lubo69 Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 O tych butach było trochę na forum, również w tym wątku; bywają czasem w TKMaxx, ostatnio rzadziej. Rzeczywiście za ok. 40 funtów to dobry zakup, choć podobno nie ma dobrych butów do 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 3 minuty temu, lubo69 napisał: choć podobno nie ma dobrych butów do 300 zł Dobrych eleganckich Na szczęście boat shoes to nie są eleganckie buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Wiem wiem - sam jestem gorącym zwolennikiem tej teorii:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Chatham ma bardzo dużą rozpiętość cenową od 59 GBP do 139 GBP w przypadku boat shoes. Dwie pierwsze standardowo kosztują 89 GBP, więc jak ta ten rodzaj obuwia to normalnie i zgadzam się, że 36 i 45 GBP to dobra cena. Jak dotrze przysyłka to zrobię porównanie z Herringami Fowey. Mam nadzieję, że będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Włąśnie dotarły do mnie 2 pary boat shoes. Wykonane są bardzo dobrze, z dobrej jakości skóry. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
secretsister Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Panowie, jeżeli ktos z was powoli myśli już o cieplejszych dniach to w tkmaxx mają sebago docksides zamszowe i nubukowe w cenie 170zl. Przynajmniej w Toruniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Kolego gdzie w końcu kupiłeś te Chathamy? U producenta, czy AFPOS. Jaki jest koszt wysyłki do Polski (mam na myśli producenta - widzę, że jest możliwość, jednak nie ma podanej kwoty)? Już wiem - nie doczytałem do końca 8,50-12,50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 3 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Już jakiś czas temu odebrane od kolegi @Koval ale dopiero dziś był czas na zdjęcie. Chatham, bardzo fajna mięsista skórka, piankowa podeszwa i sensowne wykonanie. Zdecydowanie lepsze niż Sperry. W tym roku będę miał sporo okazji, aby sprawdzić je w środowisku do którego zostały zaprojektowane, zdam relację 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 'Normalnie płakał jak oddawał'... niestety okazały się odrobinę za małe. Niech się dobrze noszą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Panowie, czym wyczyscic gumowa biala podeszwe w sperry? Cif nie daje rady. Probowalem tez zmywaczem do paznokci (znalezione w sieci) i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Jak cif nie daje rady to lipa. Można spróbować silniejszego rozpuszczalnika, ale guma może się trwale uszkodzić. Czym to zabrudziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Normalne slady uzytkowania, podeszwa nie jest w idealnym stanie, zrobila sie lekko zolta. Nie bede wklejal zdjec. Sprobuje w weekend powalczyc z cifem. Cos tam schodzi ale nie jest to efekt ktory by mnie zadowolil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Jak powoli złazi to trzyj. Mi po cifie zawsze prędzej czy później zabrudzenia puszczały. Weź tylko pod uwagę, że to nie będzie nigdy idealnie czyste. Jakbyś nie chodził to pył, brud, błoto na białej podeszwie zwyczajnie widać. Samemu na początku miałem lekką schizę na tym punkcie, ale to przechodzi z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Można spróbować pastą do zębów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Panowie, miałem kiedyś buty żeglarskie, które dosłownie przepłynęły ze mną pół świata. Nie pamiętam nazwy, nic nie pamiętam, bo to było prawie 20 lat temu, oprócz jednego szczegółu - miały na środku wkładki taką małą wypustkę, która wystawała na wysokości podbicia. Na początku wrażenie było straszne, ale po kilku godzinach noszenia zmieniało się diametralnie - słowem były to chyba najwygodniejsze buty, jakie miałem. Nie wiem, czy ta wypustka masowała mi jakieś strefy erogenne na stopach, ale wspominam je bardzo miło:) Do tego skóra była nie do zdarcia - były non stop mokre od słonej wody i po wyschnięciu wyglądały jak nowe. Może je trochę idealizuję z upływem lat - nieważne:) Moje pytanie: czy ktoś spotkał się kiedyś z taką wypustką? Czy macie pojęcie, co to mogła być za firma? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Czy mówisz Wuju o tym?: https://kappa-medyczny.pl/allevia-wkladki-pelne-z-pelota-metatarsalna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Pod kątem funkcjonalnym tak, ale ten mój guziczek był okrągły i to nie była dodatkowa wkładka, tylko integralna część buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrula Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 Kupiłem ostatnio w TK Maxx boat shoes od Sebago na jakieś 160 zł. One mają taką wypustkę o jakiej piszesz. Jeszcze ich nie nosiłem ale w przymierzaniu bardzo wygodne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 2 godziny temu, Jędrula napisał: Kupiłem ostatnio w TK Maxx boat shoes od Sebago na jakieś 160 zł. One mają taką wypustkę o jakiej piszesz. Jeszcze ich nie nosiłem ale w przymierzaniu bardzo wygodne Mógłbyś pyknąć zdjęcie środka i podać nazwę modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Dnia 3.04.2017 o 12:25, eye_lip napisał: Już jakiś czas temu odebrane od kolegi @Koval ale dopiero dziś był czas na zdjęcie. Chatham, bardzo fajna mięsista skórka, piankowa podeszwa i sensowne wykonanie. Zdecydowanie lepsze niż Sperry. W tym roku będę miał sporo okazji, aby sprawdzić je w środowisku do którego zostały zaprojektowane, zdam relację Filip, możesz podrzucić nazwę tego modelu, bo szukam w necie i nigdzie go nie mogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Nie mam pojęcia.. Może @Koval ma w mailu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Koval pamięta - Chatham Orion! @Wuj-u, jak znajdziesz 10 UK to daj znać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 A ta 10tka taka normalna, czy jakaś pomniejszona? Bo ja noszę 10,5:) Żeby nie doszło do aktu kanibalizmu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 No właśnie pomniejszona; normalnie noszę 9 UK i gdyby było OK to by się Filip z butów nie cieszył (płakałem jak odsprzedawałem ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Czekaj, czyli jeśli normalnie noszę 10,5 to powinienem szukać 11-11,5? 11 godzin temu, Koval napisał: No właśnie pomniejszona; normalnie noszę 9 UK i gdyby było OK to by się Filip z butów nie cieszył (płakałem jak odsprzedawałem ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi