieszenie wewnętrzne nie są zalecane, podobne pętelka do wieszania), zimą sztywna, przez pierwsze parę miesięcy sztywna niezależnie od pogody, konserwacja droga, a jeśli się weźmie jasną podszewkę, czyścić od czasu do czasu trzeba. Dziecku niby można zapisać w testamencie, ale skąd wiadomo czy rozmiar podpasuje? Przeróbka znacznie utrudniona lub niemożliwa. Zwrot możliwy, ale kosztowny. W sumie, po zastanowieniu, oddam swoją za flaszkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi