Victor Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Ktoś może coś powiedzieć o koszulkach polo od McNeala? Głównie chodzi mi o trwałość i ogólne wrażenia. Sory za odkop, nie chcę zakładać nowego tematu a ten wydaje się najlepszy do tego pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 Czy ktoś miał styczność z koszulkami polo od Gant? Na Zalando są po 200zł. Czy są warte swojej ceny? Polo np. od KIOMI jest za jedyne 50-70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 Czy ktoś miał styczność z koszulkami polo od Gant? Na Zalando są po 200zł. Czy są warte swojej ceny? Polo np. od KIOMI jest za jedyne 50-70 zł. Mam dwie polówki Gant i sobie chwalę. Stawiam je na poziomie Hackett'a z linii dla Aston Martina. 200zł można dać choć ja trafiłem w TKM taniej. Ogólnie Gant robi dobrej jakości ubrania, choć RRP mają za wysokie. W sezonie wyprzedaży warto się skusić. Ja zamierzam upolować na wyprzedażach coś od Sunspel lub John Smedley aby mieć skale porównawczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 Mam kilka polówek GANTa. Baarrdzzoo solidne. Niektóre praktycznie powinny trafić do kontenera biorąc pod uwagę ilość prań i wiek, ale nie chcą się poddać. Nie wiem na ile te z Zalando to ten sam jakościowo produkt (ja swoje kupowałem w CH Arkadia, gdy jeszcze był tam salon GANTa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 7 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2015 A co sądzicie o polo z Bytomia? Ktoś z Was może posiada i mógłby coś napisać o materiale, wykonaniu i jak się zachowuje po kilku praniach? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 7 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2015 A widzieliście gdzieś oprócz SS Polo z lnu lub z domieszką? Niestety typowo bawełniane nie dają rady w moim przypadku. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2015 A widzieliście gdzieś oprócz SS Polo z lnu lub z domieszką? Niestety typowo bawełniane nie dają rady w moim przypadku. :/ http://shop.mango.com/PL/p0/mezczyzna/wybrane-kolekcje/swiat-lnu/lniane-polo-z-kieszenia/?id=41037001_54&n=1&s=destacados_he.lino&ident=0__0_1433677696911&ts=1433677696911 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Panowie, czy znajdę gdzieś koszulki polo z dużym (długim) kołnierzem, dobrze trzymającym formę, najlepiej w rozsądnej cenie? Zależy mi szczególnie na przetestowanym kołnierzyku, który dobrze układał by się z kołnierzem marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 John Smedley. Cena oczywiście mało rozsądna, ale np. model Isis w kolorze czerwonym jest w tej chwili dostępny w outlecie, podobnie Dorset z długim rękawem, cena ok. 40-50 funtów. Te modele mają sprawdzone, duże i ładnie układające się kołnierzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 A co sądzicie o polo z Bytomia? Ktoś z Was może posiada i mógłby coś napisać o materiale, wykonaniu i jak się zachowuje po kilku praniach? Pozdrawiam. Z koszulkami polo z Bytomia mam jeden problem, są strasznie krótkie. Przynajmniej zeszłoroczne, nie wiem czy zmieniali krój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Urosłeś.Tylko wszerz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weber Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 John Smedley. Cena oczywiście mało rozsądna, ale np. model Isis w kolorze czerwonym jest w tej chwili dostępny w outlecie, podobnie Dorset z długim rękawem, cena ok. 40-50 funtów. Te modele mają sprawdzone, duże i ładnie układające się kołnierzyki. +1 Minusem jest bardzo delikatny materiał, który szybko się niszczy (mechaci się, puszczają oczka), choć pięknie wygląda. Polecam sprzedawcę liquid_business na brytyjskim Ebay'u. Sporo nowych rzeczy (opakowanie z metką) od 10-50 funtów. PS Jeśli ktoś poszukuje tańszej alternatywy na bieżący sezon, to w Van Graafie są polówki za ok. 90 złotych. Ładne kolory (np. 4 odcienie błękitu) i dobry fason. Użytkuję je od niedawna, więc nie mogę niczego powiedzieć o ich trwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 John Smedley, model Adrian to bardzo dobry kroj dla osob szczuplych, chociaz kolnierzyk zyje wlasnym zyciem, ale chociaz dlugosc i rekawy sa ok. Wiekszosc producentow w polowkach strasznie skraca 'wewnetrzna' (od strony pachy) czesc rekawa, przez, co podnoszenie rak do gory to ciagle swiecenie podramiennym owlosieniem. Uniqlo chyba tez daje rade, ale materialy maja znaczniej mniej przyjemnie niz JS. Pelikamo chwali sie robionymi we Wloszech polowkami z wysoko cieta pacha, ale zdjecia na ich stronie sa malo opisowe. Pzdr, T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Tylko wszerz. a myślałem, że tylko mi te koszulki tak rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Szukam polówek, które są dość krótkie, najlepiej z rozcięciami po bokach. Przy noszeniu ich wsadzonych w spodnie nie ma problemu, ale jestem dość niski i wszystkie, gdy są wyjęte sięgają sporo za daleko. Potrzebuje coś, czego nie będzie mi szkoda rozerwać/uszkodzić. Najlepiej dość twardy/gruby materiał w cenach <200zł. Spotkał się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Można skrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Szukam polówek, które są dość krótkie, najlepiej z rozcięciami po bokach. Przy noszeniu ich wsadzonych w spodnie nie ma problemu, ale jestem dość niski i wszystkie, gdy są wyjęte sięgają sporo za daleko. Potrzebuje coś, czego nie będzie mi szkoda rozerwać/uszkodzić. Najlepiej dość twardy/gruby materiał w cenach <200zł. Spotkał się ktoś? DKNY (Donna Karan) ma dość "krótkie" modele całkiem dobrej jakości, które nieźle się prezentują nie wpuszczone w spodnie. Czasami można znaleźć w TKMaxx. Cena w "tikeju" ok. 100 zł. W tym poście dot. mokasynów żeglarskich mam takie polo na sobie: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1394-buty-%C5%BCeglarskie-boat-shoes/page-7#entry165206 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Ja mam jedno polo CT, fenomenalna jak na taką koszulkę jakość i jest stosunkowo krótkie. Co ciekawe, jest krótsze z przodu niż z tyłu i posiada rozcięcia http://www.ctshirts.co.uk/mens-casualwear/mens-polo-shirts?q=gbpdefault|||||||||||||||&ppp=52&browse=Y# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Szukam polówek, które są dość krótkie, najlepiej z rozcięciami po bokach. Przy noszeniu ich wsadzonych w spodnie nie ma problemu, ale jestem dość niski i wszystkie, gdy są wyjęte sięgają sporo za daleko. Potrzebuje coś, czego nie będzie mi szkoda rozerwać/uszkodzić. Najlepiej dość twardy/gruby materiał w cenach <200zł. Spotkał się ktoś? Polówki Hackett'a w wersji slim są dość krótkie. Na wyprzedażach można znaleźć poniżej 200zł. Jakościowo całkiem dobre, na poziomie PRL i Ganta, zauważalnie lepsze niż Massimo Dutti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Ma ktos doswiadczenia z polowkami z Berg&Berg? T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adwa Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Tylko wszerz. No to nie dziwota, ze zabraklo na dlugosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Łopatkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomektomczuk Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Cześć, ja szukam jakiegoś dobrego producenta koszulek polo, na których będzie można wyhawtować logo firmy. Koszulki będą pod marynarkę. Co byście polecili? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Koszulę pod marynarkę. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 Robi się ciepło dość powoli, więc odkopię temat bo może się przyda: Szukam polówek, 2-3 guziki, kolnierzyk "normalny", czyli nie jak w koszulach zary, tylko większy. Wiem że są klasyki jak polo, rl, th itd, ale wolałbym gładkie, bez loga koni (coraz wiekszych niestety), krokodyli, czerwono-białych prostokacików itd. Jakieś porady www? cena powiedzmy do 150zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi