Vince Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Gruby węzeł, grube reformy. Nie mniej jestem pod wrażeniem. Nie potrafię tak wielkiego zrobić. Ciekawy czy kończh się w połowie brzucha Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Nowa 'jakość' ułożenia poszetki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianowic Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Nie wiem ilu z Was oglądało wczoraj debatę prezydencką w TVP 1, ale zaskoczyło mnie w niej jedno: prowadzący oraz kilkoro jej uczestników zapięło marynarki jednorzędowe dwu-guzikowe na wszystkie dwa guziki. Czy to jakieś nowe podejście do męskiej elegancji? Trzeba tu podkreślić, że był to jeden z najbardziej oglądanych programów ostaniach tygodni z osobami które ubiegają się o urząd Prezydenta RP, czyli dość reprezentacyjna funkcja, gdzie elegancja jak i dobre obyczaje powinny być na najwyższym poziomie. Skromne podsumowanie niektórych kandydatów pod kątem strojów: Janusz Palikot - standardowo numer jeden. Mankiety koszuli (na spinki) bardzo fajnie wystawały z rękawów marynarki. Sama marynarka miała ciekawie szerokie klapy. Troszkę krawat mi nie pasował, ale rozumiem że miał być wyrazisty. Paweł Tanajno - zbyt casual-owa marynarka i do tego zapięta na dwa guziki Marian Kowalski - elegancka marynarka ze stonowanym krawatem. Nie wiem tylko czemu marynarka była cały czas rozpięta Paweł Kukiz - totalna porażka Krzysztof Ziemiec (prowadzący) - klasyczny, elegancki strój. Moim zdaniem tylko poszetka zbytnio wystawała z brustaszy Poniżej kilka przykładów z debaty: Janusz Palikot Paweł Kukiz Marian Kowalski Krzysztof Ziemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Najładniej wyglądała pani doktor. Palikot miał doskonałą marynarkę, prawie na pewno szytą na miarę. Potem była grupa poprawnie ubranych w ciemne garnitury, zapewne z sieciówek, o przeciętnym dopasowaniu (zwłaszcza w ramionach). Na końcu Kukiz i Tanajno - obaj ubrani całkowicie nieodpowiednio, ten drugi w marynarkę utrzymaną w przaśnych, ludowych klimatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 @UP Garnitury Andrzej Duda ma szyte na miarę (z tego co mi wiadomo - w Polsce), co widać mimo wszystko na innych ujęciach i na żywo. Aczkolwiek brak mu tego "czegoś" co posiadał wczoraj Palikot (Marynarka doskonała, tylko IMO za wąski krawat w stosunku do klap) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 @UP Garnitury Andrzej Duda ma szyte na miarę (z tego co mi wiadomo - w Polsce), co widać mimo wszystko na innych ujęciach i na żywo. Mam ten komfort unikania pretendentów do fotela na żywo, ale jak przejrzeć fotosy Dudy to trudno dopatrzeć się w tym miarowego krawiectwa. Klapy wąziutkie jak na Vistulę przystało. Palikot chyba wyrwał się z udawanego populizmu stylowego i wraca do swoich dawnych nawyków - wyjdzie to na zero, bo będzie częściej dobrze się ubierał, a zdecydowanie mniej będzie widoczny w mediach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Słabe ramiona, czyli sieciówka albo przeciętny fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 @Hargin "Mam ten komfort unikania pretendentów do fotela na żywo" Chociaż ja również uważam kandydatkę Ogórek, za najlepiej ubraną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Pozostając przy kandydatach na najwyższy urząd. Jeśli myślę o signature look u polityków, to przychodzi mi tylko na myśl Janusz Mikke, czyli muszka, koszula na spinki i ciemny garnitur. Jest ktoś jeszcze z wyraźnym signature look? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Jeśli ... signature look to muszka, koszula na spinki i ciemny garnitur... wtedy, aż się chce spytać ... a ten z lewej to kto? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 No nie wiem, dla mnie signature look to sposób ubierania czy jakiś detal, który jest bardzo wyraźny dla jakiejś osoby. Nigdy nie widziałem tego pana w krawacie. Na pytanie jak ubiera się Korwin każdy odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Na pytanie jak się ubierał Ś.P. prof. Bartoszewski nie odpowie pewnie nikt, ale jaką kartę w historii zapisał pamiętać będzie wielu. Jeśli wyróżnieniem polityka ma być jedynie signature look, to niech przepadnie w odmętach niepamięci (za 10 lat nikt nie będzie pamiętał o JKM, tak jak o wielu innych, którzy wyróżnili się strojem - np. Janusz "Sweterek" Pałubicki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelbb Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 W życiu publicznym nie ma wielu osób noszących muchę. Korwina rzeczywiście to wyróżnia. Jeśli wyróżnieniem polityka ma być jedynie signature look Ale takie stwierdzenie chyba nie padło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Rozmawiamy o ubraniach, a nie o dokonaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Nigdy nie widziałem tego pana w krawacie. Proszę: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Dalsze rozdziały wyborczej walki. Wyborczy wieczór w wykonaniu pierwszej trójki Wszystko takie sobie. Progres natomiast u Pawła Kukiza. Już nie kurtka, ale marynarka. Taki obraz buntownika chyba jest bardziej akceptowalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Ale podkoszulek Kukizowi nadal paskudnie wystaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Progres natomiast u Pawła Kukiza. Już nie kurtka, ale marynarka. Taki obraz buntownika chyba jest bardziej akceptowalny. Wystarczy porównać do zdjęć przedstawicieli greckiej Syrizy. Styl ten sam, opowieści te same... efekt zapewne identyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Wystarczy porównać do zdjęć przedstawicieli greckiej Syrizy. Styl ten sam, opowieści te same... efekt zapewne identyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Bez polityki proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 zgodnie z tytułem wątku, są wyłącznie "zdjęcia i opisy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scanlon Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 Pożyczył spodnie od szwagra, szwagier jest wyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 To uczucie, gdy złamałeś nogę z przemieszczeniem, ale musisz stać na baczność przy ceremonii wręczania nagród zwycięzcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 http://www.zczuba.sport.pl/Zczuba/5,138263,18086960,Dlugonoga_partnerka_Kuciaka_i_zjawiskowa_narzeczona.html#BoxSportImg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Słabo. Choć Lewandowski cośtam próbuje. Może następnym razem się lepiej uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi